Sveriges pajasregering visar upp sig

Medan svenska folkets motvilja och förakt ökar för Miljöpartiet som kör landet i botten med sin mycket oansvariga politik och bara räknar dagarna till nästa val, verkar vår statsminister Stefan Löfvén med anhang vara nöjda med sin obstinata regeringspartner, vilket inte minst dagens nya utnämningar av ministrar visar.

Med slagord som ”humanitär skyddsgrund” och ”mer globalt samarbete” gör de nu entré. Det som sticker ut mest är helt klart att klåparen Per Bolund, som bland annat gett såväl plastskatten som påtvingade vindkraftverk ett ansikte, nu blir vice statsminister. Hur är det ens möjligt att ha ett stall av så inkompetenta personer i förarsätet? Det här är ingen lekstuga, utan handlar om att styra ett land! Man baxnar och det är helt i paritet med katastrofen Anders Ygeman (S) som trots alla allvarliga incidenter han medverkat till ändå sitter kvar som högt uppsatt minister. 🤦‍♀️

Nu har S återigen visat att man inte vågar droppa MP trots att deras politik är direkt farlig för landet och de får sitta kvar vid styrspakarna som leder oss käpprätt åt helvete. Då vet vi vad som väntar framöver – mer klimatfokus, grönare omställning, fortsatt ansträngd elförsörjning, mer öppna hjärtan-politik samt fler onödiga skatter för att bekosta den extremt kostsamma migrationspolitiken som suger ut landet. Visserligen hotar Sabuni med nyval om migrationsplanerna förverkligas, men eftersom både C och V backar regeringen ser jag det inte som ett reellt hot.

Sverige är ett sjukt land på många sätt numera, men som tur är för våra politiker har det ingen som helst betydelse för den stora fårskocken som betalar notan – i dag är det nämligen fredagsmys och i morgon är det dags för Mellon igen! 🥳👍

#onlyinsweden

#vibetalar

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/1Bj1bq/de-blir-nya-ministrar-i-lofvens-regering

15 reaktioner till “Sveriges pajasregering visar upp sig

 1. Bolund hotar bankerna med straff om de lånar ut pengar till företag som MP inte anser miljövänliga.

  MP uppmanar nu varje svensk att köpa en elbil. Volkswagen har förresten en utmärkt sådan, VW ID Edition Max. ”Tysklands svar på Tesla”. Prislapp 614 900 i grundutförandet. Laddstolpar? Oj säger MP, det tänkte inte på. Men köp bilen ändå säger MP, köp så räddar du världen. Du har säkert råd säger MP, det gäller bara att prioritera.

  Idag skänker SIDA bortåt 200 miljoner till världens utsatta. Så gör SIDA varje dag på order av regimen. Samtidigt lånar Sverige ENORMA pengar från utlandet.

  Välkommen till Socialdemokratins, Miljöpartiets, Vänsterpartiets och Centerpartiets värld.

  Gillad av 3 personer

  1. Realist. Hej angående utsatt, hur definieras utsatt? Jag tror att det här landet antingen jobbar hårt för att, eller riskerar att bli just utsatt.

   Gilla

   1. Hej, hej S Eriksson! Definitionen på utsatt? Det är något endast för de insatta. De som verkligen vet vem eller vad som är utsatt. För att vara insatt i utsatthet krävs insikt utöver den vanliga utsikten anser de insatta. De insatta vet att deras insikt om utsatthet är den riktiga insikten. Det som saknas idag i Sverige är emellertid utsatta laddstolpar. Visst vore det fint om sådana sattes ut? Att de blev utsatta helt enkelt! Det talas och skrivs oupphörligt om att de är utsatta, men vi ser väldigt få sådana. I stället för att vara utsatta är de insatta i något förråd tror jag. Insikten om behovet av att dessa blir utsatta har inte nått de som säger sig vara insatta i utsatthet. Vad tror du själv att det menas med detta ord, utsatthet eller utsatt? Inte barn utsatta i skogen väl?

    Gillad av 1 person

 2. Ordningen återställd. Världens mest feministiska regering har nu två vita män i toppen som ska styra och bestämma.
  Smaka på den du Margot Wallström.

  Gillad av 1 person

  1. Realist. Angående utsatt. Användandet av ordet utsatt vädjar förstås till folks hjärtan, men jag kom också att tänka på situationen med fattigpensionärer och hemlösa i Sverige, antalet verkar öka och hur går det ihop med ”Den humanitära stormakten”?
   Jag tror att rätt skött så får S det besvärligt att förklara sig.
   Utsatt kan väl vara semantisk ordkonst också, ev dåligt exempel nedan.

   Gilla

 3. Troligen en bra analys av situationen.
  Bara S är inte bra, men bra mycket bättre än S och MP.
  Undrar hur det går med Morgans krossande av gängkriminaliteten, en mellantid skulle vara uppskattat.

  Gillad av 1 person

  1. Han menade kanske inte ”krossande” utan ”korsande”? Att de olika gängen skulle slå sig samman?? Kanske är han ordblind?
   Jag tror förresten han är färgblind. Han tror att han är med i ett svart parti. Så lustigt, S är ju ett rött parti, det vet ju alla! Tänk när han får reda på att han varit med i ett rött parti, vad ska han säga då?

   Gilla

   1. Realist. Angående krossandet.
    Kan bara tala för mig själv, men både EUs lägsta arbetslöshet. Krossa gängkriminaliteten och för all del Världens (?) bästa äldre (åldrings) vård bör kunna klassas in som vallöften, och ja jag är så dum så att längst in i mitt hjärta så finns det en strimma av hopp om att ett löfte betyder något. En alldeles så liten indikation om att ett litet första steg mot målet (?) hade därför varit enormt glädjande. Detta försiktigt, men allvarligt skrivet.

    Gilla

 4. lllll

  Gilla

 5. Realist. Angående utsatt. Användandet av ordet utsatt vädjar förstås till folks hjärtan, men jag kom också att tänka på situationen med fattigpensionärer och hemlösa i Sverige, antalet verkar öka och hur går det ihop med ”Den humanitära stormakten”?
  Jag tror att rätt skött så får S det besvärligt att förklara sig.
  Utsatt kan väl vara semantisk ordkonst också, ev dåligt exempel nedan.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s