I det nya Sverige blir vuxna rånade på bilen av barn

Varje dag händer det så mycket obehagliga saker i vårt land att man blir alldeles avtrubbad – barn rånar barn eller vuxna, folk skjuter ihjäl varandra till höger och vänster, pensionärer misshandlas och rånas, barnfamiljer blir utsatta för våldsamma rån i sina hem, bilar bränns upp, byggnader och parker vandaliseras, unga knivhugger varandra, folk blir utsatta för oprovocerad misshandel, det sprängs och brinner om vartannat medan våldtäkterna fortsätter.

Oftast försöker jag skaka av mig det hela genom att intala mig att det säkert fanns någon sorts anledning, att det var en uppgörelse eller hämndaktion, att de kände varandra sedan innan eller att det finns någon sorts koppling etc. Men vissa saker är svåra att ignorera, som kvällens rån i Göteborgsområdet Hisings Kärra, dit polisen larmades klockan 17.59 efter att en kvinnan blivit rånad på sin bil när hon skulle parkera den i ett garage. Förövarna var fyra barn i 15-årsåldern, varav en av dem var maskerad, hade sina händer i fickorna och sade att han skulle skjuta kvinnan om hon inte gav honom bilnycklarna.

Bilen kunde senare lokaliseras med hjälp av GPS, där de fyra pojkarna greps samt nu är misstänkta för rån och grovt tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Det är sjukt hur vi har kunnat få en sådan här negativ utveckling i Sverige medan våra styrande, uppbackade av media, bara stått handlingsförlamade och betraktat eländet. Man har länge nämnt ett ökat föräldraansvar, men vad krävs för att makthavarna ska gå från tomma ord till handling? Borde inte väljarnas missnöje dessutom börja synas tydligare i väljarundersökningarna? Tragiskt och jag är nog inte ensam om att förfasas över vilket samhälle vi lämnar över till våra barn!

#detnyasverige

https://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/kvinna-hotad-och-r%C3%A5nad-p%C3%A5-bil-fyra-minder%C3%A5riga-pojkar-gripna-1.41239820

19 reaktioner till “I det nya Sverige blir vuxna rånade på bilen av barn

 1. Mycket tragiskt att folket och dess företrädare uppenbarligen vill sänka landet vi ärvde av våra förfäder.
  Forskningen får väl reda ut vad som orsakade detta självskadebeteende.

  Gillad av 1 person

 2. Underbara mångfalds-Sverige! Här är det gott att leva. För några dagar sedan skrev jag om hur regeringen vill att du ska köpa en elbil. De kostar ju bara 5-600 000 eller så. Nu meddelas det glatt från regimen att den vill hjälpa oss att fatta beslutet. Skatten på bensin- och dieselbilar ska höjas. Miljöpartiet gläder sig dubbelt nu. Våra kära invandrare tar nu hand om vår gamla bil direkt på gatan. Så nu är det bara raka vägen till bilhallen. Laddstolparna kommer säkert om några år. Kanske kommer det finnas el också.

  Visst är det härligt spännande i Sverige numer?

  Gillad av 1 person

 3. Reportage i kvällens nyhetssändningar om el-bilarnas ”förträfflighet”. Miljövänligt med en bil som inte går att ens reparera en mindre plåtskada på utan att det kostar två till trehundratusen kr. Ikväll sades det att när batteriet börjar bli slut är det bara att köpa ny bil, slit och släng, byte av batteri var också en kostnad på flera hundratusen kr. Utöver detta finns det ingen el att ladda med men då håller kanske bilen-batteriet längre? Hur länge ska det här minipartiet, miljötalibanerna, styra allt här i landet?

  Gillad av 1 person

  1. MP kommer få hålla på så länge de är till nytta för S. När de inte kan användas längre av S för att behålla makten vänder sig S mot nästa parti de kan ha nytta av. S har ju inte längre någon egen idé om vad de vill med makten annat än att äga den. Därför för de ibland kommunistisk politik men numer oftast borgerlig högerpolitik och även ultraliberal marknadspolitik. Allt maskeras med allmänna slagord som ”alla har rät till…..i Sverige ska det vara tryggt….S är garanten för ett stabilt och välmående samhälle……S vill att alla ska ha rätt till fri och bra sjukvård….i socialdemokratins Sverige finns ingen rasism…..alla är solidariska och värnar fattiga människor på flykt undan krig….endast socialdemokraterna är garanten för fortsatt välstånd och demokrati och så vidare.

   Ordförande Löfven framträder ibland och talar om hur det ska vara och hur det är. Han berättar att vi lever i ett rikt, lyckligt och välmående land som har världsklass på det mesta, skolan t ex.

   Jo förresten, en egentillverkad sak arbetar S hårt för med munnen. Arbetarpartiet S kämpar för att det ska gå att leva gott i Sverige utan att behöva arbeta. Däri har S varit mycket framgångsrika.

   S är numer ett part bestående av bidragstagare, pensionärer och muslimer. 3 av 4 muslimer röstar på S och blir glada när de ser ordföranden och hans vapendragare, landets justitieminister som ljuger mer än hela regeringen tillsammans.

