När man väljer att gå terroristers ärenden har man sagt upp sina mänskliga rättigheter

I jämförelse med många andra europeiska länder har Sverige tagit hem rätt många IS-terrorister och deras avkommor, vilket inte bara är en belastning för samhället med tanke på alla insatser som behövs, utan dessutom en säkerhetsrisk. Men för de ”stackars” IS-kvinnorna som inte fått återvända till det land de vänt ryggen i och med att de allierat sig med terrorister som inte tvekar att mörda, lemlästa, våldtaga och bränna upp oskyldiga människor är det inte nog, utan nu har man anlitat ”stjärnadvokaten” Percy Bratt och biträdande jurist Joakim Lundqvist på Advokatbyrån Bratt Feinsilber Harling för att stämma Sverige i Europadomstolen.

De hävdar att Sveriges underlåtenhet att hämta hem svenska kvinnor och barn till Sverige innebär en allvarlig kränkning av dessa individers mänskliga rättigheter och i dag har man lämnat in klagomål mot Sverige till Europadomstolen samt hävdar att Sverige har en människorättslig förpliktelse att hämta hem dem till Sverige.

Hur de finansierar de juridiska ombuden förtäljer inte historien, men det är direkt osmakligt att prata om mänskliga rättigheter när man själv aktivt valt att gå med i samt stödja en hatisk sekt som aldrig brytt sig det minsta om de oskyldiga offer som man slaktat i religionens namn. I mina ögon valde dessa kvinnor att säga upp sin rätt till att bo i Sverige den dagen de valde kalifatet framför demokrati och frihet.

Det finns inga ord för att beskriva känslan man får när man tänker på att vi ska välkomna dem tillbaka till Sverige och dessutom tvingas försörja dessa individer som hatar allt som vårt samhälle står för.

Men vi kan säkert räkna med att den svenska regeringen nu får fart och flyger hem dessa kränkta tickande bomber och deras radikaliserade barn på nolltid, för ve och fasa om den humanitära stormakten skulle få en plump i protokollet!

#onlyinsweden

#vibetalar

Svenska kvinnor och barn i syriska läger går till Europadomstolen

33 reaktioner till “När man väljer att gå terroristers ärenden har man sagt upp sina mänskliga rättigheter

   1. Instämmer till fullo, men samtidigt inte att förglömma att hon fick sparken från jobbet och blev uppsagt från sin bostad på grund av hennes uttryckta åsikter. Så fungerade diktaturer som DDR, så fungerar Sverige. Du säger väl inget som makten inte tycker om, du kan få besök och det kan bli lite tråkigt för dig.

    Gilla

 1. För rätt många år sedan bodde jag granne med en advokat. Vi resonerade en gång över en kopp kaffe. Han berättade att han bestämt sig för att bli rik. Han hade också kommit på hur. Det skulle ske genom att bli advokat åt flyktingar på alla de sätt. Han hade nämligen insett och förstått att detta skulle bli en mycket lönsam bransch framöver.
  Vem advokaten var?

  Gillad av 1 person

 2. PS. Ni vet att jag skrivit en hel del om behovet av kärnkraft en längre tid. Nu har det lossnat, kall vinter har gjort det legitimt att föra fram tankarna. 50 kärnkraftverk är under uppbyggnad runtom i världen.

  Tänk så lyckligt lottade vi är i Sverige som fått in hundratals kärnkraftstekniker bland migranterna. Det senaste tillskottet är tre kvinnliga välrenommerade tekniker från Syrien.

  Gillad av 1 person

 3. Föreställ dig dessa extrema mördarmaskiner, som tror att de bär sanningen i sin sekterism, möter apostater, homosexuella, flickor som har pojkvänner utan att gifta sig!

  Regeringen har gjort helt rätt i det här fallet. Medkänsla är att överväga de enorma riskerna för deras framtida offer!

  Förvaring eller dödsstraff, är det enda rimliga, tyvärr. Det betyder inte att de måste lida, men någon framtid ska den där sekten absolut inte få ha! De har förverkat all rätt till frihet genom sitt djävulskap under namnet av gudstro.

  …och låt mig tillägga att de som skapade dem och beväpnade dem borde få samma behandling, d.v.s. USA:s och Saudiernas och Qatars regimer under Busch-Obama-tiden. Sekterismen drog de inte själva rakt ur arslet.

