Polisen lägger locket på om det misstänkta terrordådet

Jag lyssnade på polisens pressträff med anledning av det misstänkta terrordådet i Vetlanda tidigare i dag där åtta personer skadats efter att en man i 20-årsåldern attackerat dem med kniv, men polisen vill i nuläget varken kommentera gärningsmannens eller offrens medborgarskap eller vad det är som gör att de betecknar attacken som ett eventuellt terrordåd.

På Flashback finns mer information och om det stämmer är gärningsmannen en ensamkommande afghan, vilket kan förklara varför man är så förtegen. Men oavsett vem gärningsmannen är och vad han hade för motiv så är det en fruktansvärd händelse och jag hoppas alla offer överlever.

Polisen bekräftade under presskonferensen att terrorhotet mot Sverige fortsätter vara förhöjt och det här blir förhoppningsvis en väckarklocka om vår naivitet i det här landet där vi verkar tro att vi ska vara skyddade från attacker bara för att vi öppnat våra hjärtan och agerar humanitär stormakt för alla – såväl islamister som grovt kriminella. Men media lär säkerligen se till vi glömmer det här fort med hjälp av den massiva mediarapporteringen kring coronaviruset.

Att vi öppnar stora famnen för återvändande IS-terrorister och deras avkommor lär i alla fall inte göra situationen bättre, men självklart vore det ”inhumant” att tänka på medborgarnas säkerhet i första hand så självklart ska de få återvända ”hem”. Så med de rödgröna galningarna och dess stödpartier vid rodret som vill fortsätta med öppna gränser trots att konsekvenserna av deras oansvariga politik på olika sätt gör sig påmind dagligen, fortsätter vår kräftgång mot avgrunden medan otryggheten ligger som en våt filt över landet.

#onlyinsweden

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/jonkoping/misstankt-mordforsok-i-vetlanda-polis-avlossade-tjanstevapen-under-ingripandet

Bildkälla: SVT, Fria Tider

19 reaktioner till “Polisen lägger locket på om det misstänkta terrordådet

 1. Det spekuleras i tråden på flashback ifall myndigheterna är inne och stör flashback.Någon påstår att varje gång det är ett terrordåd med muslimska förtecken så mer eller mindre kollapsar flashback.Ddos-attacker av SÄPO,MSB? Jag har själv upplevt att flashback hackar vid muslimska terrordåd.Organiserade överbelastningsattacker av våra myndigheter? Det går snart inte att bo kvar här.Löfven flinar och oppositionen utom SD böjer sig framåt.

  Gilla

  1. Det är i IT kretsar välkänt att den svenska regimen styr internet, hotet mot Google att skapa nya lagar och bötfälla om dom inte censurerar är ett exempel. Tekniskt är det inte organiserade överbelastningsattacker, det är mycket enklare. Man sätter in en så kallad ”choke”, strypning, vilket betyder att man drar ner bandbredden. Det är en standardfunktion i mjukvaran i alla servrar. Det fungerar exakt som när man trampar på en vattenslang så vattenflödet stryps. Sättet att komma runt det är att skaffa sig ett krypterat VPN. Det kostar inte mycket.

   Gilla

 2. Detta är en del av det man får när politikerna importerar muslimer. Är det värt det? Trivs vi med det? Känns det tryggt?

  Gilla

 3. Och poliserna, kling och klang med ledning lite högre upp i hierarkin, hur upprätthåller de tryggheten för svenska medborgare? Står de på tå och vidmakthåller den svenska lagen och svenskarnas trygghet eller viker de ner sig och retirerar när det börjar brännas? De svenska domstolarna med domare och nämndemän, står de upp för de drabbade av mångkulturen eller viker de ner sig inför importen?

  Gillad av 1 person

  1. I det svenska systemet är det regeringen som tillsätter domare, och partierna nämndemän. Domstolarna representerar alltså politiken. Det finns inget oberoende. Domstolarna är politisk styrda i Sverige.

   Gilla

 4. Den misstänkte gärningsmannen, som sköts av polisen, ska inte vara livshotande skadad enligt SVT.
  Nä fanstyget blev skjuten i benet av en representant för kling och klang.
  Varför i helvete vill man skydda en brottsling? Varför sköt man inte för att döda?
  Detta är frågor som varje svensk borde ställa sig.
  – Det är vår bedömning att kunna höra honom när han är vårdad, säger Jonas Lindell, polisområdeschef. Enligt SVT. Jag tror jag dör alltså…
  Vetlanda kommuns krisstödsgrupp, den så kallade posom-gruppen, är inkopplad efter händelsen och finns i Missionskyrkan enligt SVT.
  Jaha och vad ska denna krisstödsgrupp göra då? Be till någon högre gud eller vad..?
  Tre personer vårdas för livshotande skador enligt SVT.
  Om vi inte hade haft denna massinvandring av potentiella brottslingar så hade dessa personer, som nu kämpar för sina liv, kunnat sova tryggt i sina sängar.

  Gilla

  1. Man skjuter inte för att döda i första hand för man vill ha den information brottslingen har så man kan hitta andra illegala innan dom dödar.

