Vart femte islamistiskt terrorattentat i EU utfördes av asylsökande

Under förra året skedde flera islamistiska terrordåd i EU där oskyldiga offer fick sätta livet till, bland annat i Nice och Wien, vilket har väckt frågan hur stor andel av alla islamistiska attacker som utförs av asylsökande.

Varken Europol, EU-kommissionen, Federal Criminal Police Office eller Byrån för skydd av konstitutionen kan svara på denna fråga.
Men enligt en studie gjord av den tyska terrorforskaren Mullins som samlat in uppgifter, kan nu storleksordningen uppskattas grovt eftersom nästan alla personer som kommer in i EU utan tillstånd ansöker om asyl. Studien påvisar att 19% av de islamistiska angriparna som utfört terrorattacker kom till EU som skyddssökande.

Enligt Tysklands federala kriminalpolis BKA, är värdet dock betydligt högre för Tyskland. EU-kommissionen, som alltid befinner sig i en filterbubbla, ser dock föga förvånande ”inga tillförlitliga bevis” för ett systematiskt tillvägagångssätt av terroristerna. Detta trots att terrorexperter redan tidigare bekräftat att terrorgrupper som IS och Al Qaida infiltrerat flyktingströmmarna till Europa för att kunna utföra terrordåd samt utveckla terrorceller.

Nytt år, fler migrantströmmar tack vare EU:s fega och oansvariga politik samt troligen nya blodiga attacker att vänta. Vi får hoppas på att fler länder bryter sig ur EU så att det korrumperade och penningslukande byråkratimonstret faller ihop som ett korthus!

#swexit

https://www.welt.de/politik/deutschland/plus225866747/Jeder-fuenfte-islamistische-Attentaeter-in-der-EU-war-Asylsuchender.html

22 reaktioner till “Vart femte islamistiskt terrorattentat i EU utfördes av asylsökande

  1. Varför har Singapore inga asylsökanden inklusive terrorister,, frågade en företagsledare jag träffade. Han höll på att avveckla den svenska delen av företaget och ha allt i Asien för det fungerade inte i Sverige enligt honom.
   Vi betalar dem inte, var hans svar.

   Nu tror jag inte att det är så enkelt fast det ligger nog i en del av förklaringen.. Lite utsiktslöst att ha terrorattacker i ett land som är i kaos . Blir knappt rädsla eller rubriker. Det behövs nya länder att kriga i.

   Gilla

   1. Hela förklaringen är enkel, exempel är Singapore, Nya Zeeland, eller Kina. Först, ingen av dom skickar ut inbjudningskort till kriminella och terrorister med erbjudan om att bli avlönad med bidrag om dom kommer, alla skall visa ID som kan kollas och ha ett fläckfritt förflutet och vara friska, och visa att dom både avser och kan försörja sig. Alla terrorister och kriminella på rymmen undan rättvisan skickas tillbaka, helt oberoende av vilken snyfthistoria dom lägger upp. Medborgarskap kan dras in om dom beviljats till immigranter. De som annonserar sina avsikter till terrorism eller kriminalitet sätts i förvar, innan dom dödar med lastbilar eller knivar. Sverige är motsatsen. Man bjuder in terroristerna och brottslingarna, avlönar dom med bidrag, och skyddar dom som flyktingar, och uppmanar dom att fortsätta med att planer, stödja och finansiera brott och terrorism. Den svenska modellen som politiska agitatorer, aktivister och journalister så ivrigt tycker är det ideala. Släpp ut dom på gatorna så dom kan mörda, sälja knark, våldta, råna, av hjärtans lust vilket numera är det nya normala i Sverige.

    Gilla

 1. Ni skriver ofta om ”den djupa staten” i USA. I Sverige har vi något ännu värre, vi har socialdemokratin som under 60 år finslipat sättet att behålla makten. Vår djupa stat har sina tentakler överallt i samhället, absolut överallt. Det vassaste vapnet är pengar. Lojalitet köps med pengar. De ges till studieförbund, folkhögskolor, organisationer av alla de slag. De ges framförallt till kulturen. Inom den stora sfären som kallas kulturen finns alla de människor som sätter dagordningen.