  Gillad av 1 person

   1. Jo. Begreppen har stora likheter…

    https://sv.wikipedia.org/wiki/Milit%C3%A4rindustriella_komplexet
    https://en.wikipedia.org/wiki/Deep_state#United_States

    …men ”djupa staten” förklarar inte den ekonomiska drivkraften bakom imperialismen, men flyttar ansvaret till de lydiga byråkraterna som lyder det militärindustriella komplexet. Det senare flyttar ansvaret till ägarna av storföretag och banker, så jag anser att det är mer sanningsenligt, även om byråkraterna själva bär ett mycket stort ansvar för sin lydighet, likt Eichmann, som sade:

    ”Jag kände något av Pilatus’ tillfredsställelse, därför att jag kände mig helt fri från synd. Tysklands ledare vid den tiden hade yttrat sig vid Wannseekonferensen. ”Påvarna” hade gett sina order, det var min sak att lyda, och det var vad jag hade i minnet de kommande åren.”
    – Adolf Eichmann, den 26 juni 1961.

    Eichmann var en del av djupa staten i det imperialistiska Tyskland, men inte en av de som profiterade på krigsförbrytelserna, Det var andra som finansierade Hitler och tog hand om guld och annat byte.

    “Prominent among the American capitalists with ties to Nazi counterparts was Prescott Bush, the father of one president and grandfather of another. Researchers have been trying for years to determine the precise nature of Bush’s ties to Fritz Thyssen, the wealthy German industrialist who played a crucial role in bankrolling Hitler, as revealed in his 1941 memoirs I Paid Hitler. Thyssen ultimately repudiated the Nazi dictator and was himself imprisoned.”
    /Oliver Stone

    Även soldater och människor som väljer politiker har ansvaret att söka sanningen och försöka välja världsfreden i varje demokrati!

    Gillad av 2 personer

  1. Förvaring och dödsstraff för sådana mördarmaskiner är ett brott mot mänskliga rättigheter. Det säger ju både Sverige och USA, för det är ju precis vad Kina gjorde och fick bevisligen stopp på den USA sponsrade mördarmaskinen. Vanligt folk är däremot väldigt tacksamma att man nu kan gå säker på gatorna och handla på marknaden, besöka moskéerna utan livsfara, dansa på torgen och gatorna, klä sig i traditionella folkdräkter och sjunga sina egna folksånger.

   Gillad av 1 person

 4. Många i Sverige är livrädda för det vi har här sedan urminnes tider, vargar t ex.
  Däremot ser de med kärleksfulla ögon på terrorister med mord i blicken och kan inte få nog många av dem här.

  Om en varg river får, vad tvingas man göra då?

  Gilla

 5. Om vår regim, dvs S, tagit hjälp av kunniga personer för att göra en riskbedömning innan man beslöt sig för att importera våld hade Sverige sluppit detta hemska.

  Vad alltför många än idag inte vill ta till sig är att det är själva religionen islam. som dessa människor har, som gör dem till vad de är och vad de tillåter sig att göra.

  När likadana tvåbenta människor kommer till Sverige med en annan religion, buddhism t ex, sker inte detta våld, mördande, dessa våldtäkter och allt annat.

  Vår regering, dvs S, har ännu inte tagit till sig att dessa människor bits och mördas med hjälp av religionen. Är S tröga i huvudet?

  Den svenska kyrkan har bränt kvinnor levande på bål några gånger i Sverige men gör det inte idag. Det skulle bli för stora protester. Däremot har svenska kyrkan en kärleksfull relation med islam. Svenska kyrkan och socialdemokraterna släpper loss islam så att dessa människor kan göra vad konservativa islam alltid har gjort.

  Är det någon som tycker att Sverige ska importera 4 000 vargar från Ryssland, Canada och USA? Eller 2 000 om året framöver. Vargar kan få många ungar varje år. Det kräver att fåren allt får lov att maka på sig. Korna också. Många dagis måste stängas. Det blir farligt att röra sig ute när mörkret faller. Det blir farligt att gå i skogen.

  Mänskliga rättigheter? Har svensken inte några mänskliga rättigheter att få försvara sitt eget land? Slippa bli våldtagna? Är kvinnorna i Sverige bara ett byte för vargarna? Ska vi släppa loss vargarna i Regeringskansliet för att de ska förstå?

  Gilla

  1. ”hjälp av kunniga personer”. Entreprenören Rober Townsend – han som byggde upp Avis, skriver i sin bok ”Up the orgaization” (fritt tolkat), mycket kunniga människor engagerar mycket kunniga människor, okunniga människor engagerar mycket okunniga människor.” Den svenska regimen är väl nere på nivån av gravt okunniga nu, om inte rena idioter. De inkompetenta skyr alltid de kompetenta. I Sverige fordras inte ens läs och skrivkunnighet för att leda landet.

