Den så kallade oppositionen gör inget väsen av sig när det väl gäller

Många hoppas på att vi ska få en ny regering som styrs av Moderaterna och Kristdemokraterna med stöd av SD, men jag tror inte vi ska ha för höga förhoppningar på att det blir någon större skillnad oavsett vem som styr då alla – oavsett färg – i grund och botten är nickedockor som styrs av globalistiska ideal.

Under de två senaste mandatperioderna när Sverige sakta men säkert nedmonterats med S och MP vid rodret, har den så kallade oppositionen (inklusive SD) varit rätt så osynliga och framstått som kontrollerad opposition. Nu när den gigantiska EU-bidragsfonden ska röstas igenom, visar M och KD återigen att de saknar ryggrad samt inte har medborgarnas bästa för sina ögon. Istället släpper de igenom den nya EU-fonden som ska gå till länder som ”drabbats av coronapandemin” (det har väl drabbat alla?!) och som omfördelar gigantiska belopp till Medelhavsländerna.

Endast Vänsterpartiet och Sverigedemokraterna kommer rösta nej till fonden som består av bidrag samt lån på 7.500 miljarder kronor. Statsminister Stefan Löfven har tidigare uppskattat att Sveriges del av ”lånet” uppgår till 190 miljarder kronor, men Sverige kan endast få ut 30-40 miljarder kronor ur fonden fram till 2023.

Samma problem med våra makthavares flathet och oförmåga att sätta folkets rättigheter i första rummet ses även vad gäller EU:s planerade beslut att införa granskning av alla våra meddelanden samt all vår e-post som jag skrev om häromdagen, där enbart Vänsterpartiet säger nej.

Det är uppenbart att ingen längre lyssnar på folket trots att vi är deras uppdragsgivare, utan allt handlar bara om att öka kontrollen samt suga ut oss på så mycket pengar som möjligt genom att belåna våra barn, för att sedan strössla med skattebetalarnas pengar på ogenomtänkta globalistprojekt som inte gagnar varken oss eller våra arvtagare.

#stoppamaktmissbruket

https://jennypiper.blog/2021/03/16/eu-pa-vag-att-strypa-ratten-till-privat-kommunikation-online/

https://www.friatider.se/m-och-kd-godkanner-eu-fond-som-kostar-sverige-150-miljarder-kronor

8 reaktioner till “Den så kallade oppositionen gör inget väsen av sig när det väl gäller

 1. En passiv opposition är en medskyldig sådan. De har strax över sex år haft åtskilliga möjligheter att stoppa vansinnet, men nej. Väntar de på att Sverige skall totalhaverera först innan de får tummarna ur, så är det definitivt fel metod. Nej, oppositionen idag är inget annat än stundtals mumlande statister.

  Gillad av 2 personer

 2. ”våra makthavares flathet och oförmåga att sätta folkets rättigheter i första rummet ses även vad gäller EU:s planerade beslut” Ingen av våra politiker vågar sätta Sverige och svenskarna först, jag tror att våra politiker ser en ”grönare äng” hos grannen. Med detta menar jag att slickar de EU eller går EU till mötes så väntar bättre jobb, bättre förutsättningar, bättre ekonomi och bättre möjligheter att komma vidare inom EU:s elit, oss vanliga arbetare skiter dagens politiker i. Hade de brytt sig så hade Sverige inte sett ut som det gör idag, det blir tyvärr dagens unga och våra barn som får detta i sina knän, vi lite äldre kommer undan med döden.
  Mår bara illa och blir spyfärdig på skiten!

  Gillad av 3 personer

 3. Utåt pratar alla politiker fint om Sveriges bästa ,
  Men när de åker på möten så röstar de för det värsta för Sverige.

  Det är så mycket hyckleri och lureri och journalister med höga löner
  Är tysta om alla negativa beslut.
  De kunde peka ut dem som röstar negativt för Sverige
  Men de sitter i fikarummet med politiker och lobbyister med massa
  Förmåner.
  Det så kallade demokratin är bara ett fint ord som inte alls stämmer in
  I Sveriges regering eller EU.
  Det som styr är några politiker i EU och vad folket tycker och tänker
  Har de ingen aning om.

  Hur kan en demokrati fungera utan folket ?
  Det finns ingen demokratier det är en diktatur.
  Politikerna bestämmer utan att bry sig om vad folket vill

  Ingen människa i världen vill jobb hela sitt liv för att betala andra människor
  Lyxliv och misstag. Vi ska jobba 10 år längre för andra länder missköter sin
  Ekonomi eller för vissa gillar att föda barn me inte försörja dem,
  Så de skickar dem hit så vi ska försörja hela släkten.

  Alla arbetsinvandrare som blir en vinst för företagen men förlust på minst tre för
  Skattebetalarna.

  Det är enkelt för politikerna att göra så dyra och vidriga beslut för de påverkas inte,
  Aldrig har man sänkt politikernas löner, men alla andra drabbas har fått mycket sämre.
  Och kommer att få ännu säger av ännu ett idiotiskt beslut.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s