Nu fortsätter man strypa yttrandefriheten på sociala medier

Först var det valfusket i det amerikanska presidentvalet man inte fick skriva om på Facebook utan att bli ”flaggad”, sedan var det coronaviruset samt vaccinet som inte fick kritiseras eller ifrågasättas och nu inför man även att kritiska inlägg om klimatet ska märkas som ”desinformation”.

Cirkeln är således sluten – endast politiskt korrekta inlägg där man tycker ”rätt” får spridas och allt annat klassificeras som fake news. Det här forumet tillåter inte att människor har avvikande åsikter – särskilt inte sådana åsikter som innebär att man ifrågasätter och kritiserar den masspsykos som omger klimathysterin där bara en sida får komma till tals, coronaskräcken som både politiker och media levt gott på i över ett års tid samt hur demokratin är satt ur spel genom systematisk röstmanipulering som nu skett i USA.

Då väntar vi på nästa bud – att man inte får kritisera regeringen, sprida ”desinformation” om migrationspolitikens effekter, svärta ned Sverigebilden, sätta fokus på den eskalerande kriminaliteten eller ifrågasätta varför man tillåter att vår välfärd blir rejält urgröpt. Vem vet vad de hittar på härnäst för att hindra folket från ett nyktert uppvaknande?!

Det är nog bäst att vi alla delar kattbilder hädanefter och med tanke på hur lite nyheter samt information som kommer ut just nu – nationellt, om EU och internationellt – är det väl exakt den effekten de hoppas på.

Tur att det är fredag igen – då leker livet för Svensson med fredagsmys, grogg och melodifestivalen i morgon, så allt är precis som det ska i landet Mellanmjölk!

#followthemoney

https://www.expressen.se/nyheter/klimat/facebook-infor-markning-av-inlagg-om-klimatkrisen/

30 reaktioner till “Nu fortsätter man strypa yttrandefriheten på sociala medier

   1. Om tusen flugor äter på avföring skulle du då äta det också? -Varför? Argumentationsfelet heter ”ad populum”. Bjud istället in dina vänner hit och meddela dem att du stänger ner ditt konto på Zuckerboken!

    Gilla

 1. Sk demokratiska statee har kopierat diktaturernas sätt att åsiktsförfölja genom privata ombud såsom Expo,Facebook,Twitter osv.Det fina med det är att privata ombud inte omfattas av de integritetregler som gäller för statliga myndigheter.Expo tex är ju en stiftelse utan någon som helst insyn.Man kan plocka ut info från olika offentliga register och samköra och sammanställa.

  Gillad av 1 person

 2. SVT-chefen Charlotta Friborg meddelar i ett uttalande att det ska startas en diskussion bland journalister hur man ska hantera ”demagoger” som Trump.
  Ett typiskt och vanligt grepp hos maktfullkomliga regimer. Vårt land har flera Sverige-fientliga demagoger, justitieminister Morgan Johansson t ex.

  Gillad av 1 person

  1. Du Realist,det påstås idag att Ygeman slussat beredskapspengar till privat bolag.Jag kan tänka mig att du kanske har tillgång till låst artikel på DI? Det är ju isåfall sensationellt avslöjande ifall nyhetetn är lika stor som rubriken på DI antyder.Återkom gärna ifall du vet mer!

   Gilla

   1. Rolf, ja, det stämmer. Ygeman har tilldelat ett privat bolaget i Stockholm (Stockholm Exergi) 1 miljard kronor.

    Pengarna har tagits från ”nationella elberedskapsmedel”. Det är väl ungefär som sparpengar för Sverige när det kniper åt. Det är en krånglig historia där ett gammalt uttjänt oljekraftvärmeverk i Värtan skulle renoveras till en kostnad av 2 miljarder (vi har alla fått veta att grön energi är billig). Om en regering använder elberedskapsmedel måste det självklart finnas papper osv som visar varför de används, vad de ska användas till osv, hela proceduren. Det är allt detta som saknas. Man skulle kunna säga att han snodde pengar och gav bort. M vill kalla Ygeman till riksdagens näringsutskott för förklaring. Ygeman avböjer alla kommentare

    Ygeman har alltid gett intryckt av att ha svårt för sig på alla plan. Han har ju konstant underpresterat. Tillåt mig tvivla på att ha skulle kunna få något bra jobb inom näringslivet bortsett från anställning där han skulle mjölkas på info och kontakter.

