Vad är det vi missar?

Först rådde det klimathysteri, som följdes av coronahysterin och nu råder det brittiska kungahuset-hysteri där vi dränks i artiklar om Meghans och Harrys jobbiga relation med det brittiska kungahuset som man nu kryddat med rasistanklagelser. Till och med Aftonbladets inrikespolitiska kommentator Lena Mellin skrev en ledartext om spektaklet som fick många läsare att gå i taket eftersom hon med rätta ifrågasatte parets motiv.

Under tiden undrar man vad som egentligen försiggår bakom kulisserna såväl nationellt som internationellt – tystnaden är påtaglig och det är uppenbart att det sovande folket ska fortsätta hållas ovetande om vad som pågår tills det är för sent att protestera. Lämpligt nog är en majoritet av befolkningen paralyserade av medias skrämselpropaganda så det går som smort! 👌

#followthemoney

8 reaktioner till “Vad är det vi missar?

 1. Som sagt, bröd och skådespel åt folket…
  Eller bidrag och Lets Dance i modern tappning…
  Då är folket nöjda och är med på allt…

  Vad avser nämnda intervju med brittiska ex-monarker så är känslan densamma inför dessa som det är för övrig PK-elit och PK-adel: Förakt.

  Gillad av 1 person

 2. Ju mindre ifrågasättande folket är, ju mer ovetande folket är, ju bättre tycker de styrande att det är det räcker att se på gårdagens demonstration. De är inte okej att ifrågasätta de styrandes sätt att bedriva ex Corona, men det var helt okej i somras att ifrågasätta slaveriet med protester och demonstrationer om en sak som ingen kan göra något åt eftersom det hände för ett par hundra år sedan. Medan dagens slaveri förekommer i länder med en religion ingen verkar vilja kritisera eller ifrågasätta. Folket ska hålla sig på mattan och inte fundera över sina liv allt detta vill staten ha kontroll på.

  Gillad av 3 personer

 3. Det mesta är nog överdrivet, med undantag av hotet mot yttrandefriheten kanske.
  Det är förenklat och ytligt, ska det analyseras ordentligt så krävs mer ingående arbete.

  Gilla

  1. Jag menar att reaktionerna på det som inträffar ofta är överdrivna, att göra en höna av en fjäder, eller att göra en stor sak av det. Det kan bero på klickjournalism eller…

   Gillad av 1 person

 4. Hysteri – Ja, på skattebetalarnas bekostnad. Propaganda efter nazisternas modell, på skattebetalarnas bekostnad. Sportspegeln på SVT nyligen var inget annat än en paraduppvisning på propaganda efter nazist modell där speciellt en mycket välkänd hatare som kallar sig journalist försökte koppla Kina till Olympiska spelen 1936. SVT driver precis samma propaganda shop som nazisterna gjorde då.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s