När spricker bubblan?

Lite oväntat att just DN granskat antalet registrerade dödsfall i Covid-19. Vi får fortfarande inte veta vilka som dött av respektive med corona, men att de flesta av de som avlidit tillhör det äldsta gardet säger en del och borde sticka hål på den skrämselpropaganda som media bedriver där man vill förmå fullt friska människor att vaccinera sig mot ett virus som man målar upp som livsfarligt samtidigt som man förtiger problemet med att människor fortfarande kan smitta och vaccinen inte skyddar mot mutationer, vilket ger vid hand att vi kan förvänta oss både en fjärde och femte våg, om inte fler. Regeringen uppbackade av media kommer garanterat göra allt som står i dess makt att utnyttja folks rädsla ända fram till valet – om vi ens kommer kunna genomföra ett sådant.

Så när ska den stora massan vakna upp ur masspsykosen som förstör landet? I dag blev en kollega till mig som är över 80 år friskförklarad efter att ha varit inlagd på sjukhus med Covid-19 – varför lyfter inte media fram att många klarar sig bra istället för att ständigt pumpa ut domedagsartiklar? Varför är det inte fler som ifrågasätter varför säsongsinfluensan försvunnit – är det slumpen nu igen? När ska man inse att vi skattebetalare blivit rånade på 150 miljarder skattekronor som vi själva är i starkt behov av, som man skänker bort till andra EU-länder under förevändning att det är för att hjälpa till i coronakrisen trots att vi själva befinner oss i en kris på grund av alla nedstängningar samt den oansvariga politiken som regeringen tillåts bedriva? När ska det gå upp ett ljus för befolkningen att man bränt sina barns och barnbarns framtid genom att lita på beslutsfattare som inte har folkets bästa för sina ögon?

Tyvärr tror jag att medias outtröttliga hjärntvätt har gjort sitt och vi kommer få leva i den här farsen ett bra tag till, även om alltfler ställer sig frågande till om samhällsinsatser och restriktioner är proportionerliga till verkligheten.

#detsovandefolket
#vibetalar
#followthemoney

https://www.dn.se/sverige/unik-kartlaggning-har-ar-de-som-dott-i-covid-i-sverige/

17 reaktioner till “När spricker bubblan?

 1. Dessa siffror är ju sensationella sanslöst otroliga man tar tar sig för pannan och undrar sanningen är ju ……
  Vad är vi rädda för????!!!

  Gillad av 2 personer

  1. Rädda för samma sak som alla i diktaturer. Att säga emot makten är inte hälsosamt. Du kan få obehagligt besök av storebror.

   Gilla

 2. Jag kan inte påstå att jag är förvånad. Utfallet är det förväntade. Det är ju allmänt känt att ju äldre en person är desto närmare döden befinner sig personen. Med stigande ålder försvagas immunförsvaret, dessutom så infinner sig i många fall övriga krämpor och sjukdomar, som ytterligare försvagar immunförsvaret och den allmänna konditionen. För väldigt skröpliga människor kan döden ibland ses som en befriare från smärtor och krämpor.

  Gillad av 3 personer

  1. Kunde inte ha sagt det bättre själv, förutom att betydligt fler borde dö av Sveriges naiva befolkning, d.v.s. de som låter sig luras av fel slags totalitära skurkar. Det ska vara rätt slags totalitärt samhälle!

   Gilla

 3. Detta luftburna virus kan naturligtvis smitta liksom andra luftburna virus.
  Om man är vaccinerad kan naturligtvis ändå blir smittad igen av andra personer som har pågående infektion
  -(och inte bär munskydd)-
  men då kanske inte viruset kan skapa så mycket infektion och därmed skada hos den person som redan har antikroppar efter vaccination.
  Risken med vaccination måste ju vägas mot risken för svår sjukdom av detta virus – och ålder t ex.
  Tar hellre denna vaccination än dör i andnöd med kvaddade lungor på sjukhus som är överbelagt

  Gillad av 1 person

  1. Om du är under 60 så rekommenderar jag definitivt att du ska försvaga ditt immunsystem med vacciner inför aggressivare mutationer. Är du äldre så går snart döden med säck och samlar in dig. Det viktiga är att du skall leva i rädsla från och med nu och att du skall lyda sanningsmedia! Du skall sukta efter vaccinationen!

   Gillad av 1 person

 4. Det kan vara så att det är svenskar med hög ålder i dödstalen och resten de yngre är sk nysvenskar med D-vitamin problem.. bakom sina skynken och med fel hudfärg för det nordiska klimatet..

  Gillad av 1 person

  1. Ska man verkligen berätta det? Gör som Regeringen! Berätta inte, men försvaga deras immunförsvar genom vaccinationer, poppa popcorn och invänta mutationerna!

   Gilla

 5. Tabellen visar att sammanlagt 167 personer över 99 år har avlidit i/med covid-19 (det finns ca 2500 personer äldre än 99 år i Sverige).
  Totalt antal döda idag: 13 373

  Covid-dödligheten matchar den allmänna dödligheten i samhället, dvs. ju äldre desto högre dödlighet (exponentiellt).

  Under hela pandemins gång har fördelningen varit: 90% av de avlidna över 70 år; 9% mellan 50-69 år; 1% under 50 år.

  Gillad av 1 person

 6. DN kan man alltid lita på de är för den stora härligt totalitära unionen. Fortsätt länka dit så gynnar du sanningen[Pravda]!

  Gillad av 1 person

 7. Domedagsartiklar säljer BigPharmas produkter och ger klirr i kassan för den maffia vi kallar Den Djupa Staten. Sanning för den motsatta effekten. Det är inte flera som ifrågasätter därför att dom censureras ändå, eller bötfälls eller kastas i fängelse.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s