Svenska ministrar saknar förmågan att säga som det är

Danmarks migrationsminister Mattias Tesfaye (S) är som vanligt rakt på sak och skräder inte orden när han konstaterar att det finns andra länder att söka sig till om man inte vill göra rätt för sig (till exempel det kravlösa bidragsparadiset Sverige på andra sidan sundet 👌). När får vi höra vår svenska motsvarighet migrationsminister Morgan Johansson yppa något liknande istället för att fortsätta bejaka massinvandring samtidigt som man inte har tillräckligt med resurser? Troligtvis när helvetet fryser till is!

#vibetalar

Bildkälla: Berlingske

8 reaktioner till “Svenska ministrar saknar förmågan att säga som det är

  1. Jag tror att V, S, MP, L och C lurar sig själva. 90% av muslimerna (de som inte låter sig luras av extrema mullor) gillar inte extrem islamism, men vilka har släpat in dessa ärthjärnor i landet? Jo ärthjärnorna i V, S, MP, L och C, samt M och KD även om de tycks ha ångrat sig.

   Sekulära muslimer, eller muslimer som in hemlighet är agnostiker eller ateister och tar en nubbe, kan lika gärna föredra SD, KD eller M, som då får dela på 90% av muslimerna, vilket inte innebär några problem i de partierna.

   S, V, MP, L, C och M får dela på de extrema 10%:en (om de har ”tur”) samt alla de mångkulturella problem det medför, eller så blir de snuvade på konfekten helt om de extrema islamisterna startar ett islamistiskt parti som inte innehåller några otrogna hundar.

   Jag kan förstå islamisterna, för inte heller jag ville ha några religiösa hundar i Kommunistiska partiet. Känslan är nog likartad oavsett vilken politisk extrem sekt som man tillhör. Man vill ju inte ha någon som ifrågasätter värdegrunden i sekten. Grupptänkandet styr.

   Visst leder grupptänkande till dåliga beslut och polarisering, men har det någonsin varit annorlunda? Lika bra att hålla låg profil hålla med partiet i allt och hålla med alla individuellt i smyg och till slut bli tuppen på gödselhögen av mänsklig dumhet!

   Gilla

 1. Luai säger som det är

  Gillad av 2 personer

 2. Det verkar bara vara invandrare som får säga något

  Det finns massa invandrare som kommer hit och infiltrerar
  Våra våra partier och kräver massa till invandrare.
  Partierna styrelse ger dem höga poster för att få deras väljare ,men fattar
  Inte att deras agenda är för deras landsmän .

  Svenska folket vill inte betala för dem och är inte skyldiga dem något.
  Att politiker sakna hjärnceller har alla förstått.

  Önskar att alla danska politiker kommer hit och räddar Sverige innan det är för sent.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s