I det nya Sverige är bilbränder, bomber och granater en del av vår vardag

Ibland undrar man vad sjutton som hänt med det trygga Sverige man själv växte upp i och varför våra barn måste vänja sig vid att det är normalt att vakna upp till nyheter som dessa om bomber som placeras ut vid flerfamiljshus blandat med skottlossningar, knivhuggningar, våldtäkter samt väpnade rån med offer och gärningsmän i alla åldrar?

*Ett 20-tal bilar förstördes i går kväll i en storbrand vid Jägersrovägen i Malmö efter en detonation som hördes över ett stort område. *En ”explosion” skedde i natt vid en fastighet i Kristianstad.
*En ”explosion” ägde rum vid ett flerfamiljshus i Angered i natt.

Men regeringen med statsminister Löfvén, inrikesminister Damberg och justitieminister Johansson i spetsen, har bedyrat för folket att de har läget under kontroll och otaliga gånger lovat att de ska krossa gängen samtidigt som media spelar med i charaderna genom att inte ställa obekväma frågor, så som den lallande fårskocken vi är så tiger vi still och knyter näven i fickan ytterligare några år tills vi nått den punkt där det är för sent att göra något åt saken.

#onlyinsweden

Bildkälla: Expressen, Aftonbladet

25 reaktioner till “I det nya Sverige är bilbränder, bomber och granater en del av vår vardag

 1. Vi är med Borås i våra tankar. Invånarna i Borås har nåtts av sorgebeskedet att det strax anländer utlänningar dit som vill upprätta IS kalifat. Bl a finns 14 barn, blivande små barnsoldater?

  Vad säger regeringen om detta?

  Gillad av 1 person

  1. ”Vad säger regeringen om detta?”
   Vad säger SD om detta?
   Står hela SD:s ledning upp på barrikaderna och fördömer och protesterar mot detta?

   Gilla

   1. Det gör de inte eftersom de lever helt på Expos och David Baas’s villkor.Istället för att stå upp för sina medlemmar när drevet går har ledningen uteslutit många dugliga medlemmar.SD är genom Jimmie en sk kintrollerad opposition.

    Gilla

   2. SD kommer aldrig att bli ett parti som driver sin egen politik.Jimmie är en tillgång för Expo.Utan Jimmie faller alla hållhakar på SD.Jimmie är Expo’s man och han måste bort för att SD skall kunna utvecklas.

    Gilla

 2. Nu lämnar ledande S-politiker in en motion i riksdagen om att det behöver byggas fler kärnkraftverk i Sverige.

  S har nyligen lagt ned 2 reaktorer i Ringhals och 2 i Oskarshamn.

  Kommer MP nu att döda dessa S-politiker? Kommer Löfven avrätta dem som Lenin och Stalin gjorde med de som inte lydde partipiskan?

  Ångrar Löfven nedläggningen nu? Trodde han att det aldrig mer skulle bli kallt?

  Gilla

  1. Staten har efterskänkt miljarder i energiskatt till eldistributörerna som kompensation för de lägre elpriser som råder i Sverige.I den fria marknaden som råder har elbolagen ingen laglig skyldighet att leverera en enda watt till Svenska hushåll.Man säljer där priset är högst.Så går det när man släpper loss kapitalisterna utom kontroll.

   Gilla

 3. MSB. Myndigheten för samhällsskydd och beredskap. Undrar om de vet vad som händer i Sverige?

  Alltnog, den förre generaldirektören som numer sitter och räknar pengarna som strömmar in på lönekontot i Regeringskansliet, hans, den fähunden, hans förra tjänst på MSB är nu ute på annons. Elafantkyrkogården benämns platsen där sparkade GD:r placeras. Undrar om de ens är där någon gång? Tillåt mig tvivla på att det finns vanliga rum för dessa friställda. De är nog hemma skulle jag tro när de inte är på Kanarieöarna. På Regeringskansliet finns det 4 600 anställda……

  Som kvalifikationer anges i annonsen bl a ”förmåga skapa goda relationer både externt och internt”.

  Nåt litet löneavdrag borde han väl ha fått eftersom han inte uppfyllde kvalifikationerna?

  Gilla

 4. Dagens Sverige är skapat av extremvänstern. Till den hör S, V, MP och delar av L och C.
  I extremvänsterns världsbild finns inte några offer för terrorn. Det är därför offren för Akilov här i Stockholm inte har något minnesmärke. Det är därför Malmö planerar ett minnesmärke för muslimer. Den planen är livligt understödd av vänsterextremisten och mångmiljonären Mikael Wiehe.
  Nån dag efter den muslimske terroristen Akilovs terrordåd hölls en kärleksmanifestation på Sergels torg. Det borde ha varit en annan sorts demonstration. https://www.expressen.se/nyheter/tusentals-samlades-for-att-visa-karlek/
  Kärleksmanifestationen startades av den ökände muslimen och SD-hataren Damon Rasti. https://sv.wikipedia.org/wiki/Damon_Rasti
  Det syns inga offer för den muslimska terrorn när makten tittar ut genom fönstren i Regeringskansliet.

