Sverige saknar ministrar och tjänstemän som vågar slå fast att alla inte har rätt till asyl

I kölvattnet av gårdagens utspel från regeringen där man presenterade förslaget till Sveriges ”nya” migrationspolitik, vilket mött hätsk kritik från oppositionen som för ovanlighetens skull var på alerten, är det intressant att notera att man i Danmark för en helt annan och mer öppen debatt. Där har regeringen infört en restriktiv migrationspolitik som på riktigt stramat åt reglerna för såväl uppehållstillstånd som anhöriginvandring och dessutom har man förstått vikten av repatriering där man vill börja deportera syrier. Däremot är regeringen inte i mål med detta på grund av konflikt med sina stödpartier som kallar det ”omänskligt”.

Flyktingnämndens ordförande Henrik Bloch Andersen gav sig i går in i debatten genom att slå fast att det kan framstå som att det är som ett tag själv-bord att få asyl i Danmark, men så är inte fallet och alla syrier har inte rätt till asyl. Så länge det inte är tal om en kränkning av artikel tre i konventionen för mänskliga rättigheter och de inte är individuellt förföljda, finns det inte någon rättslig eller konventionsmässig grund för att ge asyl.

Detta hade varit högaktuellt att tillämpa i Sverige för stora flyktinggrupper som syrier och somalier, där många kunnat skickas hem igen eftersom läget stabiliserats för att på så vis ge plats åt andra skyddsbehövande, men sådant pratar vi inte om i det här landet – det är tabu. Istället vill regeringen att alla ska få ta del av kakan, som man inbillar sig går att dela hur många gånger som helst och hur man ska få ihop den kalkylen när det är för få personer som arbetar är det heller ingen som diskuterar. Istället orerar man om att nu – för vilken gång I ordningen – ska vi lyckas med integrationen.

Så vi ska fortsätta med massinvandringen, vilket regeringen klargjorde i går och de tusentals afghanska män som saknar skyddsskäl samt borde utvisats för länge sedan kan nu andas ut eftersom de ges en fristad tillsammans med alla andra som har ”humanitära” skäl. De kan nu börja planera för att ta hit resten av familjen så att de också kan få ta del av vårt välfärdssystem – här finns trots allt gott om plats för hela världens lycksökare eftersom någon annan hela tiden betalar! 👌

#vembetalar

https://www.berlingske.dk/danmark/midt-i-intens-asyldebat-fastslaar-flygtningenaevnets-formand-selvom-det

13 reaktioner till “Sverige saknar ministrar och tjänstemän som vågar slå fast att alla inte har rätt till asyl

 1. Man får väl hoppas att Miljöparti-smörjan rivs upp efter nästa val av en regering som har Sveriges och svenskarnas bästa för ögonen.

  Gillad av 1 person

  1. Det är inte det enda tokiga partiet i Riksdagen, tyvärr. Det är inget problem att partier infiltreras av korruption, karriärism eller tokerier. Det demokratiska problemet uppkommer om folk inte startar nya partier, inte valsamverkar och inte stödjer de nya valsamverkande partierna. 4%-spärren förvärrar problemet.

   Gillad av 1 person

 2. Frågan är VARFÖR?

  Varför ”vågar” politiker och tjänstemän inte föra en politik som Folket vill och som är gynnsamt för Sverige?

  Om man betänker att redan på 1300-talet styrdes hela Europa av Katolska Kyrkan, är det lätt att räkna ut att det finns ett internationellt maktnät. Det har utökats successivt sedan Medeltiden inom statlig styrning, militärindustrin, varuproduktion, handel, bankväsende, sjukvård – ja, alla områden.

  Bilderbergmötena förnekades så länge det gick. Politikerna styrs av ett internationellt maktnätverk. Därav deras beteende. I och med att medborgarna kan prata med varandra över Internet, går allt inte att dölja längre.

  Gillad av 2 personer

  1. De vet någonting som inte vi vet och på Bilderbergs avhandlas det som är viktigt för mänskligheten.Min teori är att forskarna för ett antal år sedan sett att fortplantningsförmågan har minskat hos främst män här i vår del av världen.Inom parentes är inte det alls konstigt med tanke på miljögifter som påverkar redan i moderlivet.Färre sädesceller,förkrympta könsorgan,dålig sexdrift är allvarliga tecken på att nåt är fel.Säger det ingenting att det är övervägande män som tas hit? Vår livsstil blev bokstavligen vår död.Jag är helt övertygad om att det är svaret på ditt ‘varför’.

   Gilla

   1. Tyvärr tror jag att jag har rätt.Läser du inte medicinvetenskapliga tidskrifter Tompas? Att neka till att vår livsstil är dålig är väldigt egoistiskt med tanke på de många bevis som finns.

    Gilla

   2. Tompas,generation villebråd får betala för föregående generationers egoism.Det säger sig själv att vårt sätt att leva är problematiskt,kanske fatalt.Det säger sig själv att barn som växer upp med att bli skjutsade till skolbussen,åka buss till skolan och skjutsas till bamba där de vräker i sig kaloririka rätter(på min bekostnad),ja dessa barn har inget att sätta emot barn som har klättrat i bergen,fått en sund och bra kost med lite socker och lite fett och mycket fibrer.Generation villebråd gör bäst i att hålla sig hemma för fysiskt är de i underläge.En del slås till och med ihjäl.Vi har en polismakt som skall skydda oss men de orkar knappt klara av de fysiskt och psykiskt överlägsna afghanerna.Även polismakten består av individer som åkt buss till skolan och svullat sig feta på bamba.

    Gilla

  2. Jag misstänker själv att det beror på utpressning från främmande makt, genom att finna politikers svagheter och hota med drevning, för jag vill inte tro att människor kan vara så omoraliska och korkade på eget initiativ. Men visst kan det vara så också. Det kan även handla om media-inducerad masshysteri. Ett välkänt fenomen inom socialpsykologin. Människor är fullt friska mentalt men befinner sig i ett omedvetet sinnessjukt tillstånd i grupp. Det gruppsykologiska trycket kan liknas vid det som existerar i sekter.

   Gilla

   1. Främmande makt, nämligen USA, driver intensiva politiska kampanjer via svenska media för att styra Sverige. Media i Sverige, MSM och Public Service, har övergivit sin roll att bedriva nyhetsverksamhet och övergått till att istället driva politisk verksamhet. Vi har sett det förut i historien.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s