Kände man till attacken mot Capitolium redan på förhand?

Svensk media gör så klart ett stort nummer av Trumps impeachment med anledning av stormningen av Capitolium som de anser att den forna presidenten ska bära hundhuvudet för, men de utelämnar så klart detaljer som ifrågasätter om vi får hela bilden.

I en intervju med den republikanska kongressledamoten Andy Biggs (cirka 8 minuter in i podcasten), framkommer det nämligen att i bevisen som kommit fram av stormningen av Capitolium, ska FBI ha känt till att en förestående attack planerats redan flera dagar innan och att det framstår som att kongressens ledare varit medvetna om den planerade attacken innan den skedde men inte gjort något åt det. Konstigt att inte Nancy Pelosi ställts mot väggen med frågor om detta, men media har förvisso inte granskat varken Joe Biden eller Kamala Harris i sömmarna heller varken före eller efter att de tillträdde sitt ämbete, så man borde inte vara förvånad.

Det är för övrigt väldigt tyst från media om att Sidney Powell och Lin Wood den 19 februari ska lägga fram bevis för valfusket i Högsta domstolen, men det är så klart bättre att fortsätta mata folket med en ensidig bild så att ingen får möjlighet att tänka själv.

#followthemoney

https://justthenews.com/podcasts/john-solomon-reports/rep-andy-biggs-evidence-seems-indicate-congress-leadership-knew?fbclid=IwAR35WU4pmj0WIpqgJjkWMAk_dB2ekK_8Hx29EV9fKYDsvooxhRYBQCL57KU

Supreme Court to Consider 2020 Election Challenge Lawsuits in February Conference

11 reaktioner till “Kände man till attacken mot Capitolium redan på förhand?

  1. Toppen SasjaL!

   Jag hoppar Vita Huset och fokuserar på den fete från Borlänge i stället försvarsminister Hultqvists uppträdande i tv-debatten med Åkesson häromkvällen. Allt bar tydliga spår av att han vantrivdes. Förmodligen blev han utkommenderad att göra detta uppträdande. Ett antal S-statsråd har gjort liknande ytterst grova utfall senaste veckan. Förhoppningsvis uppfattar svenska folket det på rätt sätt.

   Lade ni märke till hur tv-folket hade arrangerat det hela? Åkesson lugn och samlad, kameran på honom, en tavla eller så i bakgrunden. Den fete filmades snett från sidan/bakifrån, illasittande kostym, högröd i ansiktet, svettig, oupphörligt pekandens med ”handgeväret” mot Åkesson. Den fete hade en liten lapp till hö om sig som han ideligen läste i.

   Kanske lönar sig dessa skändliga påhopp 2022, kanske inte, vi får se….det är som med vaccinet, vi får se….

   Jag kan inte släppa tanken att tv-folket närmast lurade in den fete i en fälla med kameraplacering mm.

   SD har en representant i försvarsutskottet, den f d majoren Roger Richtoff som varit militär i 38 år.

   Så visst har vi också nåt att komma med i Sverige, här stormas det också.

   Gillad av 2 personer

 1. Kände regeringen till att det kunde bli elbrist om man stängde ner kärnkraftverk?

  Nu är det dags för 200 m höga vindkraftverk i Stockholm! Närproducerat och nära konsumenterna.

  Placera ett på slottets borggård, 10 på Gärdet när tv-tornet och Radiohuset. Resten 73 kan med fördel placeras utmed vattnet, både på Söder och övriga stränder centralt i Stockholm. Rättvisa är ju det som driver regeringen, det ska vara rättvist, i hela världen. Då bör det vara rättvist även i Sverige, alla ska få möjlighet att se och höra sitt vindkraftverk i huvudstaden.

  Gillad av 4 personer

  1. Jag föreslår att vindkraftverk byggs i Stockholms skärgård.
   Vindkraftverk förresten, förr i tiden hade vi väderkvarnar. De var beroende av om vädret behagade blåsa tillräckligt. Samma gäller ju för väderkraftverken, de är beroende av vädrets makter. Väderkvarnarna blev utkonkurrerade av ångkraften för den var betydligt mer pålitlig än vädret. Men nu ska vi återigen göra oss väderberoende då det gäller elförsörjningen. En elförsörjning som i och med kärnkraftens antågande gjorde oss oberoende av vädrets makter. Allt snurrar runt och börjar om igen…

   Gillad av 1 person

 2. LO knyter nu vänsternäven (hittills har de använt högernäven) och ansluter sig till rättviselinjen! Nu föreslår de en ”rättviseskatt” för de som arbetar sig till en hög inkomst. Förslaget innehåller inte något om rättvis fördelning av arbete, kunskaper och ansvar.

  Världen ska nu bli mer rättvis på allvar säger S och MP. Det är inte rättvist att vi i Sverige ska ha det så otroligt mycket bättre än de med mörkt skinn i Tchad. Ledningen i Tchad är självklart undantagen, de har ju bankkonton i Schweiz och berörs därför inte av behovet av rättvisa.

  Det är nog så att om man har ett eller flera bankkonton i Schweiz, Caymanöarna osv då är man automatiskt undantaget från de som måste iaktta regeringens krav på rättvisa. SIDA har den informationen redan och respekterar den fullt ut.

  Gillad av 1 person

 3. Från Regeringskansliet meddelar ordföranden Stefan att svenska folket nu måste vara beredd på uppoffringar. Han säger att svenska folket hittills sluppit bidra till internationell solidaritet.

  Ordförande Stefan säger ”i min värld ska ingen ha det bättre än någon annan. Alla ska ha det lika bra. Om det är orättvist någonstans på vårt klot kommer vi nu med kraft att agera. Vi kommer sända vår utrikesminister att tala varje ohörsam tillrätta”.

  ”Svenska folket måste nu börja bidra och uppoffra sig för vår rättvisa sak” säger ordföranden Stefan och slår högernäven i bordet.

  Gilla

 4. Statsminister Löfven tillägger att ”i min värld ska även de som inte kan bidra eller helt enkelt inte vill bidra ha det rättvist. Även de måste få leva ett gott liv i min värld. Också de som haft oturen att födas med annat skinn än mitt vackra vita ska ha rätt till kompensation, det måste vara rättvist även för dem. Det är helt enkelt” säger ordföranden, ”det är helt enkelt vanlig rättvisa vi eftersträvar. Eftersom rättvisa går att köpa för folkets pengar vill vi nu göra det” säger statsminister Löfven.

  ”Det är därför vi nu klargör för svenska folket att det från och med nu måste vara berett på att göra uppoffringar. Vi vill vara tydliga på den punkten. Konstant tydliga och inte bidra med något som förvirrar. Vi sitter trots allt i spetsen för de svåra frågornas förlängning” avslutar statsministern klargörande.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s