    Gillad av 1 person

   2. Vi får hoppas att oppositionen verkligen förstår allvaret i detta och verkligen ligger på för att få veta hur regeringen resonerat här.Jag minns att det var något möte med ellevetantörerna och Ygeman och att just Stockholms Energi särskilt nämndes och att Ygeman påstods sig ha ‘säkrat” elförsörjningen.I samma veva efterskänkte han miljarder i energiskatt som Uniper och allt vad de heter fick behålla.Antagligen för att kompensera för det lägre svenska elpriset annars hotade väl Uniper med att sälja all svensk produktion till kontinenten där elpriserna är tredubbla mot här.Hur ser Ygemans framtid ut nu kan man fråga sig? Jag tyckte att han framstod som en rekorderlig karl som fått ärva en massa från Allinsens tid men nu börjar man ju tvivla.Skall bli intressant att få se hur detta utvecklar sig.

    Gilla

   3. Jo det var det ju Jenny,där röjdes ju känsliga uppgifter men detta är också allvarligt.Hoppas att knähundarna i oppositionen åtminstone hoppar ner från husse Löfvens knä.

    Gillad av 1 person

  1. Det är så här regimer gör. S har ett effektivt sätt att dela ut villkorade pengar. De har ett finmaskigt nät av organisationer etc som gör att de via pengar kontrollerar rätt många människor.

   Men det krackelerar. Senast kom nu avslöjanden om hur Hyresgästföreningen. Det är en S-kontrollerad folkrörelse som säkert gör mycket gott. Men de i ledande position avslöjas nu ha gjort som makthavare alltid gör till slut. Det är höga avgifter för att få vara med i Hyresgästföreningen. Ledningen har mycket höga löner, de bor i villor och nu avslöjas också deras syn på kvinnor. En länk, andra tidningar skrev också om det.

   Det är mer än sorgligt när en viktig organisation som denna korrumperas inifrån av de i toppen.

   https://www.expressen.se/gt/foretrader-hyresgaster-tar-ut-hoga-loner-och-bor-i-villor-besviken/

   Gilla

 3. Alla ”onda” regimer försöker alltid tysta det fria ordet, debatt osv.

  S har under 60 års maktinnehav använt sig av pengar för att knyta till sig lojalitet. De som lyder regimen får fortsatt med pengar. De som bråkar eller ifrågasätter mister pengar.

  MPRT (Myndigheten för press, radio och tv) är en statlig myndighet som sysslar med sådana frågor. Dessutom ger de stora bidrag till olika aktörer. Det senaste från vår regim vad gäller att tysta kritiska röster är hur MPRT ska kunna styra vilka som får och vilka som inte får pengar. Som grund för vilka som får och inte får ska MPRT:s bedömning vara vägledande enligt förslag. Den som publicerar ”rätt” nyheter får pengar.

  Det är det gamla vanliga, mutor och korruption. Det är inte så långt borta att regimen vänder maktapparaten rent fysiskt mot oss på allvar om vi inte gör som den säger. Det som hindrar är väl att utlandet ser rakt in i Sverige. Det är ju lätt eftersom det inte finns några gränser.

  Det kommer bli allt smutsigare framåt valet. S har bestämt sig för stridstaktiken, tysta folket och smutskasta oppositionen.

  Gillad av 1 person

  1. Jag kan berätta för dig att åtminstone Länsstyrelsen i Skåne har bevänad personal sedan några år tillbaka.Anledningen påstås vara rädsla för folkligt uppror.Det är tjänstemän som har rätt att bära vapen.Det är ju för fan inte klokt.

   Gillad av 1 person

   1. Är inte förvånad att tjänstemän, som redan massmördar människor åt politikerna, bär vapen, men tack för varningen. Bra att veta vid en ev. revolution, så att man inte försöker sig på att göra den naken.

    Gilla

  2. Att regimen vänder maktapparaten rent fysiskt mot folket om de inte gör som den säger har redan skett. Polisen har redan beordrats att upplösa alla möte och folksamlingar och dela ut 2,000 i böter till den som inte underkastar sig och lyder regimen.

