Regeringen vill fortsätta begränsa vår frihet och lämpligt nog vill man förlänga pandemilagen till valåret

I dag proklamerade regeringen att man vill förlänga pandemilagen i ytterligare fyra månader till januari 2022 på grund av osäkerhet om hur smittspridningen blir i höst. Regeringen tar således ytterligare ett strategiskt steg för att bibehålla sin maktutövning över folket genom att begränsa vår frihet med pandemilagen som bland annat omfattar butiker, köpcentrum, restauranger, gym, teatrar, bio, idrottsanläggningar och andra offentliga tillställningar eller allmänna sammankomster samt man krattar dessutom manegen för att valet 2022 inte kommer kunna hållas på grund av risk för smittspridning.

Samtidigt meddelade regeringen tidigare i dag att nya miljoner anslås för att förlänga ersättning för karensdag och diverse andra ersättningar så att man kan upprätthålla lögnen samt fortsätta rida på ett virus som började spridas 2019, men ska förbli högaktuellt så att makthavarna kan fortsätta söndra och härska.

Våra beslutsfattare lånar således på så länge lånebubblan inte spricker – med våra barn som pant – medan diverse näringsidkare blöder, särskilt inom restaurangbranschen. Ändå verkar ingen reagera nämnvärt över detta utspel och den obefintliga oppositionen kommer garanterat inte sätta käppar i hjulet den här gången heller.

#followthemoney

#detsovandefolket

7 reaktioner till “Regeringen vill fortsätta begränsa vår frihet och lämpligt nog vill man förlänga pandemilagen till valåret

 1. Möjligt, men man kan också se det så här, att ju mer regeringen djxxxs desto större aversion blir det mot dom.
  Att Stefan dessutom påstår att opposition är ett hot mot demokratin (lite fritt tolkat) är saker som knappast borde hedra honom.

  Gillad av 1 person

 2. Detta med smittspridningen och den ökar och ökar….
  För ett år sedan då man bara testade riktigt sjuka och endast 25.000 i veckan lyckades man hitta 20% som testade positivt… nu trots 7,5 miljoner testade har man totalt inte mer än 11% positiva eller senaste veckan också 11% positiva… har kollat då och då och samma lika hela tiden MEN med 11% positiva svar från ett ifrågasatt test kanske de 11%´n är mer ett mått på testet än på sjuka…. senaste veckan 329.000 testade……klart man hitta några som har något virus……. nåja gott och väl att influensan fortfarande inte sprids…

  Gillad av 2 personer

 3. Och trots alla diktatoriska påbud från dessa ”forskare”, ”experter” och makteliten, fortsätter ”vågorna” att rulla. Det måste ju vara någonting man gör fel.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s