  Gilla

 5. Och nu ska ni svenner henta IS-terrorister från syrien til Borås. Det står i norska aviser idag. Ni importerar terrorister till Borås. Jag bor inte så långt ifrån Borås och ser jag en svenne idag så får han stryk. Mycke stryk. Ni svenskar är fullständigt fökkade i huvudet. Ni är för dumma att leva. Ni hentar syrer från syria och får dom `hem` til Sverige. Fan va jag hatar er svenskajälvar. Ni är den värsta skiten i världen nu. Ni är verre enn IS-terroristerna ni importerar. Ni är galna, jag har aldrig sett ett värre folk. Ni ofrar eras barn, eras pensjonärer, eras hem, eras land. Galna skitskaller.

  Gilla

 6. Ja, i det nya Sverige är bilbränder, bomber och granater en del av eras vardag. Och det är svenskar fel. Det är eras fel. Ni gjorde det här mot er själva. Ni är 100% ansvarliga för all skiten som händer i Sverige nu. 87% av era skitskaller röstade för det här, ni ville ha det så här. 87 jävla prosent!!! Ni kan åka åt helvete alla ihop. Ni gjorde det här mot er själva, mot Norge och mot Danmark. Och ni ska betala för det ni har gjort!! Ni har krossad hela Skandinavien svennejävler!! Bara för att ni ville vara moderna och goda och multikulturella. Jag hopppas ni brinner i helvete! Och om Norge går til krig mot Sverige idag, så kommer jag vara först över grensen. Jag kommer springande över grensen och spöjar skiten ur er, med glädje.

  Gilla

  1. Censur kan höja kvalitén på filmer och teaterframträdande.Det är enkelt att göra show med blod,död och sex och sån skit säljer tydligen bra.Tacka vet jag filmer producerade i muslimska länder,där tvingas filmskaparna använda fantasin och filmerna blir ofta väldigt bra.Det outtalade men antydda i en film är väl så bra som det uppenbara och ofta vulgära.

   Gilla

  2. Man kallar det inte moralregler i Kina, utan en minimistandard för uppförande och uppträdande i samhället, och sådant gäller alla. Det gäller respekt, tolerans, aktning, vördnad och hänsyn mot andra. En journalist skall inhämta samtycke innan kamera eller mikrofon slås på, det är inte acceptabelt att stå på gatan och predika och sälja religion och dela ut biblar, inte heller får man sälja religion dörr till dörr, eller ha bönestunder och religionsutövning på allmän plats. Aktivister i väst gnäller att det är inte demokratiskt, religions- eller yttrandefrihet, men i Kina är det inte bara vissa som skall ha friheter, det är alla, inklusive frihet från att få något nedkört i halsen.

   Gilla

 7. Medan det är ett totalt rättshaveri och krig i Sverige.
  Pratar våra politiker skit om varandra och skyller på varandra.

  De behöver inte skylla på varandra att de alla är totalt
  Blåsta vet alla .
  Hela världens folk skrattar och begriper inte hur man kan vara så jäkla
  Okunnig och lättlurad som Svenska politiker.
  Svenska folket har blivit slavar till hela världen kriminella nätverk.
  Vi tvingas jobba och slita så att kriminella har mer att stjäla.
  När vi yttrar oss blir vi kallade rasister. Medan svarta förnedrar oss så är det
  Vi som är skyldiga.

  Nu ser vi allt ske som miljoner människor har varnat för och politikerna tystat.
  Förutom all psykisk och fysisk tortyr vi svenskarna fått stå ut så plundras vi och
  Våra myndigheter på tusentals miljarder varje år, för naiva politiker har noll i
  Säkerhets tänk.
  Rot, Rut, LSS, momsbedragerier kriminellaföretagen begär pengar och myndighetspersoner
  Betalar ut utan några kontroller, viktigaste är att betala ut och de får sina löner.
  Utan att veta varför de betalar ut eller till vad. De gör vad politikerna vill.

  Sverige är nog det enda land i världen där företagarna hämtar arbetskraft för att tjäna pengar,
  Eftersom politikerna vill ha valboskap så erbjuder de gratis arbetskraft som vi skattebetalarna
  Får finanserar, sen tar de hit anhöriga och vi tvingas finanserar dem.

  Myndigheter släpper in terrorister, förövaren på flykt. Galningar och kriminella utan kontroll.
  Muslimska brödraskapet armé som sprider sina soldater inför erövringen av Europa.
  Resultatet blir kaos innan mardrömmen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s