   Det är en av många socialdemokratiska mänskliga rättigheter detta att det är möjligt att leva gott i Sverige utan att behöva arbeta. En av de övriga mer märkliga är att man inte ska behöva vara trött när man kommer hem från ett arbete – om man nu blivit tvungen att ta ett.

   Gilla

   1. Historien berättar väldigt mycket. Efter kommunistrevolutionen i Ryssland bildades ett kommunistiskt spegelparti i Sverige. Efter stormningen av Vinter palatset i Petrograd tycke många i det svenska Partiet att det behövdes mer demokrati, och partiet delades. Den en delen blev partiet Kommunisterna, nu Vänsterpartiet, den andra kallade sig Socialdemokraterna. (S) är alltså ett klassiskt sovjetkommunistparti med moderniserad propaganda och retorik. Kina dumpade sovjetkommunismen 1958 och skapade sin egen, vilken dumpades permanent 1978. Kommunist-sovjet avslutades 1991. Europa avslutade kommunist eran i början på seklet, i Frankrike 2012 fick dom 6% av rösterna. Liknande hände i många andra Europeiska länder. Sverige då? I enpartistaten Sverige hänger dom kvar till denna dag som majoritetsparti. För mig visar det hur stark propagandastyrningen kan vara, exempel Tyskland 1933, USA 2020, och just nu Sverige.

    Gilla

 4. Välkommen till det nya superliberala Sverige. Det räcker inte att förfasas, men att göra något i Sverige betyder att den som gör något istället blir den skyldige och åtalas för att ta lagen i egna händer. Avsikten är väl att man skall ringa polisen och sedan bjuda skurkarna på kaffe och bullar när alla väntar på, eller om, polisen anländer. I Asien hade buset riskerat att inte överleva ett sådant rånförsök.

  Gilla

 5. Hade de inte släppts in i Sverige hade det inte hänt. 95 procent är inte
  Svenskar.

  Europas människor har inget sånt våldskapital.
  Regler där förrövaren är offer och hellre fria än fälla
  Är ett förlegat system. Och när förrövarna skyller på varandra
  Och slipper straff. Är en skam för mänskligheten.

  Hoppas på nyval och mass utvisningar av alla som begår brott i Sverige.
  Minsta brott ska straffas och utvisas , det de kostar samhället är vidrigt.

  Att brottslingar får bostad, jobb och massa hjälp för de säger de vill sluta som
  Brottslingar, visar oftast bara är ett nytt sätt att fortsätta plundra samhället medan de fortsätter
  Vara Kriminella.
  Kolla Fryshuset , alla de kris. Ska betala tillbaka pengar för de ljugit och lurat
  Tio sig bidrag.

  Inga nya chanser utvisa och ge tillbaka pengarna till Svenska hedliga arbetarna.

  Fattar inte varför journalister, media och politiker vill finanserar kriminella nätverk
  Från hela världen som flyr sina fängelse straff.
  2/3 har aldrig haft asylskäl ändå lever de lyx i Sverige på bekostnad av Sveriges förfall.

  Alla pengar som under 50års tid vi trott har gott till välfärden för våra barn, oss och våra
  Föräldra. Sjukvård och samhällsfunktioner som tåg, vatten, värme uppbyggnad och
  Reparationer.

  Har gått till att bygga skolor, hus, förskolor och allt annat till flyktingar och hela samhället
  Har sakta men säkert förfallit för det finns inga pengar kvar till annat.

  Gilla

 6. En konstaterad utveckling som kräver avancerad statistiktolkning och semantiska färdigheter av sällan skådat slag för att kunna motbevisas.
  Kort sagt, jag håller med dig.

  Gillad av 1 person

 7. Men VARFÖR händer allt det här som ni beskriver? Ni har skarpa blickar, förmåga att förstå och se genom propagandan. Varför sker det det ni beskriver?

  Gilla

  1. Realist. Det undrar jag också.
   Varför händer det.
   Vilka tjänar på det, på kort och lång sikt.
   Att råna en bank och att plundra ett land, det blir två helt olika resultat straffmässigt, efter det lilla jag eventuellt förstår.
   Hoppas innerligt att jag har fel i mitt grubbleri, men det ser inte så hoppfullt ut.

   Gilla

 8. Makteliten struntar i Folkets lidanden, de är endast intresserade av att stoppa kritik.

  Gillad av 1 person

 9. Estonia, självklart ville man begrava skrovet med hålet. Cement östes väl över och så gravfrid för att kunna skicka polisen efter de som ville veta sanningen. HÄR finns det fog för konspirationsteorier. Ryska vapendelar etc fraktades enligt obekräftade uppgifter regelbundet från f d ryska militärbaser i Baltikum, mottagare säkert USA, England m fl. Kanske varnade ryssarna för detta? Det avgörande är bl a om hålet uppstod till följd av någon kraft UTIFRÅN eller explosion etc INIFRÅN, dvs i det senare fallet fläktes plåtarna upp UTÅT. Kanske en ubåt från Västtyskland eller en militärbåt från ett EU-land som kolliderade? Militära fartyg har ju inte de ”transpondrar” som civila fartyg är skyldiga att ha påslagna för att se var de är och vilka de är.

