Den humanitära stormakten är bäst på anhöriginvandring

Otaliga gånger har jag skrivit om den oansvariga migrationspolitikens effekter som hänsynslöst slår mot vårt samhälle samt gjort jämförelser med övriga nordiska länder, vars asylmottagande ligger på en betydligt mer blygsam nivå än Sverige som utmärker sig både i Norden och Europa, ändå slås man varje gång med häpnad när man ser siffrorna – särskilt vad gäller anhöriginvandringen.

Där ligger nämligen Sverige också i topp i EU i relation till folkmängd med nästan 50.000 beviljade uppehållstillstånd, vilket ger en femte plats i unionen i absoluta tal, medan övriga nordiska länder tog emot färre än 10.000 anhöriginvandrare.

Men för att se det positivt för oss som betalar notan, så är det trots allt en minskning sedan 2018 och 2019, då 68.015 respektive 57.233 personer fick uppehållstillstånd som anhöriga i Sverige. 👌🥳 Nu fortsätter vi resan när den humanitära stormakten med de gröna vid styrspakarna planerar för ökad invandring!

#vibetalar

#onlyinsweden

https://www.svd.se/sverige-i-eu-topp-for-anhoriginvandring

12 reaktioner till “Den humanitära stormakten är bäst på anhöriginvandring

   1. Bra att du plockar fram detta!

    Vi var många som då påtalade detta. Undertecknad var en av dem som insåg vad som skedde och försökte föra fram det.

    Det är med den insikten lätt att förstå att välfärdssystemen kommer bli sämre bli sämre. Det är också lätt att förstå det som nu i ultrarapid formligen spränger sönder ”samhällskroppen” inifrån. Vilka oerhörda konsekvenser det blev!

    Det är också lätt att förstå att S snart insåg detta som Spångberg ovan skriver, hur S såg möjligheten att skaffa nya väljare. Allt maskerat till omsorg om de ”utsatta”. Men S underskattade grovt den påverkan som religionen islam förde med sig. De såg det inte komma, denna orgie i brottslighet och söndertrasande av samhällskroppen.
    Situatinen är nu som en jättelik oljetanker i full fart på väg mot kajen. S vill nog få stopp på den men kan det inte för de behöver rösterna för att få sitta kvar vid makten. Därför kommer valkampanjen nog att bli allt smutsigare framöver. S är piskade att få folket att se verkligheten på ett annat sätt än den är nu. Detta eftersom de har åkt på nederlag efter nederlag och det är tydligt för allt fler hur det är ställt i landet.

    Tänk att det ska vara så oerhört viktigt att sitta vid makten för vissa människor så att de är beredda att gå över lik!!!

    Gilla

 1. Ni vet att V delar ut Leninpriset varje till. Det är 100 000 kr som skänks till någon som V sympatiserar med.

  En varning, det här är långt, men det är inte bortkastad tid att läsa såvida du inte har detta glasklart för dig. Svenska folket och journalisterna verkar i varje fall inte ha det.

  Vad sympatiserar V med? SD anklagas alltid för att inte städa upp i partiet. SD har konsekvent plockat bort dessa galningar som alltid flockas i nybildade partier. Hur har V städat upp då? Genom att ära Lenins namn med ett pris? Lenin bidrog aktivt till det största mordet i historien på ett folk, ungefär så. Sitt eget folk dessutom.

  Varför skriva dessa rader här? Jo därför att inom inte bara V utan inom S finns fortsättningen idémässigt på vad Lenin, Stalin, Trotskij skapade. Stalin tog vid efter Lenin, men det var Lenin som skickligt utmanövrerade konkurrenter och som lade grunden till Sovjetväldet med alla gräsligheter. Det finns trådar in i vår tid. S tog idéer från den kommunism som skapades av Lenin, V har inte tagit avstånd på ett tillräckligt tydligt sätt (minns prästsonen, den kvinnotafsande Ohly som var stolt kommunist, även efter avskedet har han burit sig illa åt) och ända in i bankvärlden finns trådarna. Swedbank tvättar pengar (jodå, läs på, Göran Persson sitter nu där och ska städa upp). Läs gärna länken nedan för att se hur en del trådar startade.

