Sverige – Nordens svarta får

Sitter och går igenom kommentarerna på bloggen från tidigare i dag och denna sticker ut lite extra. En arg nordbo ryter ifrån och tycker att svenskarna minsann får skylla sig själva för att det gamla Sverige gått i graven och istället lämnat plats för den anarki och misär som breder ut sig över landet, eftersom en klar majoritet röstat fram eländet.

Nu är detta så klart inte en representativ röst för en majoritet av nordborna, men det finns helt klart en poäng där – det är lätt att lägga skulden på våra ryggradslösa makthavare som medvetet störtar oss i fördärvet, men vilka har röstat fram våra syltryggar till politiker?

Överlag är Sverige inte längre ett land som står högt i kurs internationellt, även om etablissemanget med alla medel till buds försöker inbilla oss motsatsen – i dag rapporterade exempelvis statistiksidan Numbeo att Sverige var det näst farligaste landet i Europa förra året (https://www.numbeo.com/crime/rankings_by_country.jsp?title=2020&region=150) och det finns så klart många andra exempel som påvisar att vi inte längre är den där oasen längst upp i norr som andra länder tidigare såg upp till.

En naturlig följd när grannländerna ser vilka tokiga vägval svenskarna gör och hur den växande grova kriminaliteten hotar att svämma över gränserna, blir således att illviljan ökar även i de nordiska grannländerna.

Men ärligt talat tror jag inte att det kommer bli någon större skillnad när vi röstar nästa gång som många går och hoppas på, för oavsett vilka av riksdagspartierna som styr landet så kan de inte implementera de radikala förändringarna som så väl behövs.

Det enda som kan rädda våra barns framtid är om folket slutar klaga i skrift på sociala medier och istället hittar modet att gå man ur huse för att öppet protestera samt kräva såväl regeringens som oppositionens avgång så att en ren nystart är möjlig med helt nya personer vid rodret, men det förstår vem som helst att det aldrig kommer inträffa eftersom svensken inte har det i sig. Så vi sitter där vi sitter och våra barns framtid är allt annat än ljus.

#sommanbäddarfårmanligga

#onlyinsweden

25 reaktioner till “Sverige – Nordens svarta får

 1. Svensken lider uppenbarligen av självskadebeteende.
  Detta beteende kommer antagligen att leda till ett tillstånd liknande när det var som värst i Libanon.
  Det blir ett bryskt uppvaknande för de naiva och ängsligt politiskt korrekta.

  Gillad av 2 personer

  1. Håkan Spångberg. Korrekt information är nog väldigt betydelsefullt för att överhuvudtaget kunna fatta rätt beslut, stryps eller vinklas informationen blir besluten därefter.
   Håller med dig.

   Gillad av 2 personer

 2. Instämmer helt och fullt i det du skriver. Det räcker inte att tacka dig för att just du verkligen gör något. Var och en måste engagera sig på riktigt.
  Jag gör något på riktigt förutom skriverierna här. Jag har gjort något genom decennierna, konkreta saker. I flera år har jag varit beredd på att det skulle knacka på min dörr.

  Svarta får 🐑 🐑 🐑 🐑 på den gröna ängen. Där dansar miljöpartister segerrusiga och omtöcknade. Amandas löshår har slitit sig och springer iväg. Tovatt leker tafatt och ekologisk kurragömma med Bolund som för tillfället är asberusad. Varför denna yra? Jo, MP har enats om att Sveriges ALLA kärnkraftverk ska stängas senast 2024.

  Gillad av 2 personer

  1. Ursäkta en okunnig, men jag tycker sedan länge att det är svårförståeligt hur ett 4% parti kan styra Sverige medan många pratar om demokrati.

   Gillad av 1 person

   1. Man kallar det bara för demokrati för det låter fint i propagandan, i verkligheten och funktionellt är det en autokratisk hårdför diktatur. I en riktig demokrati värt namnet har alla som berörs av ett beslut ett verkligt inflytande på hur beslutet fattas. I Sverige är alla medvetet och effektivt avstängda från allt inflytande. Samtliga länder i världen utom två kallar sig själva för demokratier. Sovjet var en demokrati, DDR var en demokrati, Nordkorea är en demokrati, USA och Sverige kallar sig demokratier. Saudiarabien helt öppet och ärligt kallar sig för kungadöme, Kina för socialism med kinesiska förtecken och är verkligt folkstyrt.

    Gillad av 1 person

 3. Vänstern i Sverige borde inte samarbeta med islamister.

  Det har gått åt helvete för Sverige och svensken pga det samarbetet.