   Gilla

 4. MP:s politiska mål är konstant elbrist och ett fritt inflöde av folk utifrån.

  Endast med ett Sverige i absolut kris kan svensken fås att förstå hur allvarligt MP och Greta ser på att svensken smutsar ner miljön och dessutom sviker sitt ansvar mot hela världen vad gäller det mesta. Fina fisken säger S.

  Gillad av 1 person

 5. Mmm… ser att Magdalena Andersson ideligen rapporterar på FB hur många som vaccinetrats…. gott och väl och bra för alla dessa att de minskat risken för att drabbas allvarligt ifall man smittas förstås—– MEN som den gamle Freud gjorde säger man tvärtom dvs i detta fall är det ganska få som vaccinerats och det motstånd som finns döljs äsl i att vår regering inte skaffat vaccin i tillräcklig omfattning…. många andra länder speciellt utanför EU vaccinerar i en större takt…… MEN hur kommer det att bli då man har miljoner som inte vaccinerats? Speciellt i arbetsför ålder? Kvotera in andra? Jaa inte omöjligt…. bra påtryckning där ja… och eventuella biverkningar av vaccinet kommer givetvis att pratas bort med sossarnas paradargument Vi såg det inte komma…..

  Gillad av 1 person

  1. En tanke kring vilka som erbjuds vaccin….självklart är det smart att vaccinera de som arbetar med sjuka. Det finns ju en logik i det som är lätt att förstå.

   Regeringen gick ju ut nu och meddelar att de utsatta ska prioriteras.

   Nästa grupp som borde erbjudas vaccin FÖRE de utsatta är väl alla de som arbetar och med sina skattekronor betalar vaccinet? Det borde vara en självklarhet att det är viktigare att dessa människor som arbetar hålls friska än de utsatta i sina extrautsatta områden är det?

   Sen är det en annan sak att dessa människor mer än andra inte följer reglerna kring icke-smittspridning. Men inte ska de belönas för det. Kanske borde FMH överväga att helt stänga ner dessa områden och så satsa på att vaccinera människor i för Sverige viktiga sektorer.

   Läs här vad professor Bo Rothstein säger om de som fuskar till sig vaccin. ”Brotten ska hanteras som brottsliga och bör anses som grova enligt grundlagen”.

   https://www.expressen.se/debatt/myglet-med-vaccinet-strider-mot-grundlagen/

   Gilla

 6. Och ingen tycks fatta varför denna allt intensivare censur och åsiktsstyrning pågår, och alla bara fortsätter att göda monstret – och gnälla. Det är inte yttrandefrihet det är fråga om utan PENGAR och MAKT. Samtidigt som ni censureras dränks ni i propaganda lögner av Maktens kanaler, media. Läs denna artikel.
  https://www.rt.com/russia/515438-telegram-youtube-tiktok-kaspersky/
  ”Twitter, Facebook och andra plattformar under totalitär ”amerikansk regerings kontroll”
  Så varför använder ni inte säkra system.
  https://sputniknews.com/analysis/201908091076503742-to-avoid-us-big-techs-wiretapping-users-should-shift-to-chinese-software-devices/
  https://www.globalpolitics.se/spionage-ar-den-verkliga-orsaken-till-huawei-konflikten/
  Att USA valet var styrt är ju helt öppet dokumenterat idag, men det får inte kritiseras för då blir det svårare att upprepa nästa gång. Ni får inte kritisera amerikanskt vaccin, folk kunde ju välja säkert ryskt eller kinesiskt och USAs BigPharma förlorar pengar. Ni får inte kritisera klimatet, USAs klimatindustri kunde ju förlora pengar. Ni får inte kritisera massinvandringen, importen av betald valboskap får inte stoppas. Diktaturen Sverige kunde ju falla. Själv har jag aldrig funnits på någon av dessa amerikanska övervakningssystem och det blir det ingen ändring på. Det finns alternativ.

  Gilla

 7. Otäck utveckling. Föstår Mark Zuckerberg vad han gör ens? Det skulle vara intressant att träffa denne man öga mot öga och fråga varför han beter sig som en diktator.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s