  Låt mig ge två exempel. När SD kom in i riksdagen första gången skickades ett sms mellan landets kulturelit. Det löd ”vi samlas kl 1 på Sergels torg för att protestera mot att SD kommit in i riksdagen. Skicka vidare”. Det andra exemplet är bara några veckor gammalt. En mellanchef på en av landets största kulturinstitutioner fick besked om tilldelning av pengar från staten. Med pengarna följde en order. Chefen för institutionen sade till denna mellanchef att ”ordern är att vi ska agera så att SD minskar i nästa val”.

  Det är två enkla exempel på den djupa staten i Sverige. Terrorister i Sverige? Varför har vi det?

  Ett annat vapen för socialdemokraterna som de använder är införseln av dessa obehövliga och våldsamma människor till Sverige. Alla skribenter här har ständigt uttryckt sin förvåning över att Sverige fortsätter importera dessa utlänningar som skadar Sverige så. DET är ett annat exempel på hur den djupa staten härskar. Den härskar genom att söndra. Det är socialdemokratin som gör detta. Det är DE som möjliggör för det lilla extremistpartiet MP att utsätta svenska folket för denna terror. Den djupa staten är S.

  MP borde ha samma varningssymbol som kärnkraftsavfall. Morgan borde varnings-märkas. Löfven borde åka hem.

  Gillad av 1 person

  1. Precis som du säger, det kallas ”Sozzeriet” och är ett gigantiskt system av korruption, mutor och vänskap som ganska öppet har byggts upp genom åren. Man riktar in sig på grupper, rösta på oss så betalar vi med bidrag och förmåner. Den importerade valboskapen ett exempel. Man hittar på skattefinansierade tjänstemanna poster som delas ut till lojala som fattar rätt beslut. Hela samhället är infiltrerar av partilojala kadrer. Delar ut flotta kontor och tjänstebilar. Ser till att journalister och media leds av partilojala och betalar dom med mediastöd. Betalar ”forskare” på olika institutioner som FOI eller Folk och Försvar att producera stödjande propaganda. Arbetar idogt på att stoppa och tysta allt som inte passar agendan. När någon kartlade judarnas inflytande i svenskt näringsliv, då var det rashat, och media och regering hotade Google med lagstiftning och dryga böter om det inte togs bort. När FOI på samma sätt kartlade kinesernas inflytande i svenskt näringsliv, då var det OK och såldes som otillbörligt som borde stoppas. Ett system mycket likt den berömda Chicago maffian.

   Gilla

 2. I Sverige hade vi en av dessa farliga och högt betalda S-politruker som rikspolischef. Den oanständiga och djupt omoraliska fähunden Eliasson. Medan mördandet, skjutningarna och våldtäkterna pågick valde han att på bästa sändningstid i TV att ömka förövaren. Inte ett ord om alla våldtagna kvinnor och småflickor.

  Självklart hade han någon form av sanktion att kunna säga så. Det vore helt otänkbart att en rikspolischef i något annat västeuropeiskt land skulle ha kunnat uppträda så. Då hade media och övriga politiska partier och landets ledning omedelbart reagerat och sett till att vederbörande fick sparken. Eliasson befordrades i stället.

  Min poäng är att Eliasson endast gav uttryck för hur snacket går inom regeringskansliet. Det är så här man tänker och tycker inom regeringen. Hade man tänkt på ett annat sätt hade människohandeln omedelbart stoppats självklart.

  Hur många fler terrorister tror ni vår regim anser att Sverige behöver? Hur många fler våldtäkter behöver utföras av bruna män? När är mättnadsgränsen nådd? När valet 2022 är vunnet kanske?

  Det är S som är ansvariga för allt detta. Medansvariga är alla oppositionspartier utom SD. SD är starkt mobbat och utsatt och av övriga partier. Det betyder att alla partier utom SD ger fingret åt 20 % av Sveriges befolkning.

  Gilla

 3. Vår regim älskar ytlighet och floskler. Den struttar runt och skryter om hur bra och tryggt den gjort Sverige.

  Men, se här något som inte är lögn, utan en underbar sanning och framgångssaga. Skolresultaten är i topp, eleverna presterar som asiater. Regimen gör rätt hela tiden och även i skolfrågan.

