Vaccinerade får inte träna på vissa gym och försäkringsbolagen täcker inte skador efter biverkningar

Media fortsätter lägga krut på att få folk att vaccinera sig och jag noterar ett ökat antal artiklar som vill påvisa att allt fler vaccinerar sig i Sverige så att de som tvekar känner av grupptrycket. Som motvikt är det intressant att notera att det florerar inlägg om en gymkedja som inte tillåter människor som vaccinerats med mRNA-vaccin mot Covid-19 att träna med PT på deras gym på grund av hälsorisker som inte täcks av försäkringen. Om det stämmer är det definitivt ett bakslag för vaccinförespråkarna. Dessutom deklarerar försäkringsbolag att de inte ersätter skador som uppkommit efter vaccinering mot Covid-19, något som personer från flera länder vittnar om.

Det är väl märkligt att försäkringsbolagen drar öronen åt sig om vaccinet nu är så säkert som man påstår och att man har som ambition att vaccinera hela världens befolkning med hjälp av diverse experter som bedyrar att ingen behöver oroa sig för risker eller biverkningar.

Samtidigt meddelar Läkemedelsverket i dag att man godkänt ett namnbyte på AstraZenecas vaccin på grund av att det fått ett skamfilat rykte efter att flera personer drabbats av allvarliga blodproppar. Efter en snabbehandlad ansökan om namnbyte återlanseras nu vaccinet under det nya namnet Vaxzevria.

Det är verkligen många frågetecken kring detta, men som tur är finns det en skylt framför mitt inlägg på Facebook där WHO intygar att vaccinen är vältestade innan de godkänns så det känns ändå betryggande. 🙃

#followthemoney

https://www.lakemedelsverket.se/sv/nyheter/astra-zenecas-vaccin-byter-namn-till-vaxzevria

8 reaktioner till “Vaccinerade får inte träna på vissa gym och försäkringsbolagen täcker inte skador efter biverkningar

 1. Hur gör man med dom som vaccinerats sig? Som vill flyga, korsa en gräns mm och som inte har ett vaccinpass?
  Jo, många får genomgå ett test senare för att påvisa om det bildats antikroppar.
  Hur testar man folk idag?
  Jo, genom att ta et prov långt upp i näsan.
  Vad händer med testpinnen sen?
  Bra fråga!
  Sparas den?
  För vad?
  Hur vet du om man inte samtidigt tar fram ditt DNA?
  Näh, du vet inte och får inget svar på det om du frågar.

  Detta test är en våt dröm och en guldgruva för att kunna skapa DNA register över nästan hela jordens befolkning.

  Tror du på fullt alvar att myndigheterna runt om i världen kommer att försitta denna chans?
  Knappast!!!

  Kanske därför man gjorde Covid.19 till en pandemi som skulle kunna rättfärdiga alla dessa PCR tester?

  Gillad av 2 personer

 2. Vid vaccinering mot Covid-19 får man ett sådant här kort om vilket vaccin som injicerats. På andra sidan av kortet står namn, personnummer, datum för vaccinationerna och vilket vaccin och t o m namn och siffror på själva dosen. Plus datum för 2:a dosen och att det är viktigt att det sker inom 21 dagar. Vilket gäller för detta vaccin. Man får tydlig information om vilket vaccin som injicerats. Under rådande omständigheter med försenade vaccin leveranser går det i en del regioner inte att välja vaccin. Men vilket vaccin som injiceras får patienten information om. Skickat från min iPad

  Gillad av 2 personer

 3. Läste reglerna i min försäkring, svenskt försäkringsbolag. Skador av godkända vaccin och medicin, samt virus är undantagna.
  Så ta en titt på era försäkringar!

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s