Det är trots allt för en god sak så lite offer får man allt räkna med

Som jag skrev om förra veckan har flera äldre personer som tagit coronavaccinet avlidit både i Sverige och Norge, men även i andra länder sker dödsfall i samband med vaccinering och i Storbritannien har 24 personer dött på ett äldreboende bara dagar efter att de fått vaccinet. Självklart dog de av underliggande sjukdomar som det officiellt heter och det finns givetvis inget som bekräftar att vaccinet ska ha bidragit till dödsfallen. Samma hållning har man haft i USA vad gäller de 181 dödsfallen som varit vaccinrelaterade, där man inte vill slå fast att det finns några kopplingar. Det måste vara slumpen, för varför skulle de vilja dölja något?!

I fredags testade dessutom en 65-årig kongressman från Massachusetts positivt för Covid-19 trots att han fått sina två vaccinsprutor med Pfizers vaccin redan innan Joe Bidens installation. Men det finns säkert en naturlig förklaring till detta – ingen av vaccinen påstår att de skyddar till 100% och ett positivt test behöver inte stämma. 🤷‍♀️

Så alla ni som tvekar över att vaccinera er på grund av riskerna eller den lilla detaljen att man måste vaccinera sig regelbundet för att upprätthålla ett eventuellt skydd och funderar på de okända biverkningarna som den nya tekniken för med sig samt undrar över vad man egentligen tjänar på att ställa upp som försökskanin – sluta lyssna på fakenews och konspirationsteorier, se big pharma-bolagen som de välgörare de är samt framförallt sluta upp med att tänka själva när media faktiskt gör det åt oss.

Nu ska vi alla istället lyssna på tant Annie, farbror Jimmie, farbror Ulf eller någon av de andra partiledarna och journalisterna som kräver att vi som medborgare gör vår förbannade plikt och vaccinerar oss i solidaritet med andra!

#slumpen

https://www.rt.com/usa/514168-vaccinated-congressman-positive-test/

8 reaktioner till “Det är trots allt för en god sak så lite offer får man allt räkna med

 1. I valet och kvalet Jenny!
  Världen är falsk och vill ofta luras. Vilken otur att det är den enda värld, det enda liv, som vi har.
  Även statsminister Löfven har mycket svårt att bestämma sig. Är världen som hans ideologi befaller honom att tycka eller, ska han våga tro på det som sker utanför regeringskansliet? Verkligen?

  Gillad av 1 person

 2. Att en 65-årig kongressman från Massachusetts fått Covid-19 betyder lite som ett fall i isolation. Olika siffror cirkulerar om mRNA vaccinen, men vissa påstår att det är bara 60% effektivt generellt, och bara 10% effektivt på äldre över 60. Stora biverkningar har rapporterats. Traditionella vaccin, de ryska och kinesiska, är bevisat 100% effektiva i svåra fall, och 90% effektivt annars. Sedan har det gått politik och profiter i detta, så det amerikanska propaganda systemet, media, mörkar vad dom kan och sprider rykten när det gäller Ryssland och Kina. Nära 25 miljoner har hittills vaccinerats i Kina, och inte ett enda problem rapporterat, bara lite ömhet vid injektionsstället. Ett vaccin i Kina är godkänt efter ovanligt rigorösa tester, fem andra är på gång. Kina har även byggt ett 5,300 rum isolationscentrum för de som eventuellt drabbas. Kinesiska nyåret är om en dryg vecka, och inga restriktioner finns, utom att den som återvänder från utlandet eller till Peking-området, som är speciellt drabbat, ska sitta i karantän mellan 10 till 21 dagar. Ju längre ni väntar, ju mer erfarenhet kommer det att finnas, samtidigt tar ni en större risk att smittas. Glöm inte att även en vaccinerad person kan vara smittbärare.

  Gilla

 3. Jennys rubrik kan också användas på införseln av främmande människor. ”Det är trots allt för en god sak, så lite offer får man räkna med”. Det nya språkröret (vilken löjlig titel) säger att MP nu ska ”spänna bågen…..vi i MP får lov att säga som det är, andra partier har inte lyckats bygga ett hållbart samhälle”.

  Där har ni en politiker i ordets alla sämsta bemärkelse. Livsfarlig för Sverige och svenskarna dessutom.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s