Goda nyheter för alla vaccinälskare – den totala censuren är här

Samtidigt som alltmer negativt kommer fram om coronavaccinet och människor i allt större utsträckning ifrågasätter nyttan med att vaccinera sig, inför nu Facebook samt Instagram total censur i detta ämne där användare och grupper från och med nu riskerar att stängas ned om de sprider uppgifter om att coronavaccin eller vaccin i allmänhet skulle kunna vara farliga eller inte fungera.

Facebook, som redan sedan tidigare förbjuder ”falska påståenden” om coronavaccin, meddelade i går sina uppdaterade regler gällande yttranden om vaccinering och de nya, reglerna ska gälla både för Facebook och Instagram.

Reglerna gäller inte bara för coronavaccin utanför ”vaccin i allmänhet”. Bland annat är det inte längre tillåtet att över huvud taget påstå att något vaccin skulle vara ”farligt” och inte heller får man sprida uppgifter om att ”vaccin inte är är effektiva för att förhindra sjukdomen som de är avsedda att skydda mot”.

Det är inte heller längre tillåtet att på Facebook uppge att ett vaccin kan orsaka autism, eller att det skulle vara säkrare att bli smittad av en sjukdom än att låta vaccinera sig. Dessutom förbjuds yttranden om att Covid-19 skulle vara en sjukdom som skapats av människan.

Denna policy kommer omedelbart att börja tillämpas med särskilt fokus på sidor, grupper och konton som bryter mot dessa regler samt de kommer att fortsätta utöka sin regeltillämpning under de kommande veckorna. Grupper, sidor och konton på Facebook och Instagram som upprepade gånger sprider dessa avfärdade påståenden kan tas bort helt.

Ett ypperligt bevis för att det fria ordet nu officiellt är dött på sociala medier och endast en åsikt är tillåten. Det är en farlig väg att ge sig in på för vad är det man ska censurera härnäst? Man har redan rensat bort inlägg som handlat om valfusk i det amerikanska presidentvalet och nu är det kritik mot vaccin som är förbjudet att nämna – snart får man väl inte kritisera vänsterns galenskaper överhuvudtaget utan bara en åsikt är välkommen. Mycket obehaglig utveckling som dessutom hejas på av det svenska etablissemanget inklusive en stor del av den hjärntvättade befolkningen!

Jag kommer hädanefter dela från bloggen när jag ifrågasätter och kritiserar vaccinet då det brukar fungera, men vem vet hur de kommer att tillämpa sina nya regler. Vi går en mörk tid till mötes och de historiska vibbarna är mycket kännbara.

#kämpafördetfriaordet

https://www.friatider.se/facebook-forbjuder-alla-uppgifter-om-att-vaccin-kan-vara-farliga

19 reaktioner till “Goda nyheter för alla vaccinälskare – den totala censuren är här

 1. Facebook =Twitter =Youtube=🤮.
  Lämnat de två första för länge sedan.
  YouTube duger bara till ytlig underhållning och där verkar bl a Rumble vara ett schysst alternativ.
  GAB fungerar istället för Twitter men tyvärr är det väldigt få svenskar som hittat dit.
  Men på sikt är drömmen en charmig stuga i ödemarken där man slipper allt och alla.
  Det är inte roligt längre…

  Gillad av 1 person

 2. Tänk efter, den sortens censur har vi ju haft här i Sverige sedan ett antal år. Ni märker det bara inte för ni har vant er. Det sker bara aningen mer subtilt och bara här i Sverige.

  Gillad av 1 person

  1. Javisst gör han det! Lyssna gärna på honom i podden ”Allt du behöver veta om ny teknik”, 19 nov 2020. Intressant är även samtalet med svenske It-säkerhetsexperten David Jacoby, 10 decembar 2020.

   Lyssna gärna på podden Axess, 6 nov 2020 där man samtalar med säkerhetsexperten Magnus Ranstorp om Sverige – ett ekobrottsparadis för radikala islamister. Det är socialdemokratin som förser dessa islamister med både möjlighet och pengar att genomföra sina dåd. Dessutom sprider de islam med den civila terror som den religionen står för.

   Fritt Sverige då? Är det för jobbigt att sakligt och med kunskap och klarsyn kritisera hur vårt land styrs av en allt mer totalitär regering? Att kunna, förmå och även våga kritisera en socialdemokrati som blivit mer än fartblinda av sitt långa maktinnehav? Se bara detta med den utvidgade rätten att föra in ännu fler människor, den humanitära skyddsgrunden i Jöken! S låter MP skriva in något helt nytt när avtalet reda är klart. Konsekvenserna kommer bli än mer förödande för Sverige.

   Har ni slut på argument mot denna regim närmast som har kontrollen över statstelevisionen, radion, pappersmedia, nästan alla journalister, kulturen, över myndigheter som alla tvingas ta in värdegrunder av främmande slag i sitt arbete, över framförallt pengarna som man mutar överallt med. Som om det inte vore nog så har man dessutom gett grönt ljus för sanktioner mot de som tycker annorlunda, som tänker annorlunda. Man har mobiliserat alla de som är beroende av regimens pengar. Spjutspetsen är dessa PK-människor inom kultursfären och media. De för alla regimens talan. Regimen har blivit så stark så den kan framföra det totalt och fruktansvärda besked att Sverige ska ha ännu fler muslimer, terrorister, bidragstagare, mördare, våldtäktsmän, människor som trasar sönder det svenska. Regimen kan föreslå detta och Sverige reagerar knappt. Vad kan i vår tid vara skadligare för Sverige än dessa människor?

