Ibland går det fort att slå om från dur till moll

Normalt sett är stämningen inte i topp särskilt ofta på arbetsplatsen där många kollegor som inte tycker det är roligt på jobbet förmodligen ser mig som en irriterande duracellkanin. Men så i dag var stämningen som förbytt och det fanns en känsla av upprymdhet där alla ivrigt talade om den förestående händelsen på kafferasten. Vilken händelse då undrar ni – en lyxig konferens, löneförhöjningar, förkortad arbetstid, fler semesterdagar?! Nej då, i dag är det nämligen dags för de första att vaccinera sig, vilket skapat en sorts eufori bland personalen – även om en del var besvikna över att de skulle få AstraZenecas vaccin istället för Pfizers.

De är dock inte ensamma, det är många ute i landet som går runt i samma tankar och man får verkligen hoppas att resultatet lever upp till folks förväntningar på att ett nytt liv hägrar runt hörnet – i annat fall lär den redan överbelastade psykiatrin få en ny grupp deprimerade patienter att sätta upp på väntelistan. 😏

#thisisit

9 reaktioner till “Ibland går det fort att slå om från dur till moll

 1. Jag hejar Billy på Duracell kaninen f kloka och balanserade analyser och kommentarer!
  Är tveksam till godkända ej ordentligt prövade vaccinet. Tror mer på Sputnik V men den får vi inte välja! Bygger istället uppmätt immunskydd m vitaminer: a c vitamin +zink,n D4 m 5000iny enheter i en tablett samt c vitamin 5000ie per tablett. 1 varje dag. Blev på köpet av m hosta jag haft i 15 år! 70 år o nu ska jag IT-minister BMW Z3 cab! Ha d bra Jenny

  Gilla

 2. Om jag mot förmodan skulle bli tillfrågad om vaccinering mot koskit-19, skulle jag
  i såfall kräva Astra-Zenecas.

  Gilla

 3. Först var Astras vaccin inte bra för äldre nu när det saknas vaccin ,
  Är det bra.
  Att barn inte smittas och blir sjuka stämmer inte heller längre.
  Sen ser man politikerna ljuger så mycket att man tycker de uppför
  sig vidrigt .
  Man ser i hela ansiktet att de ljuger så de rodnar men fortsätter att
  Uppföra sig som totalt blåsta. Journalisterna på tv. Vågar inte ställa direkta frågor
  Eller att de faktiskt tar fram klippen som bildbevis.
  Eller ställer frågan är det okej att lura medborgarna .
  Deras arbetsgivare.

  Gillad av 1 person

  1. Jo, kom på att de faktiskt sa från början att Astras inte var testat på en grupp stor nog av äldre. Sen har tydligen, var det Irland … Skottland? Gjort en stor kontroll som kom fram till att Astras fungerade även på äldre. Men klart att även jag sitter i min soffa och gapar som en fågelholk i skogen över hur de slänger sig med lögner och framförallt låssas att de har något att komma med, allt för att få några mer röster i förtroendestatistiken.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s