EU:s nya migrationspakt – mer solidaritet istället för hårdare restriktioner

Asylsökande migranter fortsätter strömma till Europa och bidragsparadiset Sverige i en aldrig sinande ström och tillsammans med den kravlösa anhöriginvandringen kostar det samhället enorma summor varje år – pengar som vi inte har, miljarder som vi måste låna ihop samtidigt som vår egen välfärd plundras när makthavarna genomför besparingspaket och höjer skatterna ytterligare.

Men att ställa vårt hopp till EU som i decennier hukat för problemet och istället fortsatt locka människor i fördärvet samt i många fall döden, har inte visat sig vara en hållbar lösning.

Med den inkompetenta f.d. kommunistpolitikern och tillika mångåriga S-ministern Ylva Johansson i spetsen, har EU det senaste året lovat en förbättrad migrationspolitik genom att skapa en så kallad migrationspakt mellan medlemsländerna.

Den enda vinnaren i det projektet är nog Johansson själv och övriga överbetalda EU-byråkrater som skrattar hela vägen till banken. För oss vanliga medborgare som i vanlig ordning ska bekosta kalaset, framstår det bara som mer öppna hjärtan-politik i en tid när vi behöver kraftfulla budskap och symbolpolitik för att den illegala migrationen ska upphöra.

Danmark har varit inne på att skapa asylcenter utanför Europa, men det verkar inte ha fått gehör hos de humanitära EU-delegaterna, eller kanske handlar det snarare om att man inte vill strypa tillgången till sitt korrupta levebröd där indirekt samarbete med människosmugglare går högt upp i näringskedjan.

I går sammanstrålade i alla fall inrikesministrarna för de fem Medelhavsländerna (”Med 5”) som fått stå i frontlinjen för massmigrationen – Italien, Spanien, Malta, Cypern och Grekland – för att diskutera EU:s policy för den nya migrationspakten. Ministrarna anlände till Aten i går kväll och ska i dag hålla samtal.

Den grekiska migrationsministern Notis Mitarakis sade i går att alla fem länder strävar efter att EU:s nya migrationspakt måste säkerställa balansen mellan medlemsstaternas ansvar så att alla visar solidaritet vad gäller att distribuera samt ta emot nya asylsökande som tagit sig till Europa.

Således inga restriktioner, hårdare regler, mer hjälp på plats eller för den delen stängda portar för illegala migranter. Tvärtom ska vi fortsätta bistå människosmugglare som tjänar grova pengar på att desperata människor i alla åldrar lämnar sina hemländer och varje vecka skördas det nya dödsoffer eller så fastnar de hos brutala slavhandlare som behandlar de sämre än djur.

Men många klarar sig hela vägen och det är alltså dessa som vi nu solidariskt ska fortsätta fördela rättvist mellan länderna trots att vi redan har fler än vi mäktar med att ta hand om. För oss i det naiva Sverige innebär det att vi ger dem bostad, utbildning och otaliga bidrag som de kan leva gott på resten av livet utan någon motprestation, så att de sedan kan ta hit resten av släkten utan att bli skyldiga oss en krona. Låter som en utmärkt plan och varför bry sig om att fakta från de senaste 20 åren som talar sitt tydliga språk när man istället kan slå dövörat till och utgå från att den lallande fårskocken med skattebetalare ska fortsätta betala utan protester?! 👌👍

#followthemoney

#swexit

https://www.ekathimerini.com/news/1157508/med-5-meet-in-athens-to-discuss-migration-policy/

14 reaktioner till “EU:s nya migrationspakt – mer solidaritet istället för hårdare restriktioner

 1. 2 miljoner invandrare i Sverige kommer inte att rösta på det som är bäst för det svenska folket.

  Gillad av 1 person

 2. Hur många sk svenskar finns det i dag??
  6 – 7 000 000….
  Vi är 2021 c:a 10,3 miljoner(troligtvis 1 mille till) , mig veterligen .
  Detta är folkmord $juk-löve'(r) n+$D håller på med..
  Vad säger tex Genève konventionen om det??
  Jo, går verkligen livet ut på att knega(hora) hela livet?? nån pension blir det ju inte tal om.
  Hahaha!
  F. n, tjejer & grabbar, det här håller inte!
  Hur många demon-$trerar idag??
  Kom igen nu-Era tangentbordsjihadister ink mig…. Vi måste göra nåt..
  Vilka ska hindra oss?? typ 2 000 000 eller mer…

  Mvh Per

  Gillad av 1 person

 3. Vi får nog först bli överens om vad som är svenskt.Sitter det i DNA,i kultur eller i medborgarskap? Är ett krigsbarn från Finland svensk?

  Gilla

  1. Ni är nog välkomna allihop, i min bok…
   Men ”merparten” av de senaste 2 000 000:na??
   $ovjet hade slutat vid smygehuk utan finnar & tyskar..

   Mvh Per

   Gilla

 4. Jo, Rolf…
  EU?? kunde ha blivit bra..
  Vad gör vi i dag? Broder..
  Skuldsätter kidzen…
  Hur sjukt är detta??

  Mvh Per

  Gilla

  1. Håller med dig om skatt och bidrag.Av hela Eu:s budget går mer än hälften till välmående företag i livsmedelbranschen.Danisco,Arla,Hemglass,Frödinge är bara några få exempel på företag som kammar hem miljarder.Fram till och med 2011 redovisades bidragen öppet men nu är det mer eller mindre hemligt.Det redovisas inte eftersom det ”kan orsaka skada för företag” som det heter.Lobbyingen fungerar fint för vissa.Du betalar!

   Gillad av 1 person

 5. Dagens s.k. ”Socialdemokrater” är naturligtvis inga ”kommunister”. I förhållande till Olof Palme är de lika marknadsliberalt blå som smurfarna. Kommunister har du i SKP och KP, samt i viss mån i Vänsterpartiet.

  Du kan kalla sossarna många sanna och nedsättande saker, men knappast ”kommunister”. Det mest sanna och mest nedsättande är väl sanningen i sig självt.

  Ex. dessa odemokratiska EU-vurmare, dessa imperialist-slickare som köper missiler av Trump och dessa anti-välfärds-hycklare som säljer sig till bombliberaler och andra vidriga borgare för att få sitta vid köttgrytorna och håva in arvoden som de inte förtjänar.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s