I det nya Sverige krävs snart skyddsutrustning för GEMENE man

Jodå så här har det alltid varit i Sverige. Skyddsväst och hjälm🪖 kanske borde ingå i standardutrustningen för skolpersonal numera – de får snacka med facket.👍

Att allmänheten tvingas acceptera att polisen samt vår regering inte klarar av att upprätthålla tryggheten trots ständiga floskler som ”vi ska krossa gängen” blandat med stolta utspel om hur många nya poliser man ämnar utbilda samtidigt som läget bara fortsätter förvärras är egentligen skandalöst, men så länge befolkningen tyst fogar sig och snällt betalar notan får våra styrande fritt spelrum att fortsätta styra landet som om det vore en lekstuga.

#detnyasverige

Källa: Aftonbladet

3 reaktioner till “I det nya Sverige krävs snart skyddsutrustning för GEMENE man

 1. Sveriges Kommuner och Regioner erbjuder nu lån för ”säkerhetsbyggande”! Detta är fullt seriöst, inget skoj från min sida. Tanken är att under ett och samma tak kunna lägga FK, Arbetsförmedling, kontor osv. Man sade inte varför men rimligen är det pga det Jenny nu pekar på.

  ROT-avdrag snart för säkerhetsstaket runt huset etc? Avdrag för bevakning med vakt och hund?

  Gillad av 1 person

 2. Hallå MP, se nu till att varje moske´ landet runt skaffar sitt eget vindkraftverk! Helst i trä. Närproducerat el, närkonsumerat. Snurran kanske kan fästas på minareten liksom högtalaren. Runt, runt och ut i världen sprids budskapet, lite svajigt men säkert hörbart för alla inom skotthåll så att säga……

  Jag frågade för en tid sedan ett 10-tal ungdomar om de kände sig rädda här i Stockholm. 7 sade ja, 4 bar alltid kniv. Under frågestunden bar samtliga munskydd medan förbipasserande äldre inte hade munskydd.

  Rot-avdrag för skyddsväst, javisst!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s