Nej dessa avarter är inte svenskar

Jag finner det mycket provocerande att svensk media envetet fortsätter att kalla jihadister med svenskt medborgarskap för ”svenskar”. Epitet som ”svenska IS-fångarna”, ”IS-svenskar”, ”svenska IS-sympatisörer”, ”svenska barn” etc som man kan läsa i dagens Sydsvenskan till exempel, kunde inte vara mer missvisande – särskilt eftersom många inte ens är födda i Sverige.

Det enda rätta av den svenska regeringen hade varit att direkt dra in alla svenska medborgarskap för dessa individer när deras identitet blev känd, men det hade den humanitära stormakten inte kurage nog att göra och nu sitter vi i skiten medan dessa otacksamma samt farliga individer åter vandrar på svensk mark – dessutom har de stämt Sverige i Europadomstolen för att de känner sig kränkta. Men alla ”svenskar” måste tas hem så fler tickande bomber är att vänta – tur att såväl Säpo som kommunerna står redo med fullskaliga insatser för att bistå dessa ”offer”!

Storbritannien hade däremot stake att göra det som krävs och Shamima Begum som lämnade London som 15-åring för att ansluta sig till sekten, har länge kämpat för att återfå sitt brittiska medborgarskap som drogs in men har nu gått förlorande ur kampen.
(https://www.theguardian.com/uk-news/2021/feb/26/shamima-begum-cannot-return-to-uk-to-fight-for-citizenship-court-rules)

Bedrövligt att Sverige fortsätter gulla med bestialiska mördare samt hjärntvättade kvinnor och barn på skattebetalarnas bekostnad. Det minsta man kan begära är att våra journalister åtminstone kunde ha integritet nog att kalla dessa individer för vad de är – terrorister och landsförrädare utan att benämna de som svenska!

17 reaktioner till “Nej dessa avarter är inte svenskar

 1. Inte underligt att landet rämnar, då förre högste chefen för rikets säkerhet är en inkvoterad pajas. Kan bara vara så att idioter utser idioter till höga ämbeten….

  Gillad av 3 personer

 2. llll

  Gilla

 3. Att man kallar som ”svenskar” är förstås ett led i att försöka indoktrinera riktiga svenskar att tro på falskheterna. Detta blir värre för vare dag. Nu har även ryska grävande journalister tagit reda på att Biden regimen utvecklar en hemlig virtuell trollfabrik, man rekryterar kommentatorer och även journalister på vanliga media att skriva falska artiklar och gör falska inlägg med syfte att smutskasta Ryssland, Iran och Kina med förfalskad information och sprida falska rykten. Vi märker det redan på just denna sajt. Man märker tydligt nu hur det fungerar på Sveriges Radio och SVT. Bluffreportaget på BBC om våldtäkter var det bara Sveriges Radio som tog upp. Det ”läger” som dessa våldtäkter skulle ha utförts på är i verkligheten en stor vindkraftsfarm med stora turistanläggningar. Informationen med bildbevis finns här.
  http://mychinaway.blog.se/hur-skall-vi-stoppa-nazistiska-propagandametoder-pa-svenska-media/

  Gilla

  1. Ifall du menar Jenny Pipers blogg när du säger denna sajten så är det ganska troligt att Kina sprider virus.Jag har själv upplevt att för en bråkdels sekund bli omkopplad till en sida med kinesiska tecken.Jag uppmanar alla att vara försiktiga med klickbara länkar oavsett var de dyker upp och oavsett vem som är avsändare.

   Gilla

   1. Nej, jag menar inte Jennys blogg. Den är snarare en del av motelden om avslöjar propaganda flödet. Att man alltid skall vara försiktig med att klicka på länkar håller jag helt med om, speciellt om länkarna är på ett språk man inte förstår. Genuina sidor på kinesiska är säkra, men långt ifrån alla sidor på kinesiska är genuina, och om du inte kan läsa vad det står, hur vet du ens att det är kinesiska. En av Sverige mest erkända och erfarna journalister skrev en artikel om hur man i Kina tvättade sina latriner i dricksvatten källorna, vatten som man sedan drack. Han hade använt en webbaserad översättare. Man använder inte ens latriner i Kina. Allt var lögn. Jag spårade sajten, och den visade sig ligga i Darwin i Australien, och var finansierad av CIA. Nu var den journalisten en av den gamla stammens hederliga yrkesmän så han förstod, rättade och bad om ursäkt. CIA uppfann för omkring 10 år sedan ett smart spionsystem. Man laddar ner ett osynligt skript som sedan skickar information. ”I am not a robot” är ett sådant system. Klickar man på den laddar Google ner en trojan på din dator som skickar tillbaka privat information. Det är USA som sprider virus, inte Kina. https://1.bp.blogspot.com/-wPaYor4wwRI/XFUNovI2J3I/AAAAAAAACeU/C-I9K1Vm3kInJGeR3Zqs8b51ySg5RSQBACEwYBhgL/s320/Google-Search-CAPTCHA-Verification.gif

    Gilla

 4. De har frivilligt flyttat utomlands eftersom de inte trivdes här
  Och vill leva enligt islamiska seder.

  Så varför skulle vi satsa skattepengar till dem. Som inte vill
  Leva här.
  Det är en stor skam och fruktansvärt vidrigt att dessa människor räknas som
  Svenskar.

