Ännu en rapport som påvisar att invandrare är överrepresenterade bland våldtäktsmän i Sverige

Genom åren har vi ett flertal gånger kunnat läsa i både olika forskningsrapporter och sammanställningar som gjorts av privatpersoner att invandrare ligger bakom de flesta våldtäkter som begås i Sverige – samma resultat har dessutom bekräftats i studier från Danmark och Norge. Trots detta har våra makthavare hårdnackat slagit ifrån sig fakta och inte ansett att det finns någon grund för att agera.

Nu kan vi lägga ännu en studie till handlingarna i och med en färsk rapport från en forskargrupp vid Lunds universitet med titeln ”Swedish rape offenders – a latent class analysis”, som publicerats i Forensic Sciences Research. I studien har fyra forskare vid Lunds universitet studerat alla personer mellan 15-65 år som dömts för våldtäkt eller försök till våldtäkt mellan år 2000-2015. Syftet med studien är att skapa fördjupad kunskap om våldtäktsmännens bakgrund och se om det är information som går att använda i det brottsförebyggande arbetet.

Enligt Ardavan Khoshnood, docent i akutsjukvård och rapportens huvudförfattare, är detta en av de mest omfattande studier av våldtäktsmän som gjorts i Sverige och man har tittat på fler än 3000 personer. I studien kom man fram till att 60% av våldtäkterna mellan nämnda år begicks av invandrare som antingen är födda i ett annat land eller har minst en förälder född i ett annat land. Omkring 40% av de dömda våldtäktsmännen är utlandsfödda – en överrepresentation som enligt Khoshnood är en hög siffra.

Forskarna saknar svar på varför en så stor andel av våldtäktsmännen är invandrare, men konstaterar att många våldtäktsmän tidigare är ostraffade och att nästan tre fjärdedelar av våldtäkterna begås av individer som placerats i en så kallad ”Low Offending Class”, det vill säga människor som har få eller inga tidigare domar mot sig och som polisen inte har koll på.

Kristina Sundquist, professor i allmänmedicin och klinisk epidemiologi samt ansvarig professor för våldtäktsrapporten, säger att forskarna inte hade räknat med att så många våldtäktsmän skulle vara invandrare och utlandsfödda, varför de nu är oroliga för repressalier när studien uppmärksammas i media.

Även om man givetvis inte ska dra alla över en kam och det finns många skötsamma invandrare i vårt land, så är det så pass allvarliga siffror att det inte kan ignoreras – dessutom är redan otryggheten hos det täcka könet på alarmerande nivåer.

Det återstår att se om våra politiker kommer att vakna den här gången och inse att de själva bidrager till problemet med sin oansvariga migrationspolitik som de dessutom har för avsikt att fortsätta bedriva, men jag betvivlar det starkt. I slutändan blir det i vanlig ordning offerkofta på för de stackars missförstådda förövarna, medan man skuldbelägger de svenska ludren som bjuder ut sig eller klär sig för oanständigt och således får skylla sig själva.

#onlyinsweden

https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/20961790.2020.1868681

NY RAPPORT: Invandrare begår flest våldtäkter – nu räds forskarna bakom rapporten repressalier

34 reaktioner till “Ännu en rapport som påvisar att invandrare är överrepresenterade bland våldtäktsmän i Sverige

 1. Dags att syna bonniers mediemakt.. är det deras inflytande rimligt? jag föredrar svenskar som förmedlar nyheter..istället för den här skiten som MSM serverar oss dagligen.. utan Jenny och alla andra frifräsare i den fria median så skulle vi leva omedvetet i en total lögn..

  Gillad av 2 personer

  1. Vilka är dom? Herschel..
   Offerkoftans folk..
   Jo, vem gagar??
   Du.
   Undrar varför jag gav fan i detta??
   No money No honey!
   Att NI har makt, tjejer…
   Använd den men på rätt sätt & ni kan göra underverk..
   Galningarna i era led får NI ta hand om…
   Mansplejening-U know.

   Mvh Per

   Gilla

   1. Är det bara judar som är kapabla att starta tidningar och driva dem? Det är ju vita svenskar som haft regeringsmakten i 60 år. De är ju det svenska folkets representanter som gjort Sverige så illa de senaste åtminstone 25 åren.