  Därför kostar regimen nu på sig pengar till Sveriges artonde universitet. Tänk, 18 stycken i Sverige! Vi är säkert en stormak även där! De andra sjutton presterar ju i världsklass liksom sjukvården. Likt vinter-OS ska detta universitet delas mellan två städer, Eskilstuna och Västerås.

  Så alltså, Sverige ska få ännu ett uselt universitet med lågutbildade lärare, lågpresterande elever och politiserad läroplan. Där kommer de som inte klarade högstadiet att släppas in, få en examen med fin titel och utan kunskaper och så är de redo för världen. Säkert får de lära sig allt om rashat, klasskamp, genderskit och alla de där andra lögnerna. De kommer bli trogna medlemmar i S och få understöd så de klarar livhanken och får tid till annat. . Ingen av dem kommer veta vad verkligt hårt arbete innebär. Det är ju en mänsklig rättighet i Sverige att ha det bra och må fint.

  Både Eskilstuna och Västerås har många, många tusen av de utländska gästerna. Kanske kan man enas om att all undervisning ska ske på arabiska eller så? Säkert kommer de nya fina och ganska dyra byggnaderna få en minaret. Separata ingångar för män och kvinnor.

  Så fint och socialdemokratiskt allt kommer att bli. Ett universitet att vara stolt över! Näringslivet kommer slåss om studenterna. Vem säger nej till en student som fått lysande betyg på avhandling om den vite mannens inte rasist? Rakt in på en välavlönad tjänst i något departementet! Kanske till myndigheten för bidrag till trossamfund? Eller till det nya institutet för mänskliga rättigheter?

  Gilla

 4. ”oskyldiga offer”, Jenny? Visst finns det barn som har blivit offer för terrorister. De är definitivt oskyldiga, eftersom de inte har utvecklat förstånd eller rösträtt, men det finns nog inte många vuxna som kan anse sig vara ”oskyldiga offer” för se bara vilka krigshetsare och krigsförbrytare som de har röstat fram! De flesta i populationen är följaktligen INGA ”oskyldiga offer”… förutom kanske villiga offer för fulmedia?

  De s.k. ”offrena” vet att det ljugs i fulmedia, men ändå bänkar de sig för fortsatt hjärnförsmutsning. Kan man verkligen kalla det för ”oskyldiga offer”? Det tycker jag inte. De flesta som har strukit med i terrorbombningar är skyldiga till medveten ljumhet, eget valt passivitet och därigenom har de de facto legitimerat massmord på oskyldiga barn i andra nationer och i sin egen nation.

  Gilla

 5. Först gör utrikesminister Ann Linde, hon den oförskämda, Kina förbannat på Sverige. Nu har hon på allvar gjort Ryssland uppretade. Undrar hur de svenska pristagarna av det svenska Leninpriset ställer sig till det hela? Vilket land ska hon förolämpa nästa gång?

  Men diktatorn i Tanzania och en massa andra envåldshärskare smeker hon och beordrar SIDA att ösa miljarder över dem.

  Sverige och svenska företag är starkt beroende av både Kina och Ryssland.

  Gilla

 6. Kall dag igen över Sverige. Ännu kallare dagar väntar.

  SVT lärde oss att acceptera våld och att acceptera att Sverige måste föra in ständigt nya härskaror av utlänningar.

  Nu vill SVT vill nu lära oss att acceptera elbrist.

  Gilla

 7. Det nyvalda gröna språkröret (islams färg) för MP, Stenevi, blir boss för Arbetsmarknadsdepartementet. Hon får där ansvar för jämställdhet och blir också bostadsminister. Hon får ansvar för stadsutveckling och arbetet mot segregation och diskriminering.

  Förstår ni vilket fantastiskt slugt maktdrag av S? MP får nu ansvaret för det de ställt till med med hjälp av S. S dumpar skiten i MP:s knä. Varje gång det skjuts, klagas över de så kallade utsatta områdena, över bostadsbrist hos utlänningarna osv så kommer nu Stenevi att skickas fram. I bakgrunden kan S mysa. Ansvaret för eländet hamnar nu i knät hos MP.

  Facklig slughet från otaliga förhandlingar har gjort Löfven till en imponerade skicklig taktiker i maktspelet om makten över regeringen.