  Gilla

 4. Det politiska islam har självklart inte låtit sig integreras i Sverige. Det har aldrig varit avsikten.

  S har lärt sig av och tagit efter det politiska islams sätt att regera och utöva makt. S har lärt sig. Morgan har med stor förtjusning tagit till sig metoderna. Det är förklaringen till det vi nu upplever inom S. S uppvisar nu ett uttalat förakt för de demokratiska spelreglerna.

  Vänstern i Sverige har grovt underskattat faran med att flirta med det politiska islam.

  Vänstern tar dina skattekronor och ger dem till politiska islam som nu breder ut sig med allt sitt våld i Sverige. Våldet är en del av politiska islams sätt att expandera i Sverige.

  S, V och MP fortsätter att föra in politiska islam, flygplan efter flygplan.

  Nu förtrycks svenska folket av BÅDE vänstern OCH politiska islam.

  Oppositionen har inte kunnat mobilisera sig som motkraft mot vänstern och politiska islam. Vänstern finns numer inom S, V, MP och delar av L och C.

  En stor del av ansvaret för situationen i Sverige idag det ligger på C och främst då Annie Lööf.

  ALLA partier har motarbetat den kraft som skulle kunnat hjälpa svenska folket att slippa politiska islam – SD.

  Gillad av 1 person

  1. Förtrycks vi av Islam? Öppna dina ögon så skall du kanske se vilka det är som kontaktar arbetsgivare,gör hembesök.Det är Martin,Daniel,Sara,Patricia och samtliga uppräknade delar DNA.Är du nykter Realist? Muslimer har ingen makt att på allvar vara ett hot men jag vet en annan etnisk grupp som är det.

   Gilla

   1. Se på Libanon som förr kallades för Medelhavets pärla och Beirut kallades för Medelhavets Paris.
    Libanon var i huvudsak ett kristet land med hög levnadsstandard.
    Sedan tog shiamuslimerna över och de kristna blev till stora delar fördrivna.
    Varhelst den radikala islamismen drar fram får vi lidande, fattigdom och död.

    Gilla

   2. Du får nog läsa på tompas11 om Libanon.Många palestinier flydde till Libanon med början 1948 när den judiska nationen Israel bildades.Vi vanliga svenskar får passa oss så att vi inte hamnar i Palestiniernas situation.De onämnbara har redan börjat med att ta brödet ifrån oss.Vad blir nästa steg tompas?

    Gilla

   3. Bästa Rolf! Ja, jag är nykter.

    Sanningen gör ont ibland för en del. Det är inte lönt i längden att försöka bortförklara verkligheten, tro mig. Det räcker att vi har en regering som gör det. Inte ens den lyckas nu med det trots att den mobiliserar hela statsapparaten. Snälla, välutbildade och tacksamma invandrare som bara vill integreras och betala tillbaka för att de får komma hit och leva här???? Vi har tom fått ett nytt begrepp igen, ”extra utsatta områden”. I verkligheten är det livsfarliga områden för polis, brandkår och ambulans att komma in i vid fel tidpunkt, t ex när det är mörkt eller när ett brott begåtts. Herregud så trött jag blir på sånt här tjafs. Sista gången jag bemöter.

    Du, när argumenten tryter, ta inte till okvädningsorden och ilskan. Vill du att jag ska skicka lite länkar där du kan läsa och lyssna och få nya insikter och kunskaper?

    Gilla

   4. Realist,jag har varit gift med invandrare som varit en stor tillgång för Sverige.Bland annat bokstavligt talat räddat liv på sådana rasister som du.Hur i helvete det är möjligt att sådana som du kunnat jobba inom vården och har/har haft patientkontakter övergår mitt förstånd.Jag hyllar inte Expo men nåt rätt har de ändå.Såna som du skall på sin höjd sköta en kvast.

    Gilla

 5. Visst är det häpnadsväckande att alla politiska partier i Sverige idag HELLRE har velat samarbeta med politiska islam än med det svenska demokratiska partiet SD?

  Gillad av 1 person

 6. Vi har klimatförändringar i skolan också, överallt. Läs!

  Det usla klimatet inom hela skolvärlden är bl a en konsekvens av ett kunskapsförakt inom hela S-rörelsen tillsammans med att de ledande personerna i S-rörelsen är alltför lågt utbildade för att riktigt förstå vad t ex forskning är. Det kan låta hårt men är inte desto mindre sant. De som går ut från universitet och högskolor idag får som regel sämre arbeten jfrt med för 10 år sedan därför att de kan mindre. Avhandlingar som produceras vid speciellt alla nya universitet som S öppnar på löpande band, de avhandlingarna är undermåliga som regel, strunt ärligt talat. Ingen läser dem och de presenterar oförargligt nonsens i bästa fall.

