Ungdomsgäng brände upp äldre kvinna i Småland

hittade kvarlevor som poliser misstänker tillhör en äldre kvinna.I måndags ringde en äldre kvinna i Nässjö till polisen efter att rutor på hennes hus krossats av personer som trakasserade henne och ville jävlas med henne. När polisen kom till dit hade förövarna redan hunnit lämna platsen så förhör genomfördes med kvinnan och en anmälan upprättades. Några timmar senare satte flera personer eld på kvinnans hus som brann ned till grunden medan hon var hemma. Räddningstjänsten larmades till villan kl 19.40, men då var huset redan helt övertänt. Rökdykare hittade senare kvarlevor som poliser misstänker tillhör en äldre kvinna.

Flera personer ska ha setts vid adressen strax innan branden och de har också identifierats i samband med ofredandet. Vittnen ska ha uppgett för polisen att minst en av dem tagit sig in i villan innan elden bröt ut. Ett vittne ska även ha lämnat uppgifter om att en tändare setts till. Personerna sågs därefter springa ifrån platsen. Tre unga personer är nu anhållna för mord och grov mordbrand. I eftermiddags meddelade åklagaren dessutom att en person under 15 år misstänks för inblandning.

Polisen efterlyser nu fler vittnesuppgifter och allmänhet som kan ha sett eller hört något uppmanas ringa 114 14.

Vilken förfärlig händelse! Fy för den lede för sådana svin som utför sådant här och värst av allt är att de på sin höjd kommer undan med lite ungdomstjänst om de ens fälls. Den yngsta är dessutom inte ens straffmyndig. Mest troligt är att de har något ”trauma” i bagaget eller någon annan ”förmildrande omständighet” som gör att de kommer ikläs offerkofta och får gå i terapi istället för att sitta inspärrade där mördare hör hemma!

När ska samhället sluta dalta med grovt kriminella individer oavsett ålder? Inte så länge Miljöpartiet sitter vid rodret i alla fall – deras nya språkrör har redan varit tydlig med att hårdare tag inte ska riktas mot unga kriminella.

#detnyasverige

https://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/a/OQEx81/uppgifter-gang-javlades-med-kvinnan-fore-branden

https://www.friatider.se/gang-eldade-upp-pensionar-i-nassjo

9 reaktioner till “Ungdomsgäng brände upp äldre kvinna i Småland

 1. Med tanke på hur folk röstar så lär detta bli det nya ”normala”.
  Måtte man hitta till en plats där man kan trivas med livet.
  Orkar snart inte mer.

  Gilla

 2. Varenda gång jag läser sådant, flera gånger per dag, tackar jag min lyckliga stjärna att jag redan på 70 talet såg vart det barka med diktaturen Sverige och packade och vände ryggen till sovjetdiktaturen Sverige. Det kommer inte att bli bättre. Idag är jag fri, den svenska regimen kan inte hota mig, mina pensionsutbetalningar kontrolleras av mig, dom kan inte ens se dom. Svenska lagar och det svenska systemet håller den svenska befolkningen under kontroll och i förtryck, och samtidigt skyddar utlänningarna, deras mord, rån, knivattacker, förföljelser, och hetsande. Skall Sverige importera utlandet, vilket man gjort, måste man även importera dess lagar och rättsväsende. Dessa personer lever i en parallell värld, helt avskild från den svenska. Att mörda en äldre människa bara belönas med fri mat och logi för ett tag. Läs om det här.https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/han-har-varit-misstankt-for-221-brott-pa-fyra-ar-och-ar-19-ar-gammalhttps://samnytt.se/19-arige-hassan-har-begatt-hundratals-brott-svenskt-fangelse-ar-som-en-fritidsgard/
  19-årige ’Hassan’ har begått hundratals brott: ”Svenskt fängelse är som en fritidsgård”

  Gilla

 3. Samma sorts människor som lät de gamla
  Dö ensamma och skräckslagna i ålderdomshem.

  Man hör överallt hur människor som kommit hit och kostar
  Miljontals kronor och fått allt serverat fuskar, ljuger och plundrar människor.
  Utan moral och etik och att deras barn där pojkarnas släpps fria som vildar och tjejerna
  Fast hemma som sexslavar.

  Så förvånad är man inte. De brukar ju samlas i grupper och våldta unga
  Flickor, barn och pojkar.

  Frågan är varför politikerna låter galningar får komma och
  Stanna här utan asyl.
  Vi får väl kräva att de flyttar in till Miljöpartiets meddlemar och Annie Ca.
  Så vi alla andra kan få våra liv tillbaka

  Gilla

 4. Leta rätt på dem, lämna ut dem till något land där man garanterat vet att de kommer att straffas. Köp platser, kanske i ett ryskt fängelse? Bulgariskt mot betalning. Pengar kan tas från SIDA:s budget.
  Det är självklart möjligt att göra så. Kanske krigsmakten behöver levande mål att öva på? Eller, kanske man kan knuffa in dem i någon konkurrerande klans område och se vad som händer?

  Om inget av detta fungerar kan man väl bara låta dem försvinna, ungefär som Wilmas kropp försvann. Även i det här fallet kan man väl lämna kvar huvudena och så låta kropparna försvinna. Det ger ju inget eller endast lågt straff.

  Gilla

 5. Dags att införa interneringsläger för dessa ungdomar, därtill inget mjäkande med åldrar under 15 år. Det ska vara tufft både psykiskt och fysiskt inget jävla dataspelande.

  Gillad av 1 person

 6. Jag känner inte tanten i fråga, men jag träffar ständigt en massa elaka känslokalla borgarkärringar som inte bryr sig världsfred eller barnens väl och visst förtjänar de att brinna långsamt och länge i helvetet allihop. Det här verkar ha gått alltför snabbt för att anses vara ett rättvist straff.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s