Krav på PCR-test för alla inresande i Tyskland förutom illegala migranter

Intressant att den tyska regeringen har infört en regel om att alla som flyger in i landet måste ta ett PCR-test, men reglerna gäller inte illegala migranter som flyger in från grekiska destinationer som framtagna uppgifter nu visar. Det är lite som Sveriges patetiska strategi, med den skillnaden att vi sedan virusutbrottet för över ett år sedan varken haft karantänkrav eller kontrollerat några inresande oavsett om de är medborgare, genomresande eller asylsökande.

Flygplatsen i Thessaloniki pekas för övrigt ut som en rejäl hotspot för illegal migration eftersom dess strategiska position mellan de grekiska öarna, Albanien, Bulgarien och Turkiet gör att den är placerad i Balkanrutten. Detta är välkänt för den federala polisen och myndigheterna, men ingen gör något för att stoppa den illegala migrationen – tvärtom sägs grekiska myndigheter förse migranterna med pass och resedokument så att de kan boarda ett plan till Tyskland för att sedan resa vidare till valfri destination.

Liknande mönster har tidigare dokumenterats i Spanien där polisen bistår afrikanska illegala migranter att ta sig vidare med buss norrut i Europa. Man skeppar problemen vidare helt enkelt. Vilken tur att vi har EU-kommissionär Ylva Johansson vid rodret som ska lotsa oss ur migrantkrisen och införa en mer restriktiv migrationspolitik som bygger på mer solidaritet mellan EU-länderna!

#vibetalar

Travel bans: PCR testing mandatory for everyone – except illegal immigrants

En reaktion till “Krav på PCR-test för alla inresande i Tyskland förutom illegala migranter

  1. De europeiska väljarna uppvisar bristande intellekt och ett gravt självskadebeteende.
    Europa RIP.
    (Sänk skatten. Avveckla bidragen).

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s