Musk kommer inte ta coronavaccinet och kritiserar lockdowns

Intressant att notera i vaccindebatten är att Elon Musk, grundaren av Tesla och SpaceX, i en intervju nyligen deklarerade att han inte kommer att ta coronavaccinet eftersom han inte tillhör någon riskgrupp och detsamma gäller hans barn.

Musk kritiserade också de nedstängningar som skett och kallar det ett stort misstag, där människor framstår som irrationella eftersom vi har att göra med ett virus med mycket låg dödlighet och hög smittspridning. Musk anser att det enda rätta hade varit att man inte genomfört lockdowns och istället försatt alla som var i en riskgrupp i karantän tills stormen dragit över.

Klokt resonerat av herr Musk och skönt att höra lite mer förnuftiga röster i debatten – något som för övrigt är en bristvara i Sverige och att entreprenören Musk som är så pass tekniskt bevandrad väljer bort vaccinet, som bygger på en oprövad teknik som medför vissa risker, säger en del.

#followthemoney

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8782271/Elon-Musk-says-WONT-coronavirus-vaccine-hes-not-risk.html

21 reaktioner till “Musk kommer inte ta coronavaccinet och kritiserar lockdowns

  1. Anledningen till att svenskarna påtvingar just det amerikanska vaccinet är förmodligen politiskt. Washington har väl ringt och klargjort att antingen köper Sverige det vaccin dom bestämmer eller så blir det sanktioner. Det är ju precis vad dom gjort i fallet Pirate Bay, krigsmateriel, Huawei, värdlandsavtalet, kärnvapenförbud, försvarsutgifter, Kina och Rysslands politik, osv.
   https://www.svt.se/nyheter/inrikes/usa-pressade-svenska-regeringen-hot-om-sanktioner-bakom-fildelarrazzia

   Gilla

 1. Hur vet ni ”att det är klokt av Musk”? Hur vet ni att det är sant ens??? Kanske låter han vaccinera sig precis som alla i varje lands ledning redan är vaccinerade? Att islam i Iran t ex talar om för folket att man blir homosexuell om man tar vaccin kan ju ha att göra med att de inte har tillgång till vaccin för hela folket utan bara för ledningen?

  Gå inte på allt som skrivs. Tänk kritiskt till ALLT? Tänk med huvudet, inte med känslan.

  Gilla

  1. Och det ska komma från Dig som gått på medias lögner om att valfusket i det amerikanska presidentvalet är en konspirationsteori, tror allt gott som skrivs om coronavaccinet och inte ifrågasätter om det ens finns någon pamdemi samt blint tror på att SD ska rädda Sverige och inte alls kan vara kontrollerad opposition.

   Gilla

   1. Kan inte hålla mig för skratt😅,helt rätt Jenny! Realist tror på det som bekräftar hens egna teorier,helt utan ifrågasättande.

    Gillad av 1 person

 2. I Sverige råder det yttrandefrihet enligt lagen. Men som vi alla vet har man inte fått säga som det är kring konsekvenserna av införseln av muslimer och islam. Där har yttrandefriheten satts ur spel. Den som sade som det var benämndes rasist och stöttes ut.

  Yttrandefrihet är inte kompatibel med islam. De som bekänner sig till islam sitter inne med sanningen om hur det ska vara, hur samhället ska styras, hur män och kvinnor ska förhålla sig till varandra och så vidare. Koranen är sanningen. Vår yttrandefrihet upplever alltför många muslimer som kränkningar av islam.

  Det är tillfredsställande när PST i Norge (Politiets Sikkerhetstjeneste) publicerat vad man anser som största säkerhetshotet mot Norge ÄVEN tar upp precis det jag skrivit ovan. Som jag förresten närmast tjatat om så länge.

  Vad är största hotet mot Sverige och vårt sätt att leva idag tro, Covid eller islam?

  Gilla

  1. Tycker du verkligen att det råder yttrandefrihet, enligt lagen – sant, men i verkligheten. Personer hamnar ju i domstol när dom säger något som regimen inte gillar, kommentarer censureras stenhårt, man måste visa legitimation och registrerar personnummer och hemadress för att få yttra sig. ”Vi vet var du bor”. Webbsajter stängs ner utan förklaring likt Twitter, eller Facebook. Oliktänkande som SwebbTV försöker man stänga ner, uppenbar med ett telefonsamtal från makteliten, och bankkonton stängs för att tysta. Däremot får de statligt finansierade journalisterna ljuga, smutskasta, missleda, desinformera, och mörka bäst dom vill.

   Gilla

 3. På vilket sätt är Islam ett hot tomoas11? Nu ger jag dig en möjlighet att förklara det för mig.Jag tror inte att Islam är ett hot men ifall du argumenterar väl så kanske jag börjar tvivla på min uppfattning.Jag har hittills inte mött en enda muslim som mig veterligen har gjort mig nåt ont men jag har hittills mött ett tiotal judar eller halvjudar som verkligen skadat mig.Detta är egentligen ingen diskussion som jag gillar men eftersom många här har sin uppfattning om muslimer så vill jag också ge min.

  Gillad av 1 person

  1. Jag har hittills inte mött en enda jude eller halvjude som mig veterligen har gjort mig något ont, men jag har hittills mött ett tjugotal muslimer som verkligen velat skada mig.

   ”År 2020 slog antalet utdelade medborgarskap alla tiders rekord, över 80 000. Det är de invandrare som kom till Sverige under tiden då Reinfeldt och Löfven höll tal med teman som ”öppna era hjärtan” och ”mitt Europa bygger inte murar”. Efter fyra år i landet kvitterar invandrarna ut svenskt medborgarskap. De vanligaste ursprungsländerna hos de nya svenska medborgarna är:

   1. Syrien, 25 649
   2. Afghanistan, 4 171
   3. Irak, 3 841
   4. Statslösa, 3 706
   5. Somalia, 2 927

   (Källa: Migrationsverket)

   Siffrorna är egentligen ännu värre, eftersom tiotusentals av de som föddes i Sverige 2020 är barn till invandrare som fått medborgarskap, och således automatiskt föddes med svenskt medborgarskap.

   När invandrare nu får medborgarskap får de livslång tillgång till svensk välfärd, rösträtt, och deras framtida barn blir automatiskt svenska medborgare. Detta är Sveriges framtida befolkningstillväxt.

   Svenskarna kommer att bli en minoritet i sitt eget land om detta fortsätter. Därför behövs en omfattande återvandring.”

   Gilla

   1. Skall vallonättlingar också ut? Hur gör vi där länder upphört att existera? Kan man utvisa till Jugoslavien? Jugoslavien finns ju inte längre Vem skall städa alla Scandic Hotell? Inbilla dig inte att det kommer att bli verklighet med ”återvandring”.Löjliga och enbart populistiska utspel från AfS.Man får nog ha en något mer verklighetsbaserad politik tompas.

    Gilla

   2. Ta det lite lugnt nu Rolf. Allt löser sig om bara den goda viljan finns förstår du, du vet den som kan försätta berg…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s