    Har judarna varit så stygga att de omöjliggjort för andra än judar att leverera inom ALLA områden (se vilka som fått Nobelprisen t ex). Starta och driva tidningar t ex?

    Jävla gnäll är vad det är. Det är S som fört in några miljoner muslimer till Sverige. Inte judarna. Det är svenskar som sviker svenskar. Det är svenskarna som inte samarbetar med varandra. Ge er inte på judarna för att de samarbetar. Gör något själva i stället.

    Gilla

  2. Thoralf kritiserar statsmedia och han manar till skatteuppror.

   Då återstår problemet: hur kan man protestera mot skatter som man inte vill betala?

   Gilla

   1. Du drar ner på din arbetstid och gör så mycket som möjligt själv Baka bröd är skattefritt,huggaved är skattefritt,föda upp matkaniner är skattefritt,sy kläder är skattefritt,allt under förutsättning att det är för eget och familjens behov.Det är ju helt onödigt att lönearbeta och skatta bort hälften när man kan baka brödet och sen slappa.Gå ner i arbetstid och gör som jag säger😀

    Gilla

   2. Instämmer! Så har jag levt i många år nu. Men….varje inköp betalar man moms på. Äger man fastighet går det mycket till Skatteverket. Osv… Jag och många andra betalar gärna skatt till sjukvård, skolor, klok forskning mm men det har gått överstyr sedan många år tillbaka. Så mycket 💩 vi tvingas betala!

    Gilla

   3. Jo,men om du enbart köper råvaror och gör jobbet själv så slipper du ju att betala moms på åtminstone arbete.Helt kommer man ju inte undan med 50%minskning av genererade skatter och avgifter är inte så illa.

    Gilla

 2. Inte så sensationellt men att bryta ner det vore mycket intressant. Finns det familjeband, är det svart mot vit, svart mot svart eller vit mot vit. Svart är då alla utanför Europa och vit Europe. Hur ser ålderspannet ut i de olika kategorierna. Vi måste ju få fram var de kraftfullaste resurserna sätts in.

  Gilla

 3. Vilka brott är de inte överrepresenterade i ? Min erfarenhet säger att över tid är 8 av 10 som är intagna på anstalt är invandrare enligt den definition som anges här.Anledningarna till att det är så är oklar men vi måste våga prata om det annars gör man ont värre för både offer och förövare.Forskarna kan nog oroa sig för repressalier från Lehmann från Expo.Ardavans framtida yrkeskarriär kan få en oväntad vändning.

  Gilla

   1. Regeringen förlorar alltmer kontrollen över vad som får och inte får sägas i Sverige.
    Oppositionen kapar allteftersom linorna som hållit dem kopplade till vår förfärliga regim. Äntligen i så fall.

    Det är som i H C Anderssens saga om Kejsarens nya kläder, till slut är det ett litet barn som vågar säga att kejsaren är naken.

    Det blir allt mer tillåtet att beskriva verkligheten som den är. Tillräckligt många medlöpare till regimen har nu bytt sida och satsar på nästa häst.

    Nu väntar vi spänt på hur Annie Lööf och C ska ställa sig. Vilken häst satsar de på för att få så mycket egen makt som möjligt, den muslimska eller den svenska?

    Gilla

 4. Faktum är att invandrare är starkt överrepresenterade i alla brott utan undantag. Denna undersökning är ingen kioskvältare, den bekräftar bara det som alla vet. Ökad invandring lär spä detta ytterligare.
  Vad beror då detta på?
  En helt väsensskild kultur där kvinnor betraktas som sämre än hundar.

  Gillad av 1 person

 5. Jo, vi slåss inte mot fysisk kropp utan priniper- got that, Jen?
  Allt är jobbigt?? Keep up the good work, sis…
  Lyssna gärna på Mitch Malloy ‘Anything at all’…Killer!!
  Kunde varit VH:s sångare..
  Vi ni lyfta på locket?? Arch Enemy ‘Burning angel’.
  Lyssna på lead guran… so sweet..
  Man kan alltid lyssna på Bach, som var/är OTROLIG.
  Nu vet ni varför $@tan vinner mark…
  Semyaza är blott än ängel-Vem är du/vi??
  The big question…
  U got to choose…

  Mvh Per

  Gilla

 6. Om det är så att invandrarna inte varit straffade förr
  Så är det antagligen för många länder inte ser
  Våldtäkter som brott.
  Sveriges våldtäcksmän går ju fria till 98%.

