Ännu ett barnrån att lägga till handlingarna

Se där ja, ännu ett barnrån att lägga till handlingarna. Ena veckan en 12-åring, nästa en 10-åring och det var inte så länge sedan en 8-åring blev knivrånad på väg hem från skolan – vad blir det nästa gång? Jag reagerar fortfarande och blir arg, men ärligt talat börjar man sakta men säkert vänja sig även vid detta nya fenomen där barn kränks och utsätts för ett trauma som kan plåga dem i år framöver.

Det är sjukt egentligen hur mycket vi gått med på utan protester vid det här laget och för tio år sedan hade jag aldrig trott att det skulle bli så här illa där alla spärrar verkar ha släppt hos de kriminella dräggen som blir allt yngre samtidigt som vi hela tiden flyttar fram vår gräns för vad som är acceptabelt medan kriminaliteten fortsätter eskalera utan rejäla repressalier. Men våra makthavare med de tre musketörerna Löfvén, Johansson och Damberg i spetsen verkar nöjda med den nya samhällsutvecklingen. Fy för den lede att detta får fortgå! 🤬

#detnyasverige

Bildkälla: Aftonbladet

2 reaktioner till “Ännu ett barnrån att lägga till handlingarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s