Tar det slut för Bulletin innan det knappt har börjat?

När Bulletin några veckor efter den bejublade lanseringen inte levde upp till mina och andras högt ställda förväntningar på en tidning som skulle våga gå utanför övrigas politiska korrekthet, slutade jag helt sonika att läsa den och efter det verkar otaliga gästkrönikörer passerat revy.

Nu konstaterar jag att tidningen redan verkar vara på fallrepet om man ska tro tidningen Journalisten som rapporterar om interna stridigheter efter att Paulina Neuding slutade som chefredaktör den 12 februari och en indignerad Tino som öppet kritiserar chockerade medarbetare (inte särskilt förvånande för oss som tidigare fått vår beskärda del av hans oftast omotiverade vredesutbrott på sociala medier). Den infekterade konflikten på tidningen verkar ha fortsatt även efter att Ivar Arpi tog över som chefredaktör och Arpi uppger nu att han hört från flera källor att ägarna redan söker efter en efterträdare till honom.

Återstår att se hur långlivade de blir på tidningshimlen. Man kan åtminstone slå fast att starten inte blev riktigt som de hade tänkt sig.

https://www.friatider.se/fullt-inbordeskrig-pa-bulletinnu

3 reaktioner till “Tar det slut för Bulletin innan det knappt har börjat?

  1. Jag har läst Bulletin ibland, men jag finner den ointressant och tråkig, tunn till innehåll och utan djupare mening, och den har samma anklagande, negativa stil som vilken dagstidning som helst. Journalisterna bara tog med sig gnäll-kulturen från sina tidigare tidningar och försöker framträda som nationens självutnämnda åklagarämbete för åsikter. Vi behöver få fram nya media.

    Gillad av 1 person

  2. När alla har inbillat sig att ”jag är bäst”.
    Är det svårt att samarbeta och lyssna på andra.
    Stort fel som många gör i Sverige.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s