  Våldtäkt är en fruktansvärd förnedring.
  Och påverkar offret på alla sätt.
  Men när brå eller nyheterna, politikerna domarna pratar om det
  Så är det som någon spillt lite vatten på golvet.
  Man ser inte offrets perspektiv .

  Men så är det med allt i Sverige, massa stöd och empati finns för
  Förövaren men noll för offret.

  Så när man tänker efter så är det samma i migrationen.
  Migranterna är förövarna och Svenskarna är offren.
  Därför blir Svenskarna förnedrade och tystade med rasist stämpeln
  Medan ekonomiska migranter lever lyx på våra pengar får vi finna
  Oss i att förlora allt.

  Gillad av 1 person

 7. Många undrar varför de inte undersökt data efter 2015 när det troligen peakat och jag fick följande svar från Khoshnood.

  ”Anledningen till att vi stoppade vid 2015 berodde helt enkelt på att det var tills dess vi hade data. Data för efter 2015 var än ej komplett från de olika register som vi samlar data ifrån. Så snart vi får dessa data kommer vi också att titta på det.”

  Gilla

  1. Polisen fick väl order att skriva Svenska män.
   Om det står 100 stycken invandrare så är rätt siffra
   10 000.

   Varje förnekelse och mörkläggning riskerar fler illigala flyktingar
   Frias. Och många fler offer.

   Man kan inte förstå varför politikerna skyddar förövarna till varje pris.
   Och låter fler och fler blir offer.

   Tack Jenny.
   Det kommer bli intressant när de kommer med mer data.

   Gilla

 8. Det beror på en rad skillnader, både kvinnosyn, rättsväsendet och samhället. I vissa länder finns en attityd att kvinnors åsikt inte räknas, som en invandrad man sa i ett förhör, ”Vad kvinnan vill är ointressant. Vi har rätt att fylla vårt behov”. I andra länder, vissa i Afrika till exempel, anses det att kvinnor inte skall ha något val, det är deras naturliga plikt att ta emot. Sedan har vi ett annat samhällssystem och rättsväsende. I vissa länder, skulle en man göra sig skyldig till våldtäkt blir det en fråga om att överleva. I Sverige blir det samtal med kaffe och kakor. Hela det svenska rättsväsendet är inte anpassat för massinvandringen utan för svenskar.

  Gilla

 9. Skriken från de våldtagna och ljuden av slagen har nu trängt ända in i tidningsredaktionerna. Kanske där finns våldtagna kvinnor? Kanske har någons dotter våldtagits på väg till fritidsaktiviteten?

  Som man bäddar får man ligga. Se till att bädda din egen säng själv.

  Gilla

 10. Här kan ni som tycker att judarna tar för sig för mycket här i världen läsa en uppbygglig berättelse.

  Man kan ju undra över kapaciteten i huvudet på de som gnäller på att andra lyckas bättre än de själva och som en konsekvens av det börjar dreva. Gör något själv för tusan!

  Vi har ju ett ännu fint land, bra folk och allt det där! Se till att ta vara på det. Det gör vår regering inte, den håller på och köper sig ett helt litet muslimskt folk. Det är religionen, islam som är det som förstör, inte människorna i sig, utan vad de tror på. Islam är en våldsbejakande religion med uttalade politiska ambitioner och ett framträngande av militärt snitt.

  Om ett land släpper in massor med människor som bekänner sig till islam måste frågan hanteras. Det är inte som att släppa in 2 miljoner, danskar, finnar, ukrainare, thailändare, chilenare osv.

  https://bulletin.nu/en-olard-laxa-fran-30-talet

  Gilla

   1. Ja fy fan! När en regim börjar tala om för ett folk vad som är rätt och vad som är fel då är det dags att klippa tillbaka. Det börjar alltid ungefär så, kontroll tas över media, angivare och medlöpare rekryteras och sedan slutar det inte sällan som det du länkar till.

    Demokrati är ett skört tillstånd som ständigt måste försvaras. Vilket styrelseskick i modern tid är det som fungerar bättre?

    Vår regim håller nu bit för bit på att förskjuta gränserna för vad en regering får och inte får göra i och med en demokrati. En demokrati som S själva en gång i tiden kämpade för att få tillstånd. Nu beskattar den
    Rolf, hllviken och alla oss andra allt vad den kan för att få råd med fortsatt import och gratis uppehälle de lux. I GYNNADE områden, obs, inte utsatta områden. Det är fanimej GYNNADE områden, inget annat.