  Makten ja, socialdemokraterna har haft makten i nästan 60 år. Makten är den del av deras DNA. Partiet har tappat ideologin, tankarna om vad man ville med makten. För att behålla makten lierade man sig än med höger, än med vänster, än med ultrafascistiska MP. MP förresten, de är ett utstuderat och djupt odemokratiskt maktparti som med svärdet svingandes framför sig tvingar svenska folket att ta emot utlänningar, att släppa ifrån sig kärnkraftverk, plastpåsar, bilen och allt möjligt annat UTAN att något var ordnat INNAN så att det kunde fungera.

  Så varför all skit sker nu, jo, därför att S ville ha makten men inte hade någon ide´vad de skulle göra med den annat än inneha den. Under dessa 60 år blev S en byråkratiskt och maktfullkomlig elit. Den eliten behöver nu ta till allt grövre och allt mer odemokratiska metoder för att säkra sitt maktinnehav. Det är därför vi ser t ex landets justitieminister stå och helt obehindrat ljuga om vad som hänt. Historierevision benämner historiker och andra det sättet att hantera verkligheten. Svaga oppostionspartier är också en del av förklaringen ända tills SD kom. Då kastade alla sig över SD och svartmålade dem, ungefär som försvarsministern och den grisliknande och rödkindade f d kommunalrådet i Sveriges Somaliland, Borlänge gjorde igår i debatt med Åkesson. Den grisliknande Hultqvist vidhöll att SD:are är grisar. Självklart är valet av djur djupt medvetet och avsiktligt valt, muslimerna gillar ju inte grisar precis. De kallar oss ofta grisar precis som muslimerna kallar polisen grisar. Jag säger bara nöff på er och önskar er välkomna till skogen att möta en ilsken vildsvinsgalt med bara händerna. Hultqvist, undrar hur han gör sig knäböjandes som en muslim med ett rött äpple i munnen?

  Man måste säga att Morgan Johansson är ovanligt väl skickad för posten som justitieminister i en S-regering. Han ljuger lätt och obehindrat, totalt obesvärat. Så har han väl alltid gjort förmodligen, det är bara det att det numer uppmärksammas när lögnerna står i så bjärt kontrast mot verkligheten. Då gör man så att man raderar och ändrar på regeringens hemsida om Corona-strategin, säkert vet ni att det uppmärksammades för några dagar sedan av en journalist.

  Gillad av 1 person

 10. Är det inte denna bild av Sverige regeringen vill förmedla? Påhejade av PK-folket och media medan svenskarna verkar fortfarande sova, det enda jag ser är en bild som förmedlar polisbrist, vårdkrasch, en krasch inom äldreomsorgen, krasch inom skolan, elbrist, ett försvar som inte finns, arbetslöshet, ökande bidrag, en valuta som tappar mot det mesta, kriminalitet som bara växer, en långsam attack mot yttrandefriheten som de vill ska krascha och sen finns det folk som har förtroende för regeringen.

  Hur är dessa människor skapta? Eller drabbas 70-80 % av svensken av minnesförlust, svårt att se verkligheten eller har de en onormal politisk tro till systemet? Har folk inte egna ögon att se med? Hur kan man ens påstå att Sverige har tjänat på mångfald? Menar de då att vi har blivet berikade med pizza och kebab? Eller är det allt detta från våldtäckter till förnedringsrån som händer just nu dagligen runt omkring oss de kallar för berikning? Själv kallar jag det för kriminalitet, men de kanske vill ha en (S)haria-polis som styr och har sista ordet?

  Många svenska kvinnor har med en frenetisk kraft röstat för detta, hoppas de gillar den behandlingen många av kvinnorna får, man kan ju bara anta att de gillar det. Det kostar att ha ett land fyllt med bidragstagare och kriminella, de som betalar för detta är alla skattebetalare men det är de sjuka, våra pensionärer och våra barn som får betala de högst priset. Sen har vi den svenska kyrkan som verkar göra allt för att utplåna kristendomen och vill att vi ska bejaka en ny tro.

  Att vi sen har en regering som tror de är handlingskraftiga, fast de gör allt för att kompensera sin okunskap och inkompetens genom att ge sken av att tänka, verkar inte bekymra de svenska väljarna.

  Gilla

 11. Röstar man för partier som är för krigsförbrytelser, massmigration och ett samhälle med hög arbetslöshet och ojämlikhet så kan det givetvis leda till att man blir rånad.

  För att ändå må bra mitt i detta elände så uppmanar jag att alla gläds åt det faktum att det är väldigt få som rånas som är oskyldiga till detta osolidariska elände. Det enda som fattas för att det ska bli ett någorlunda rättvist lidande för de skyldiga osoledariska väljarna är väl kanske att de får revbenen insparkade, för rån är ändå ett alltför milt straff.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s