  Politikerna tar inte och hämtar människor som flyttat utomlands i andra fall
  Så varför vill med ta hit terrorister och deras avkomma.

  Totalt obegripligt om jag flyttar utomlands skall d då hämta hit mig
  Eller hämtar de bara kriminella och vidriga människor. Vilket visar på
  Politikernas och myndigheternas brist på moral och etik.

  Gilla

  1. En del av de som kommer hit är terrorister, kriminella och brottslingar på flykt undan rättvisan. Det gäller speciellt österifrån. I Sverige behöver dom ju inte ens identifiera sig. USA finansierar denna flykt. Vi har ju sett åtskilliga som säger att dom flytt undan förtryck och våldtäkter, men aldrig presenterar några bevis. Den senaste var ju BBC lögnen om att kvinnor, en enda som påstod det, våldtas i ett läger. Lägret visade sig bevisligen vara världens största vindkraftpark med flera stora turistanläggningar.

   Gilla

  1. Och medborgarskap skall endast ges till den som demonstrativt är svensk, som talar svenska, klär sig svenskt, uttrycker sig svenskt, och lever svenskt med svenska värderingar. Nu delas medborgarskap ut på politiska, emotionella och ideologiska grunder, och mest för att hålla 1917 års enpartistat levande och vid makten. Etnicitet och en etnisk grupp definieras som en social grupp som delar en gemensam och distinkt kultur, religion, språk eller liknande. Detta är just den ursprungliga avsikten med medborgarskap.

   Gilla

 5. Se så förvirrande det blir när vi har en regering som i fråga efter fråga agerar obegripligt men framförallt ”osvenskt”.

  Det är en desperat regim som för länge sedan tappat greppet om händelserna. S gick bort sig totalt när de inte klarade av att sätta sig ner och fundera på vad de ville med makten. Uppenbarligen har de inte velat Sverige och svensken något gott. Det är väl rätt tydligt om man ser till vad som skett och sker.

  Gilla

 6. Många har fått medborgarskap på falska grunder.
  Vi har hundratusentals som har angett mycket lägre ålder
  För då får de importerar anhöriga. Som får leva i Sverige på
  Bidrag i decennier.
  Vet om många som uppgett fel land. Och ålder tar hit halva släkten.
  När de närmar sig ” pensionsåldern” alltså den riktiga försöker de ändra åldern
  Den på myndigheterna . Som ger avslag.
  Men de blir inte utvisade eller bötfällda för att ljugit.

  Att låtsas flyktingar som är 30;-40 år får ta hit sina föräldrar
  som garanteras bidrag resten av livet är vidrigt.
  De får garanterad ålderdom fast de inte jobbat eller betalat en krona.
  Samtidigt som vår pension blir mycket lägre eftersom fler ska dela på
  Det vi betalat.

  Sanningen är att invandrare som jobbat och betalar skatt hela livet i
  Sverige får lägre pension än asyl invandrarna och bedragarna.

  Och det är invandrarna som ser fusket och bedrägerierna först
  Och som ser hur myndigheterna sviker Svenskarna genom att
  Bevilja illigala människors massa bidrag de inte är berättigade till.
  Man är inte Svensk så länge man plundrar välfärden.
  Och inte kan uppföra sig som folk.
  Vissa människor kommer från samhällen där man ljuger och plundrar
  Till max .och de borde aldrig fått sätta sin fot här.

  Ulf Kristensson M säger att de gjort stort misstag med migrationen.
  Det är inte en migration det handlar om det är en invasion och plundring
  Av Sverige .

  Gilla

 7. Att det rör sig om ”offer” är uppenbart. Vilken sekterist eller girigbuk är inte ett ”offer” för villfarelser? Ska man hjälpa dem? Hur? Var? -Det är de viktiga frågorna!

  Mitt svar är att just de här terroristerna hör hemma i de länder som var och är deras allierade statsterrorister, d.v.s. Saudiarabien och Turkiet för de som begick terror p.g.a. sekterism, samt Israel och USA för de som begick terror utav girighet.

  Ett ateistiskt Sverige som gör sig självt allt mer skuldtyngt på kreditkort utställda på oss av girigbukar? Tveksamt landval för ”offrena”, i min mening. Sannolikt inte bra för vare sig de som har flytt ”offrena”, eller ens för sekteristerna själva eller ens för girigbukarna bland dem och definitivt inte hälsosamt för Sverige.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s