  Sverige och svenskarna struntar S och Löfven självklart fullständigt i. Nu flygs det in allt fler utlänningar mitt under pandemin. Nu lägger Migrationsverket ut en ”köporder” när de meddelar hur många som ”beräknas komma” till Sverige 2020.

  Stäng gränsen för fan! Släpp inte in en enda utlänning till som inte har något att bidra med.

  Slavskeppen slutade segla över oceanerna för länge sedan. Flygplanen har trätt in i deras ställe. Men det är inte slavar som flygs in, det är utlänningar som närmast ockuperar vårt land.

  Tig och jobba på svensk. Det vill vår regim.

  Gilla

 8. Som jag skrivit om gör nog polisen ett hyggligt jobb nu. Det är hos rättsväsendet hindret finns nu. Lagarna bör skärpas och domstolarna måste våga/tillåtas döma ut hårdast möjliga straff för denna terrorism.

  Men lika viktigt är att domstolarna blir mer fristående från regeringskansliet. Regeringen styr och påverkar domstolarna genom Domstolsverket. Domstolsverket lyder direkt under Regeringskansliet. Det är en väldigt farlig konstruktion som i stort inget annat västeuropeiskt land har.

  Regeringen kan genom den här konstruktionen hindra att dessa terrorister får de straff de förtjänar. Justitieministern t ex kan säga åt Domstolsverket att det ska dömas enligt den lägre straffskalan. Domareförbundet går nu ut med krav på en förändring. De vill ha en liknande konstruktion som i andra moderna länder där rättskipningen fungerar. Här i Sverige fungerar den ju inte. Om du säger att du är underårig eller inte har begått brottet så säger domstolen, ”Jaså, på det viset, ja men då ska du slippa lindrigare undan för vi vet ju att du kommer bättra dig. Du gjorde som du gjorde för att du haft en så svår barndom, eller hur”?

  M har anslutit sig till Domareförbundets krav. Kom igen SD!

  Sveriges befolkning anser ju överlag att det är stötande med de låga straff som utdöms. Oftast läggs utredningar ner och terroristerna kan återvända till sina våldsbejakande områden och göra high five och planera nästa dåd.

  Gilla

  1. Äntligen rör det på sig inom Rättsväsendet – men det dröjde väääääääldiiiiigt länge!

   Större delen av det svenska folket har tappat förtroendet för dem så de kände väl på sig att de var tvungna att göra något.

   Gilla

 9. Oavsett vilken Land eller plats så är det aldrig mer än enstaka
  Vit icke muslimer som begår terrorattackerna.

  Men miljontals muslimer över hela världen har och begår fruktansvärda brott
  Varje dag.
  De håller på och mördar varandra varje dag över hela världen.
  Ingen blir förvånad men många försöker förneka det och dölja det
  och de är lika vidriga som förövarna.
  Många EU politiker skyddar och försvarar dem, vad är det som gör
  Att man skyddar vidriga människor och låter dom komma in i
  Samhället och förstör och hotar allt.

  Vi ser i hela EU att terrordåd. Bilbränder, stenkastning, knarkligor , förnedringsrån
  Gruppvåldtäkter . Fotbollsligor. Människor smuggling, välfärdsbrott.

  Allt är importerat och fanns aldrig i vårt land innan.

  Advokater som hjälper mördare, knarkligor, och andra brottslingar att slippa straff
  Samtidigt som advokaterna själva är kriminella och stjäl mång miljader från staten.
  Klaner som fått jobb på höga poster i myndigheterna plundrar och krossar myndigheterna
  Innifrån, säljer visum, arbetstillstånd, som jobbar som socialsekreterare, arbetsförmedlingen,
  Försäkringskassan , sjukhusen som läkare med falska läkarlicenser.
  Alla dessa människor som finanserar terrorister och samtidigt lever på
  Våra skattepengar. Alla ABF utbildningar skolor och politiker från deras hemländer
  är inget annat än ett sätt att plundra och terrorisera människor.
  Överallt hotar de vanliga svenskar och mobbar dem till tystnad med rasist smetningen.

  Att politiker i Sverige är så fruktansvärt köpta medan Danmark har slagit tillbaka
  Visar på att våra politiker är villiga att offra alla Svenskar för en dag till med makten.
  Att de inte fattar att de själva kommer bli offer för sina beslut,
  Visar bara hur korkade de är.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s