   Gilla

 6. Det finns ju inte några vapen kvar i Regeringskansliet. De har blivit stulna. Flera gånger. Ammunitionen också. Av tvåbenta vargar.

  Släpp fångarna loss hette en film av HasseåTage gång i världen. I S nya hemska värld heter den ”släpp mördarna loss”.

  Gilla

 7. Blivande sozze-väljare…?
  Men, som sagt, ansvaret för kommande situation i detta land vilar helt på väljarkåren som röstar på vänsterliberal oikofobi och dekadens.
  Sverige RIP.

  Gilla

 8. Mamma Fatima säger en dag till lilla tvååriga Ahmed, ”lilla gubben, ska vi inte ta en sväng ner till Syrien du och jag? Eller hur? Du kommer få träffa så trevliga farbröder och glada barn som leker med olika saker som de snälla farbröder kommer att ge er. Men det är en del att ordna först, det kommer ta många veckor innan allt är klart”.

  Så åkte Fatima ner. Knappast en impulshandling.

  Gilla

 9. Adoptivdottern Dylan bad mamma Mia gömma henne i garderoben pappa Woody kom hem. Pappa Woody ville alltid ta med henne till badrummet och kramas.
  Undrar om det importeras pedofiler nuförtiden till Sverige?

  Gilla

  1. Kloka ord av den vackra skriverskan men det räcker inte med att (S) får ännu mindre röster i nästa val.

   Det har varit sällsynt att (S) fått över 50% ändå tuffar den samhällsförstörande politiken på.

   Gilla

 10. Ja, vi får se hur pass vakna folket är.

  Katastrofer av olika slag är ju samhällsförstörande. Varje land har en organisation för sådant. I Sverige finn MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap. Det är regeringen som har beslutandemakten och som ytterst ska leda vid en katastrof.

  Tsunamikatastrofen, Estonia, ”Flyktingkrisen” 2015, bränderna i Västmanland 2014 och 2018, branden i Trängslet (militärt skjutfält i Dalarna), Pandemin 2020-2021.

  Inte vid någon av dessa ”katastrofer” fanns det någon fungerade och övergripande ledning. Redan efter tsunamin var kritiken hård och obönhörlig över att ett land som Sverige inte hade en fungerade krisorganisation. Samma kritik vid övriga händelser. Vi har nu upplevt och upplever att det än idag inte finns en fungerande organisation som förmår hantera pandemin. Ansvaret för allt detta ligger på en regering. Vår nuvarande regering bär ett fruktansvärt stort ansvar för att det helt enkelt inte har fungerat som det borde.

  ATT Sverige kunde ta hand om allt detta trots inkompetensen och misskötseln beror på enskilda oerhört kompetenta och duktiga människor. T ex brandchefen Johan Shymansky i Mora. Utan hans kompetens, vilja, omdöme mm skulle branden i Trängslet utvecklat sig till något fruktansvärt. Även Röda Korset och militären samt ett stort antal frivilliga svenskar hindrade en katastrof. Det var vid den branden andra länder bistod Sverige, t ex brandmän med bilar från Polen, plan från Italien, hela ytterst välfungerande team från Tyskland, Finland och Norge m fl länder.

  På MSB måste de ha missförstått uppdraget under många år. Det räckte inte att sitta av dagarna och åka på lite kurser. De hade ett ansvar för landet. Om de inte klarade av det skulle de meddelat regeringen. Men det kanske de gjorde.

  För den intresserade finns mycket intressant kring detta i podden Folk och Försvar. Där avhandlas också annat intressant, t ex landets elförsörjning.

  Det går utan vidare att slå fast att denna regering grovt har vanskött skötseln av Sverige. Tillspetsat skulle man kunna påstå att det de ägnat kraft åt är att säkra sitt regeringsinnehav genom att importera röster. Dit har alla kraft gått. Kompetensen och omdömet brister på många håll, det är det inte svårt att se. Hos partnern i denna sjuka dans finns just ingen kompetens. Där finns i stället en religiös övertygelse av psykotiskt slag när man tror att det går att stänga ett kärnkraftverk och att det via besvärjelser ska komma el någonstans ifrån. Kanske om de kallat in Greta och haft en seans att de skulle ha lyckats besvärja fram el? Kanske genom att hålla varandra i händerna och via tankekraft få vindsnurrorna att snurra?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s