Dags att dra allt ett varv till

Se där ja, Erdogan behöver mer pengar genom att på nytt lova att man ska ”stoppa” den illegala migrationen till Europa precis som man gjort hittills genom att följa det kostsamma avtalet med EU till punkt och pricka 🤦‍♀️, medan EU-topparna å sin sida behöver få lite nya godhetspoäng genom att låtsas att de försöker göra något åt den havererade migrationspolitiken där ett ”humant Europa” bara är ett ord på ett papper samtidigt som man förträngt all oreda som Erdogan redan ställt till med – således win-win för båda parter, medan de stora förlorarna är vi medborgare som ska betala för eländet med våra surt förvärvade skattepengar medan beslutsfattarna fortsätter rasera välfärden och belåna våra barn. 🤬

#swexit

#vibetalar

Bildkälla: Aftonbladet

2 reaktioner till “Dags att dra allt ett varv till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s