  Universitet och högskolor ska ge högkvalitativ undervisning och utbildning. Oftast är det 4 tim lärarledda lektioner/vecka, hur ska studenterna kunna lära sig tillräckligt då? De elever som söker till alla dessa mängder med platser har dessutom i ökande grad usla förkunskaper och klarar ofta inte av ens lågt ställda krav. Se polisutbildningen där man ideligen sänker kraven. Samma är förhållandena med lärarutbildningen. Vad sysslar UHR och allt vad de heter som ska hantera den högre utbildningen? Lägger de upp jämställdhetsplaner hela dagarna?

  De nya universiteten skapas ofta för att småorter vill ha ett sådant av statusskäl. Inte sällan i S-styrda städer som t ex de senast inrättade i Eskilstuna och Västerås. Lika ofta handlar det om att det ska skapas sysselsättning på orten. Både universitet och högskolor är tvingade att syssla med helt annat än att ge spetskompetens för livet. Så måste de t ex syssla med jämställdhetsprojekt, genus, dokumentation, upprätta meningslösa planer för än det ena än det andra.

  Forskning är en elitsysselsättning och ska vara så. Medelmåttig forskning om t ex Covid kan tom resultera i stor skada. En avhandling vid ett undermåligt landsortsuniversitet kan t ex handla om att en student skriver samman något om varför vissa studenter blir sittande hemma och spelar spel eller röker på i stället för att studera. Sådan har jag personligen läst igenom. Den som skrivit samman dessa hafsiga sidor belönas inte sällan med tjänst på universitetet eftersom där saknas utbildade och kunniga lärare.

  Allt detta är en produktion av siffror som S älskar. Så och så många nya studenter osv, men de kan inget.

  Sveriges välfärd är helt beroende av hur många riktigt kunniga människor som de högre lärosätena kan producera. Det ser alltmer illa ut, speciellt som grundskolan inte ens lyckas lära elever läsa på 9 år. Ingen får vara bättre än någon annan i Sverige sedan länge för S, ändå är det så. Men S strävan är att alla ska var ”lika”. Klarar man inte skolan beror det inte på individen utan på annat.

  Som tur är är ”motrörelser” på gång sedan ett tag för att förbättra utbildningen. Något kan räddas men skillnaden mellan utbildad och inte utbildad kommer självklart att öka framöver med konsekvenser för livslönen.

  Utbildning och forskning får 90 miljarder i år. Vad fan får vi tillbaks för de pengarna i det här kunskapsföraktande klimatet där det är viktigare med kunskap om hudfärg, tredje könet och all den där skiten och att fjäska för regeringen än bildning och kunskap?

  Det FINNS delar av universiteten och högskolorna som presterar i världsklass som regeringen hela tiden bröstar sig med. Att dess institutioner fläckvis presterar i topp är inte tack vare S, det är trots S.

  Gilla

  1. Det är bra ifall staten tar tillbaka viktig forskning,den forskningen bedrivs idag ofta inom stora företag.Medicinsk forskning av värde bedrivs ju numera inom läkemedelsföretagen.Stater blir utsatta och sårbara när kunskap kan användas av företagen till att utpressa.Vi ser hur läkemedelsbolagen började sin utpressning med påhittade svininfluensan.Det var så lönsamt så nu kom man på att man kunde utpressa hela världen.Jag har helt ändrat uppfattning om covid-19,från att ha tagit det på största allvar till att nu inse att det är rena bluffen från medicinmaffian.Covid-19 är bluff Realist,en lönsam bluff.

   Gilla

 7. Angående Tompas11. Ja det kanske kan vara bra att dra lärdomar av hur det har gått för andra länder, hoppas bara att det är lagligt att tänka tanken.

  Gilla

  1. Jag tror ganska säkert att man utgår från sin egen erfarenhet.Ingen muslim har mig veterligen gjort mig något ont medan jag kan namnge ett antal judar som tagit bröd ifrån mig.Väldigt tråkigt måste jag säga för tidigare hade jag inte haft ett ont ord att säga om judar,tvärtom har de varit hyllade av mig.Vacker och underbar musik har de producerat och jag behöver väl bara nämna den fina musikalfilmen Sound of Music.Jag får säga som Golda Meir uttrycke det när Palestinska barn slängde sten på de israeliska soldaterna ”Jag beklagar att Palestinierna tvingar oss att döda deras barn”.Jag har de senaste åren blivit högst medveten om vem som är den onde med makt och förmåga att verkligen skada.Det är inte Muslimerna.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s