Svarta marknaden för falska vaccinationsintyg kommer blomstra på regeringens initiativ

Redan nu säljs falska coronatest på svarta marknaden och med dagens beslut från regeringen om att vi ska dela upp folket genom att införa vaccinationsintyg, är det som bäddat för dessa falskprånglare att tjäna en hacka på idiotin.

På det sociala nätverket Snapchat kan man för 50 EUR köpa sig ett negativt testresultat för Covid-19 för att kunna gå till jobbet eller resa trots restriktioner, vilket polisen i Frankrike uppmärksammat. Anledningen till att just Snapchat används, är för att meddelanden som skickats automatiskt raderas direkt så att inga bevis finns för att transaktionen utförts. Enligt polisen är det dessutom väldigt svårt att se skillnad på ett falskt och ett riktigt intyg med blotta ögat.

Vilket klientel som främst kommer att dra nytta av att införskaffa ett falskt coronapass på svarta marknaden är dock inte svårt att lista ut. Vi vanliga hederliga medborgare får däremot anpassa oss genom att antingen ta sprutan eller sätta på oss den gula stjärnan och bita ihop – vi har trots allt bara en uppgift som vi är betrodda med, nämligen att betala notan så att politiker utan sunt förnuft kan fortsätta leka.

Obegripligt att inte media ifrågasätter regeringens idiotiska strategi för att minska smittspridningen som det heter. Vad är det till exempel för vits med att över ett år efter virusutbrottet införa regler om att inresande utlänningar måste visa upp ett negativt coronatest för att få komma in i Sverige, men man gör undantag för asylsökande som är en av de stora smittspridarna i Europa?! I dag säger dessutom vaccinsamordnaren Richard Bergström att den fysiska distanseringen kommer att fortsätta även över nästa vinter, så vad är det då för vits med att folk vaccinerar sig med ett vaccin som inte ger skydd utan bara gör sjukdomen lättare att genomlida om man blir smittad? Alla som redan haft viruset då, ska de vaccinera sig ändå bara för att snygga till statistiken? Jag måste ha missat någon viktig detalj. 🤷‍♀️

#followthemoney

Sale of fake Covid-19 certificates proliferates on Snapchat

12 reaktioner till “Svarta marknaden för falska vaccinationsintyg kommer blomstra på regeringens initiativ

 1. Regeringen har gjort det möjligt att köpa snart sagt vad som helst. Vi minns hur det ända till nyss var möjligt att få upp till 50 nya pass genom att säga att man tappat det senast uthämtade. Vad går inte att köpa? Allt faktiskt! Falsk identitet, falsk adress, falska körkort, falska examina som läkare, sjuksköterskor osv. Hos Migrationsverket kan man köpa vad som helst. Det är inte ens ett krav att ha svensk medborgarskap när man anställs där. Så, om du tillhör samma klan eller betalar ett antal tusen så får du ditt papper. Bilda assistansbolag så är din lycka gjord. Du importerar handikappade barn och påstår att det är dina eller din systers, ingen kontrollerar detta. Ingen kontrollerar heller hur många timmar som den anställde verkligen jobbar. Osv i all oändlighet.

  Bland det värsta är regeringens omfattande bidrag till olika organisationer. Det är 1 miljard, tusen miljoner, som delas ut varje år. Från början var det avsett som stöd till ungdomsidrott och liknande. Bidragen är ett skatteparadis för inte minst islamistiska kriminella. Leta reda på program och intervjuer med Magnus Ranstorp. Han är svensk statsvetare och expert på frågor kring terrorism. Han samarbetar med Skatteverket. ”Varje sten vi vänder på så hittar vi oerhörda bedrägerier, inte minst är det islamistiska terrorister som finns bakom. Skolor, dagis osv. En har 15 miljoner, en annan 100 miljoner”. Socialdemokraternas Folkbildningsrådet är inget annat än ett stöd rakt ner i fickorna på t ex Muslimska Brödraskapet. Kolla vilka som ingår i styrelsen. Sveriges kommuner ska med ena handen bekämpa terrorism, med den andra delar de ut pengar till samma organisationer.