  Så ni som tänker rösta på SD och tvekar pga att regeringen brunmålar SD, be S dra åt helvete! Ännu hellre, konfrontera dem med vad de gjort och gör idag. Tänk att föra in människor som skadar Sverige och svenskarna! Även om de inte såg det komma så ser ju hela världen vad som pågår i Sverige. Det är i det ljuset man ska förstå hur S ägnat all kraft åt att tysta den offentliga debatten, att svartmåla (vitt är ju avskyvärt) svenskarna och kalla dem rasister, numer är vi mer nazister osv om vi tänker själva.

  https://www.expressen.se/ledare/patrik-kronqvist/sverige-har-tvattat-ryska-pengar-i-over-hundra-ar/

  V får egna pengar av staten som de slussar ut till terrorister utomlands. Alla de miljarder som S styr över via SIDA via Carin Jämtin som är generaldirektör där. Hon var tidigare biståndsminister, socialdemokraternas partisekreterare mm. Jämtin var med och snabbutbildade Löfven när han handplockades till rollen som blivande statsminister. Utbildningen skedde under 5-6 veckor på Bommersvik.

  Så där håller de på. De måste stoppas. Sedan kommer nästa regering som efter några år också måste stoppas. Det tar aldrig slut, men vi måste göra vår plikt. Ingen annan gör det åt oss. Demokrati är inte gratis. Det är en ständig kamp, ofta måste den kampen föras MOT politiker som vill ha det mer auktoritärt, ungefär som nu i Sverige och en stor mängd andra länder. Att det varit så tyst i Sverige är mycket illavarslande. I ett friskt samhälle är det ständigt ordväxlingar, olika tankar och idéer som motsäger varandra som förs fram. Det viktiga är därefter att alla kan samla sig till en gemensam ståndpunkt som därefter respekteras av alla. Det är därför uttrycket ”her majesty´s loyal opposition” i England är så viktigt. Man bråkar och debatterar men förklarar sig sedan lojala mot det man kom överens om. Man är lojal mot demokratin helt enkelt, lojal mot spelreglerna.

  Gilla

 2. En kul grej med MP. Klimatpolitiska talespersonen Tovatt presenterar sig på hemsidan genom att lista det viktigaste MP har att ägna sig åt, nämligen klimat, miljö och tåg.

  Ändå är införseln av utlänningar det de lagt ned allra mest tid och pengar på. Kan nån upplysa dem om att herr Tafatt bör skriva in import som fjärde viktig punkt?

  Gilla

 3. Extremisterna i riksdagen sitter allt sämre till. Dom behöver mer lojal röstboskap. Skatterna är på väg upp, den snabbt ökande horden av röstboskap behöver ersättas och få betalt för väl utfört arbete.

  Gilla

 4. Företagarna vill ha gratis arbetskraft och ännu bättre
  Kriminell ”arbetskraft” som betalar 10 000 dollar eller mer
  För ett falskt papper.
  Invandrar företag importerar halva släkten och hela byar.
  Som de tar betalt för och blir mångmiljonären medan politikerna fjäskar
  Och tystar ner.
  Se Ica de sparkar Svenska som jobbat länge mot nyanlända som är gratis
  Eller som de får betalt för att ta emot.

  Sen tar de hit anhöriga och ”låtsas” anhöriga som kostar
  skattebetalarna enorma summor.
  De ljuger hur gamla de är, vem dom är och varifrån de
  kommer men det struntar myndigheterna i alla är välkomna
  För myndighetspersoner kan göra vad som helst eller ingen ting
  För de vill ju ha sin höga lön. För så lite arbete som helst.

  Myndigheterna ger .illigala människor total tillgång till välfärden,
  Utan några kontroller,.

  Medan skattebetalare nekas tillgång till välfärden för pengarna är
  Prioriterade till kriminellaföretagen.

  Arbetarnas löner och pensioner har ätits upp av kriminella
  Och illigala människor från hela världen. Och att det kommer fler
  Och fler är politikernas fel.

  För 40 år sedan fick flyktingar låna pengar till skola och möbler.
  Nu får de lägenheter, möbler, mobiler, massa bidrag, cyklar, barnvagnar, bilar
  Fast än de aldrig jobbat eller bidragit.
  Men det värsta de får mer i bidrag än sjuka eller funktionshindrade och en
  Heltids anställd lärare eller fabriksarbetare som jobbat i 40 år.

  Politikerna kallar allt och alla för rasister för om folket vetat sanningen
  Så skulle många fler reagera.

  Politiker och företagen är rädda att sanningen kommer fram.
  Svenska folket
  Har förlorat 20-30% i lön, plus 15-20% extraskatt, plus 30%i pension.
  Utan den extrema invandringen hade våra välfärd blomstrat
  Nu är den totalt plundrad.
  Företagarna , kriminella och politiker badar i pengar de stulit från folket.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s