Positivt att det fortfarande finns människor som vågar protestera bland det kuvade folket

Nyhetstorkan fortsätter och det känns som redan publicerade artiklar återanvänds med en ny rubrik samt lite småändringar. Hur länge ska vi befinna oss i detta vakuum?

Det är lite uppiggande trots allt att läsa om den planerade Tusenmannamarschen i Stockholm i morgon och se att det finns människor som vågar tänka utanför boxen samt stå för det.

Arrangören Filip Sjöström anser att politiker och media inte berättar sanningen om pandemin samt att det är helt fel att vi steg för steg har fått vår rörelsefrihet och yttrandefrihet inskränkt för att skydda oss från ett virus. Enligt Sjöström är det snarare restriktionerna och inte smittan som är problemet.

Målet med manifestationen som förväntas samla runt 2.000 personer är bland annat att:

✓ Restauranger, biografer, kyrkor, idrottsevenemang och gym ska få ha öppet som vanligt.

✓ Kraven på munskydd ska slopas.

✓ Kraven på mindre grupper ska slopas.

Polisen är däremot inte lika glad över initiativet och kommer försöka upplösa manifestation, så återstår att se hur det slutar. Jag önskar deltagarna lycka till och hoppas att de hinner manifestera sitt budskap innan en förhoppningsvis fredlig upplösning. Liknande protester har skett i flera europeiska länder det senaste året – bland annat i Frankrike, Tyskland och Danmark, men svensk media har inte velat uppmärksamma detta för att få folket att hålla sig på mattan.

#förfrihetochsanning

https://www.mitti.se/nyheter/han-arrangerar-olaglig-marsch-mot-corona-i-stockholm/repucb!g8FLy6980d5YAqUpWuTsBQ/

4 reaktioner till “Positivt att det fortfarande finns människor som vågar protestera bland det kuvade folket

 1. Det är på tiden att folket säger sitt! Sanningen är komplex – det är många puzzelbitar att lägga, innan hela bilden träder fram.

  Gilla

 2. Man tog tom upp fenomenet på vetenskapensvärld 1/3, 4/3 även 6/3, om än lite krystat-vad har dödat mest:Corona eller restriktionerna??
  Motvilligt antyddes 50/50-måste vara ett fall framåt, va?
  Vi snackar SVT!
  UL :s bussar tar betalt & släpper på folk fram i åket, numera…
  Hepp!
  Det går att komma in UTAN skydd på fassans pensjoboende, oxå.
  Nåt händer defenitivt nu.
  Har för mig nånting stort skulle förmedlas 4/3,$ka vara något förskjutet i tid till efter 20:de pga teknikaliteter..
  Bra/dåligt??
  Den som lever får se.

  Mvh Per

  Gilla

 3. I Kina har vi nu nyåret och resandet bakom oss. Livet flyter som vanligt, mycket nära så. Före nyåret utfärdade regeringen inga restriktioner eller förbud alls, man lade hela ansvaret totalt på varenda individ. Allt var rekommendationer, inga restriktioner eller förbud. Alla vet hur virus smittar. Jag kan inte komma ihåg ett enda rapporterat inrikes fall av smitta och nu är inkubationstiden bakom oss. Ingenting har dolts i Kina, det går inte. Resandet gick ner 75%, folk hade familjemiddagar på WeChat, höll avstånd, undvek folksamlingar, använde munskydd på tåg, busar och flyg, man använde TCM och vitaminer i förebyggande syfte, alla jobbade mot samma mål, att förhindra spridning, och det lyckades. Ingen tvingades till något. Det verkar ju bevisa att alla förvirrande och ständigt förändra toppstyrda påbud från en okunnig diktatorisk elit är det verkliga problemet i Sverige.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s