  Det är hål och revor i hela välfärdssystemet. S har använt det för att muta befolkningen, de importerade har snabbt förstått hur de ska stjäla pengar därifrån.

  Sluta med människohandeln. Avsätt regeringen. Skärp straffen. Slopa alla straffrabatter. Utvisa hela familjer, ja hela klanen om så behövs. Vilka är det som kör största möjliga BMW? Sluta hämta skottskadade mördare med helikopter. Låt dem få vänta lika länge som en kvinna i Norrlands inland som ska föda. Därefter kan de möjligen få skjuts av polisen till akuten.

  Gillad av 2 personer

  1. Bulgaren som stoppades med sju olika körkort med sju olika identiteter gick ju fri trots att han därigenom kunde fortsätta att framföra lastbil och ostraffat bryta mot allt vad trafikregler heter.Man kunde bevisa att han kört långt över tillåten förartid utan lagstadgad rast eller vila.Det är bara att konstatera att brottslighet slår ut seriösa företag.Brott lönar sig definitivt i det naiva konungariket Sverige.Kan det ha med dyslexi att göra?

   Gillad av 1 person

   1. Jag vet hur illa det är för svenska åkare i denna orättvisa konkurrens, men skyll inte på mig! Jag röstade Nej, i EG- och EMU-valet. Därefter har jag arbetat för ett utträde aktivt via olika partier som inte EU-vurmade, eller inte satte sig i knät på andra EU-vurmare likt V och SD.

    Gillad av 1 person

  2. Allt detta går att stävja med rätt tillämpning av teknologi, men det innebär även i förlängningen ett otroligt drakoniskt övervakningssamhälle som – eller snarare när – det kommer att missbrukas av myndigheterna, och missbrukas kommer det att göra för Sverige saknar helt lagstiftning mot sådana övergrepp, och myndigheter och dess anställda behöver inge ta något personligt ansvar. Vad som behövs är att införa en drakonisk lagstiftning som skydda individerna mot myndighetsövergrepp med personligt ansvar, men det kommer inte att hända.

   Gilla

   1. Kuckeliku!

    Makthavarna har skapat problemet genom extrem frihandel, massmigration agendamedier och monopolkapitalism. Alltför många har lurats att rösta för det p.g.a fulmedia och fula ofria sociala mediers algoritmer, vilka tyrannerna kontrollerar och folket envist bänkar sig framför.

    Nu (och egentligen mycket länge) erbjuder de här tyrannerna sin lösning, d.v.s. din totala integritetsförlust och det totalitära samhället, i vilket de själva vill utgöra allseende gudar, medan du skall utgöra lydig slav som ges relativt låga rättigheter i detta nya helvete, beroende på grad av lydnad i att ex. spruta i dig miljögifter via vacciner, eller genom annat beteende som de bestämmer sig för i slutna rum utan demokratisk insyn.

    Dessa extrema psykopater använder följande princip: https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2020/01/08/olika-former-av-logn-del-12-problem-reaktion-losning/

    … och ännu flera former av lögn, som jag har exponerat. Det är inte annat att vänta sig än att deras mål är psykopatiskt, ex. generell sterilisering av människor eller barnamord genom krigsförbrytelser (Collateral Murder Wikileaks), där inte enbart dumhuvuden drabbas men även intelligenta människor som är alldeles för godtrogna inför deras skadliga psykopati och hur den kommer till uttryck.

    Dessa narcissister påstår att människorna överbefolkar planeten och det har länge varit sanningen på många ställen, men de ser aldrig sin egen dubbelmoraliska del i problemet.