   Gilla

 5. Är jag frustrerad? Tror fan det.
  ”Jag fördömer det här fruktansvärda våldet. Vi möter dessa avskyvärda handlingar med samhällets samlade kraft.” säger Stefan Löfven, statsminister i Sverige.
  Var finns denna samlade kraft? Ja den finns definitivt inte inom regeringen eller polisledningen, det är då ett som är klart. Stefan Löfven är en av dessa som är skyldig till detta. När ska rättvisa skipas?

  Gillad av 1 person

  1. Var finns denna samlade kraft? Förmodar i valboskapen. Så länge dom får betalt med bidrag röstar dom ju på bidragsgivaren och ger honom förtroende.

   Gillad av 1 person

 6. Så vad gör vi för att sätta punkt för detta? Står vi upp som en samlad enighet och kräver att regeringen och opposition sätter stopp och punkt för invandringen av kriminella? Att de utvisar de som inte kan sköta sig? Gör vi det? Nä, ni/vi liksom jag sitter framför datorn, plattan eller mobilen och skriver. Hjälper detta? Klart som fan att det inte gör. Varför i helvetet är vi svenskar så djävla tröga? Vad är det för fel på er och mig?

  Gillad av 1 person

 7. Vi kommer inte minska invandringen. För det är inte olagligt att
  Importera illigala människor.
  De som ger sina pass till människor smugglarna är själva
  Illigala flyktingar.

  De nöjer inte sig med lyxliv på andras bekostnad utan lånar ut sina pass
  Och handlingar så de kan tjäna mer pengar och importera fler av sin ras.

  Politikerna och migrationsverket har noll koll hur många som
  Kommer till Sverige varje vecka.

  De sprider död och förstörelse.
  Svenska folket tvingas jobba till de störtar.
  För vi blir plundrade och totalt uteslutna av makten och
  Vi rasist stämplas.

  Politikerna och myndigheterna har gjort sig skyldiga till plundring,
  Förstörelse, finansiering av terrorister, mördare, våldtäktsmän, rånare,
  Knark,
  Vi Svenskar har uteslutits från välfärden. Har inget skydd eller försäkring, utsätts för
  Sjukdomar som utrotats i EU,. Vi utsätts för Corona av illigala migrater,
  Knark till våra barn, stöld av våra saker, pengar, trygghet och arv.
  Våra hus och lägenheter, all infrastruktur är anpassad efter svenska folkets mängd,
  2,5 miljoner människor har förstört allt och gjort allt överbelastat.
  All tid i sjukvårdskön, hyreskön, tandkön, osv är flyktingarnas fel
  För vi har inte byggt samhället för dem.
  När de kommit hit innebär det att 2,5 miljoner Svenskar har uteslutits för
  Illigala människor.

  Myndigheter och politiker har skrivit in lojalitet i kommunala och statliga myndigheters
  Avtal för att dölja myndigheternas uteslutning av svenska folket till förmån
  Av illigala migrater som aldrig haft asylskäl. Men som politikerna
  Tagit i som valboskap och gratis arbetskraft till giriga och kriminella företagare.

  Att ekonomer och diskriminering verket inte reagerar det är för alla är korrupta.
  Skrämda till tystnad.
  Myndigheter och politikernas gör mer olagliga saker än lagliga.
  Det har fungerat genom massiv rasist stämpeln och mobbning.

  Gilla

 8. Kina hade exakt samma problem som Sverige med terrorister som återvände efter att ha radikaliserats och krigshärdars av USA i Syrien med avsikt att terrorisera lokalbefolkningen i Xinjiang. Kinas metod, internera, avradikalisera och släpp ut dom när dom inte längre är farliga för allmänheten. Det är det enda som bevisligen fungerar, men enligt USA propagandan och den svenska regimen är det ett brott mot mänskliga rättigheter att internera terrorister innan dom dödar för att skydda allmänheten. Om ni inte byter ut den svenska regimen får ni nog stå ut med konsekvenserna.

  Gilla

 9. Kina släpper inte in människor som är samhällsfarliga.
  Kinas anser att det är bättre att fälla tio oskyldiga än att släppa
  Tio kriminell.
  Medan Sverige anser att det är bättre att släppa tusentals kriminella än att
  Fälla en oskyldig.

  Gilla

  1. Inte helt rätt. Kina har inga speciella kontroller på vem som släpps in, Däremot åker den som inte sköter sig ut illa kvickt. Nya Zeeland har varit på tapeten som ett drömland i relation till Covid. När jag kom dit första gången då hade landet 2.8 miljoner innevånare, nu har dom 5.2 miljoner, i stor utsträckning från Asien, Indien och Pakistan, men inga av de problem som Sverige har. Man har nästan dubblat befolkningen. Det ställs krav, du skall vara identifierad, kunna försörja dig, vara frisk, tala hygglig engelska, och du skall sköta dig, annars kan du åka hem igen. Medborgarskap kan dras in för de som inte sköter sig.

   Gilla

 10. Det är stötande att han fått tillfällig uppehållstillstånd.
  Fast han inte utbildar sig plus att han har åkt dit för knarkmissbruk
  Plus visat sig vara aggresiv, och det långt innan mordförsöket på 7
  Personer.
  Att vara svensk och jobbar och sliter, men rösta på SD mobbas man
  och utesluts från facket.
  Men är du illigal Afghanistanier och vill leva livet på andras bekostnad.
  Då välkomnas du av politiker som ägnar all sin tid till att förflytta pengar från
  Vi gamla och sjuka till icke svensk och kriminell.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s