    Gilla

 11. När en regim av något slag vill stärka sin makt på ett auktoritärt sätt tar den makten över radio- och tv-tornet. Efter en tid börjar den alltid peka ut sådant som folk inte får läsa. ”Bokbål” följer, ibland verkliga, de blir en ceremoni där misshagliga böcker pekas ut.
  Vår regering har anfört moraliska, politiska eller religiösa skäl men även rasistiska skäl när den och medlöparna har fördömt, anklagat och jagat böcker t ex. I vår tid försöker regeringen också förstöra andra typer av media, bloggar osv. Allt går ut på att tysta kritiska röster, tysta folk som ställer frågor, som undrar.

  Har sådant hänt i Sverige verkligen? Nu för tiden? Jovisst, det vet vi alla. Bland det senaste är den absoluta galenskapen på Konstfack. Det finns en sal som kallas ”Vita havet”. Studerande, lärare och en strid ström av regimanhängare sade att detta att ordet ”vitt” finns med signalerar strukturell rasism. Det vita skulle ha ha medfört snedrekryteringen och strukturell rasism på konstskolor. Vaaa!

  På en konstskola används färger, inte minst vitt! Vit färg innehåller inte några pigment och låter sig därför blandas med andra färger. Är det en chockerande nyhet kanske? Kanske sprang medlöparna runt till alla skåp och plockade bort den vita färgen?

  Borde inte de vita på konstfack ta sitt ansvar och flytta till Afrika då? Av solidaritetsskäl om inte annat. De borde åtminstone flytta ut själva och hela verksamheten till ett så kallat utsatt område? Undrar hur de skulle resonera efter några månader med rasistiska tillmälen?

  Pippi i Söderhavet där pappa var negerkung gick ju inte an. Säkert sade Emil i Lönneberga något rasistiskt också. I ABC-boken av Lindberg och den fantastiska Britt G Hallqvist, där står inte bara ”Apan kan med sina fötter, klia sig och knäcka nötter, klättra, klänga och rensa sill, sticka strumpor om hon vill”.
  Där står också ”Se, ZIGENARN klädd i byxa, som har frans i nederkanten, hugger ved för hela slanten”. Huvaligen!

  Från samma bok finns visdomsorden ”Näsan sitter mitt i synen, börjar mellan ögonbrynen, kröker neråt eller opp, slutar ofta med ett dropp”. Om folk skulle lugna ner sig och begrunda näsan i stället för att ägna sig åt fantasier.

  Tänk, jag tror den perioden är över nu där det går an att offentligt bannlysa böcker, tidskrifter etc med hänvisning till att de är rasistiska. Det har blivit FÖR uppenbart att det är den som skriker som SJÄLV har dessa fördomar, inte vi andra. Vi ägnar oss åt att bekämpa VERKLIGA övergrepp och brott, inte inbillade.

  Gilla

 12. Rapporten är inte märklig och är ett sociologiskt känt fenomen. En av anledningarna till migration är att kriminella som är punktmarkerade i hemlandet kan undgå punktmarkering i ett nytt land. Detta är naturligtvis en utmärkt anledning till att asyl ska söka i utlandet, gärna i hemlandet, samt att individerna kollas upp ordentligt. Asylskälet måste kontrolleras! Att inte göra det är folkförräderi och att utsätta oskyldiga människor för stor fara, samt i värsta fall massmord.

  Gilla

  1. Sverige tar ju emot kriminella terrorister, sympatisörer och finansiärer på flykt undan rättvisan på löpande band, och sedan skyddar dom som ”flyktingar”. När de länder som dom är på flykt från undan rättvisan håller ett öga på deras verksamheter, då kallar Sverige det spionage.

   Gillad av 1 person

 13. En våldtäckt är alltid oförsvarbar, men trots det finns det väl mer eller mindre grova våldtäckter. Det skulle vara intressant att se hur grovhetsgraden fördelar sig mellan svenskar och utlandsfödda. Vidare slår det mig att det trots allt är relativt få som kommit med i undersökningen. Tror jag läste ca 3000. Det begås ju över 7000 per år, så i relation till det så är det relativt få som kommit med.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s