   Det vore en välgärning om fler engagerade sig för vad som sker i Sverige nu än de problemen ute världen. Dem kan vi inte göra något åt. Men vi kan göra något åt problemen i Sverige. Ni ska inte tro annat än att det sätt ni skriver på och uttrycker er på är något som vår regim vill ska ske. Det är en välkänd strategi sedan tusentals år, peka på något annat som håller folket sysselsatta. Då kan makten arbeta vidare med sitt. För S är makten allt, inget annat spelar någon roll. Så blir det när ett parti tappar riktningen och moralen. Det är detta som sker oavbrutet genom seklerna. Socialdemokratin kommer köra i diket, precis som alla liknande regimer före dem har gjort.

   Gilla

   1. Magnus Ranstorp glömmer Ernstberger och Poesner.Enbart dessa två har skadat svensk ekonomi och pensionssparare något fruktansvärt.Sen har vi Urwitz och Kamras som sänkte Götabanken.
    Tio bedragare likt dessa är systemhotande,det kan man inte kalla muslimerna som på sin höjd tillsammans försnillar någon miljard.Det finns inte enbart goda eller dåliga människor.Jude,muslim,svart eller vit är av naturen giriga.Skilladen är enbart storleken på det som de lyckas lägga vantarna på.Ingen skuld på de skyldiga men all skuld på ffa tillsynsmyndigheter.Människan är sig lik oavsett bakgrund.

    Gilla

 3. Har pausat min FB just på grund av sånt här ”skit” dom håller på med. Åsiktscensur, kontanter snart borta hörde jag igår m.m. Förstår inte hur många som sover i landet. Vi har snart nog ingen frihet alls kvar att våga tänka fritt ens…. Tack Jenny för att du idogt fortsätter rapportera om vad som händer och sker. / Anna

  Gillad av 3 personer

  1. Eftersom du känner till malariavaccin etc är du säkert inläst på de allt fler rapporter som kommer om svåra njurskador till följd av Covid. Bilden är självklart mer än ofullständig av hur detta virus beter sig, vilka skador det ger osv.
   Det är inte för inte som höga chefer inom privata läkarbolag (chefer som är läkare) låter vaccinera sina fruar i ställer för gamlingar och sjuka. Planen för hur fångarna i fängelserna (mest muslimer) är klar. De räknas väl som trångbodda kan jag tro och ska då prioriteras.

   Sveriges övriga befolkning, de som tiger och är fogliga, de får snällt vänta på sin tur.

   Gilla

 4. Medan de värsta avarterna av konspirationsteorier tystas av FB så var övertygad om att samtalet om olika vacciner, resultat, biverkningar osv fortsätter inom professionen. Läkare utför studier, det forskas, det kontrolleras. Än så länge har olika regimer, FB, Twitter och allt det där inte tystat professionen. Det sker förmodligen för att olika regimer behöver ett levande folk. Nästa pandemi kan ju vara extremt dödlig och då behöver även regimen, t ex Löfven själv ett vaccin.

  Gilla

 5. Alla homosexuella med frekventa olika kontakter fick ju HIV, AIDS mm för några år sedan. Då ställde läkarvetenskapen upp med mediciner. Nu kan alla som vill delta i Pride-festivaler och festa loss sexuellt göra det med vetskapen om att det finns bra mediciner om oturen skulle vara framme.
  Många homosexuella har en medelinkomst över snittet, de är en viktig påtryckargrupp politiskt. Det är ju därför det gullats så med dem. Försvarsministern tvingas gå med i tåget och låtsas att det kul. Jonas Gardell framträdde nyss i Expressen och krävde mer pengar till kompisarna. Han fick ofattbart många miljoner av Amanda Lind, hon med den solidariska peruken. Den som ska ju förstås signalera till olika grupper och locka dem att rösta på extremistpartiet MP.

  De homosexuella var illa ute med ett ett dödligt virus som skördade liv. De tog emot läkemedel med öppna armar.

  När vår nästa pandemi kommer kan det vara ett virus lika dödligt som HIV-viruset som säger ”hej, hej”! Då kommer vi alla vara tacksamma för det arbete som läkemedelsbolagen lägger ner nu. Få kommer då skriva ogenomtänkta saker och om sådant de inte har kunskap att bedöma. Då blir det slagsmål om vaccinet i stället. Bara att hoppas att vår regim nu tillåter att landet organiserar sig inför vad som kan komma. Bara att hoppas att den inte gör som med sin importen av människor som skadar Sverige. Den inte bara låter illgärningarna ske, den utför aktivt illgärningarna med hjälp av utlänningarna som den oavbrutet för in i landet.

  Det verkar som rädslan och okunskapen kortsluter förmågan att tänka hos stora delar av svenska folket.

  Gilla

 6. Tråkiga nyheter för alla demokratiälskare. Vi påminns nu om att demokratin och rösträtten fyller 100 år i Sverige. Vi vet alla hur landets politiska partier och då främst S misslyckades med att försvara och bibehålla den.

  https://ledarsidorna.se/

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s