Melodifestivalvinnare används som politisk maskot och ingen vill se myntets baksida

Enligt en del vänsterorienterade mediaprofiler var Tusses vinst i Melodifestivalen i går ett sorts bevis för att mångkultur och massinvandring berikar Sverige och vissa går så långt som att konstatera att om SD styrt landet skulle Tusse (som kom till Sverige som flykting från Kongo) aldrig fått sätta sin fot i landet.

Rätt låt vann och Tusse är en duktig artist, men att använda honom som politiskt slagträ i debatten är direkt osmakligt. Dessa godhetsknarkare glömmer dessutom avigsidan och att nackdelarna med massmigration tyvärr överväger fördelarna. Att vi fått en väldigt hög kriminalitet i massinvandringens fotspår är som bekant tabu att erkänna för dessa vurmare för öppna hjärtan-politik och en annan allvarlig bieffekt är de växande hedersbrotten, en problematik som man fortfarande inte lyckats stävja trots att det stått högt på regeringens agenda i två decennier.

I dag rapporteras att sedan en hedersmarkering infördes i polisens utredningssystem i september 2019, har omkring 1.400 ärenden flaggats för att det kan ligga ett hedersmotiv bakom. Enligt polisen är dock mörkertalet enormt och anmälningsbenägenheten som redan är låg för brott i nära relation, anses vara ännu lägre för de som lever i en släkt där det är otroligt tabubelagt att kontakta myndigheterna samt man är medveten om vilka konsekvenser det kan få.

Balkongflickor är ett relativt nytt begrepp i Sverige, men det börjar bli allt vanligare. I dag hittades exempelvis en kvinna i 25-årsåldern som misstänks ha fallit från ett högt bostadshus i Åkeshov som utreds som försök till mord och det var inte länge sedan vi hade en liknande incident där kvinnan avled av sina skador. I går kidnappades en liten flicka i Stockholm av sin far med rötter i Syrien och där har vi också ett problem som det talas tyst om – alla de mammor och pappor som förlorat sina barn efter att deras partner fört bort dem för gott till sina hemländer.

Invandringen har helt klart varit bra för Sverige historiskt sett och mångkulturen har fört med sig många trevliga inslag genom åren, men det är nog många som kan hålla med om att botten nu är nådd och att det var väldigt länge sedan migrationen upphörde att vara lönsam samt överväga nackdelarna. Vi klarar för bövelen inte ens av att ta hand om de som är här och hur humant är det?! Hade folket fått bestämma i en folkomröstning är jag övertygad om att det hade blivit ett rungande JA till stopp för invandring tills landet åter är på fötter.

Men som bekant är det ingen av våra beslutsfattare som är intresserade av medborgarnas åsikter och önskemål – förutom vart fjärde år när makten står på spel – så de fortsätter köra över sitt eget folk vareviga dag i sin strävan efter maktfullkomlighet, ivrigt uppbackad av statsstyrd media, samtidigt som man försöker intala alla att det är bra för Sverige och att det går att dela kakan hur många gånger som helst.

#onlyinsweden

#viharvälingaproblem

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/1400-arenden-har-fatt-hedersmarkering-men-morkertalet-ar-stort

Bildkälla: Aftonbladet, SVT Nyheter

7 reaktioner till “Melodifestivalvinnare används som politisk maskot och ingen vill se myntets baksida

 1. Man får hoppas att man är död eller har hittat en stuga i ödemarken när vänsterliberalerna har fått sitt dekadenta ”paradis” på plats fullt ut.

  Gilla

 2. 😉 😜 🙃 Men vadå? Vi har ju perfekt invandringsdebatt i Sverige?!?

  Gilla

 3. Balkongflickor, hedersbrotten, patriarkatet, förtrycket, är precis vad Kina lyckats ganska bra med att utrota i Xinjiang, Tibet, och Inre Mongoliet. Metoden är att utbilda ungdomen för att ge dom valmöjligheter och frihet att bestämma över sina egna liv, men förutsägbart kallar eliten i Sverige det för brott mot mänskliga rättigheter. Det är väl bara naturligt att samma elit stöder den kulturen även i Sverige genom att inte åtgärda den.

  Gilla

 4. Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Fats Domino och många andra berikade Sverige utan att kräva att få bo här eller att parasitera på svenskarna.

  Gillad av 1 person

 5. Duktig kille, den där Tusse, som genom sin androgyna framtoning dessutom passar PK-maffian som handen i handsken.

  Tusse låter sig tyvärr luras av både dem och BLM som har skapats för att skapa konflikt mellan vita och svarta, men jag noterar samtidigt att inte ens Malcolm X lät sig luras på slutet.

  Inte heller Martin Luther King lät sig luras att fokusera enbart på de svartas rättigheter, men inkluderade alla förtryckta. Idag är vi många som är vita som också är förtryckta av monopolkapitalisterna.

  Gillad av 1 person

 6. Oavsett vem som vinner Melodifestivalen förlorar Sverige.

  Får en känsla av att allt görs för att visa upp flyktingar som något
  Bra.

  De kvoterats in invandrare överallt vilket gör att Svenskar utesluts så
  Mycket att det verkar vara slut på Svenskar.

  Litar inte på någon politiker, journalister ,SVT eller SR.
  För alla kvoterar in invandrare
  Men inte vilka som helst ,
  majoriteten är muslimer och mörka verkar finnas med på
  Varje reklamfilm.
  Mig vetligen finns det massor av arbetskraftsinvandrare som
  Jobbat i 40 år och är från andra delar av Europa men dom syns inte eller hörs inte.
  Tror man inte dom kan sjunga.
  Asiater har bott här länge, men muslimer ser ner på dem så de syns inte eller hörs inte.

  Svenska politiker gillar nog muslimer eller så är de rädda för dem.
  Men om man ser alla länder med muslimska regeringar innebär det kaos och krig.
  Kanske är det för att politikerna gillar dem vi fått kaos och krig här.

  Att rösta på Melodifestivalen eller att rösta på annat eller spel är bara myteri och bluff.

  De som vinner är bestämt i förväg.
  Tror inte att man med den nya tekniken inte skulle använda den för att föra fram
  Politikerna budskap.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s