Det är förståeligt att många vägrar vara industrins försökskaniner

För er som vill veta hur mRNA-vaccinet fungerar förklarat på ett lättförståeligt sätt och varför det finns en god anledning till att många ställer sig avvaktande till detta vaccin eftersom man inte får välja själv vilket av vaccinen man injiceras med, så rekommenderar jag denna text. För övrigt även en intressant blogg att följa som en av mina följare tipsat om.

Jag håller med skribenten – det är ett hänsynslöst experiment att riskera friska individers hälsa på det här sättet.

https://wp.me/p2JbDl-8xL

#followthemoney

16 reaktioner till “Det är förståeligt att många vägrar vara industrins försökskaniner

 1. Det är lite väl grovt att påstå att befolkning är försökskaniner. Läkemedlen är inte utprovade på så stora grupper som hade varit önskvärt. Men det är trots allt över 12 000 som avlidit i Sverige hittills….undrar hur många som dör en självförvållad död av rökning och alkohol varje år…..mot detta finns inte något fungerande vaccin….
  de äldre i Sverige är nog mycket tacksamma den dag regimen slutar pladdra och lova och börjar leverera sprutor med vaccin…..

  Jag kommer tacksamma ta emot vaccin och skulle helst vilja ha Astra-Zenecas. Under tiden har jag erbjudits pneumocockvaccin av min vårdcentral och tacksamt tagit emot det liksom influensaspruta. Man kan ju om oturen är framme få både Covid och influensa och bakteriell infektion. Då kan det vara rökt. Lycka till!

  Gilla

  1. Problemet med mRNA teknologin är att den är ny och det finns ingen vidare erfarenhet. När det gäller den situation vi har nu, då det gäller att snabbt utveckla något, är det en farlig väg att gå. Man borde istället satsa på välbeprövade metoder vi har mycket erfarenhet av. mRNA är något mycket lovande som kan öppna enorma möjligheter för framtiden, men inte nutiden. Det är helt rätt att tala om försökskaniner.

   Gillad av 1 person

 2. Miljöpartiets försökskaniner är vi allihop. El från vindkraft beskattas lika hårt som el från kol och olja. Du betalar mer än 45 % i skatt på din el.

  Det kostar att importera utlänningar och hålla dem med gratis uppehälle.

  Den där gröna omsorgen om miljön – det ät bara båg och bluff.

  Gilla

  1. Elbolagen slapp att betala in elskatten för att säkra tillgången på el.På vilket sätt det skall säkra elen förstår jag inte men som jag tidigare konstaterat är bolag nu så mäktiga att de kan utpress hela länder.Ifall det är en engångsföreteelse att staten efterskänker bolagens skulder vet jag inte.Troligtvis är det tills vidare.Så djävla sjukt det hela.Vi får fråga Ygeman för det var han som hade möte med elbolagen förra våren.

   Gillad av 1 person

 3. 98 % av Sveriges elproduktion är fossilfri.

  Varför straffar och piskar S och MP svenska folket, vi är ju gröna redan? De lånar pengar utom lands för att försörja utlänningarna. Samtidigt skickar de ut 70 miljarder om året genom SIDA.

  Försökskaniner? Vi ä är värre än så för regeringen. Vi är deras slavar helt enkelt.

  Gilla

 4. Jag tror på kortvarig och låg exponering för viruset för att bli naturligt immun.Opastöriserad mjölk,gulla med en ko och eventuellt och om tillfälle ges slicka på några ledstänger på Rosengård.Det enda farliga som kan hända är väl att tungan kan frysa fast nu när det är så kallt.Man får ta och gurgla i lite 96 procentig.Wir shaffen es!

  Gillad av 1 person

  1. Det är inte alls någon dum strategi! Mängden virus har självklart betydelse. Det är precis den principen som används när man medicinskt behandlar svåra allergier.
   Men du, ta bara en kort slick på ledstången i Rosen gård till en början. Sen kan du öka på. Tänk dig, om ett år kan du hårdslicka inför hänförd publik kanske? Tungan kommer nog bli stark av det där också. Du hittar säkert på användningsområden för den stärkta tungan. Det slår mig just nu i skrivande stund att de där PK-människorna måste ha starka och viga tungor?

   Gilla

 5. Eliten världen över fuskar sig före i köerna till vaccination.
  Det säger väl något apropå detta att vi skulle vara försökskaniner.

  Gilla

 6. Det är faktiskt konstigt att det inte finns folk som ännu tydligare för fram tanken att eliten INTE VILL att vaccinet ska räcka till alla. Vår regim vill kanske bli av med dessa svenska gamlingar som ligger och tar upp plats bara. Regimens älsklingar, utlänningarna, blir ju också äldre och behöver de platserna. Så ser det kanske ut i hela västvärlden? De som älskar andra hudfärger än den vita? Nåja, de själva undantagna, de är ju goda, t ex alla miljöpartister och alla mottagare av Leninpriset.

  Läkemedelsbolagen kanske KAN producera mer vaccin, men tillåts inte göra det?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s