    Deras lösning bygger inte på jämlikhet och jämställdhet, för de vill skapa exakt den absurda tillväxt, ojämlikhet och misär som driver människor i famnen på extrem sekterism som skapar massavel, trots att Sverige visade hur nedväxt av population kan gå till och hur nu fler vetenskapliga länder börjar gå samma väg. Men de gillar inte nedväxt för då kan inte deras lyx och narcissism få sitt.

    Men frågan är väl vad som är intelligent egentligen? Passivt gnäll, eller aktivt motstånd och samverkan? Upp till dig själv att avgöra! Var ärlig mot dig själv och låt sanningen vandra in bland genom dina egna fastfrusna lögner, så att du kan tina dem, titta skeptiskt på dem och ev. rensa ut dem! Meditation hjälper såväl som att ständigt återkomma till min lista över olika former av lögn.

    All lögn, vilseledning och allt bedrägeri går att läka ut, med rätt tillämpning av öppen fri teknologi från ex. WordPress.org, Archive.org, FSF.org eller Puri.sm, samt karaktärsfast användande enbart av öppna fria plattformar, men jag tror att den tillämpningen först kommer ske när folket vaknar ordentligt och därefter blir motiverade att läka sitt eget samhälle, till förmån för sig själva och sina barn, samt om den motivationen leder till en egen uppoffring utöver en blogg, blogg-kommentarer, eller deltagande i demonstrationer som fulmedia antingen mörkar eller styr bilden av genom sitt fokus.

    Vi måste ta makten politiskt och mentalt tillsammans! Den demokratiska revolutionen kommer inte genom ständigt fokus på fulmedia, men genom fokuset på varann. Fulmedia kommer inte sända våra samtal och känslor, förutom i undantagsfall och i nedsättande syfte, MEN vi kan göra det själva.

    Börja ex. genom att starta en tråd om Vetenskapliga partiet och/eller Valdsamverkanspartiet! Detta är tänkt att vara för folket och av folket genom folket.

    Kuckeliku!

    Gilla

 2. Blev först upprörd vilket man naturligtvis skala vara men Du har så rätt att falska dokument är ganska lätta att få… jag om man inte försöker att göra det så noggrannt som med pass….. och då ska man väl betala också…och giltighetstid för dokumentet då ett vaccin kanske räcker max ett år… eller så finns certifikaten i en databas dit man får gå in med personnummer osv…. kort detta blir ännu en cirkus från denna regering……

  Gillad av 1 person

 3. Man har ju redan sett att läkare skriver falska intyg
  Om Corona tester.

  Så nu ska man göra det för hela befolkningen.

  Hur tänker politikerna ?
  Vi har en massa brottslingar och vi ska prioritera flyktingar i utsatta områden,
  Så våra brottslingar kan tjäna mer pengar på corona pass.

  FHM har sagt att de ska vaccinera människor i utsatta områden före andra
  Människor.
  I Sverige så värderar man icke Svenskar mycket mer än Svenskar.

  Gillad av 1 person

 4. Nu har man tydligen tagit beslut på att använda digitaltekniken.https://www.svt.se/nyheter/inrikes/sveriges-mal-digital-vaccinationsintyg-till-sommaren
  Ett sådant system fungerar så att du får ett speciellt ID kort med en QR kod. När du skall resa, spårvagn, buss eller flyg, håller du upp ID kortet mot en läsare, som kontaktar en databas, om du är registrerad i databasen som vaccinerad får du resa, annars inte. På så sätt går det inte att skapa och köpa förfalskade intyg. Enda sättet är att muta de som har tillgång till databasen för att förfalska din data. Databasen kan även kopplas till pass-systemet, bank ID eller annat ID system. Sverige saknar helt lagligt skydd för övergrepp från myndigheter, så detta är den totalitära statens dröm för massövervakning av befolkningen.

  Gilla

 5. Coronaviruset har muterat, vuxit till sig och är nu så stort att det kan leka med barn och kan hångla med deras mammor. Viruset kommer strax på besök i egen hög person i din stad, iförd ”Corona”[krona].

  Ställ dig i kö för att få hångla till döds, Jenny! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s