Norsk film som ifrågasätter corona lockar många tittare

En norsk film som riktar skarp kritik mot hälsomyndigheter och medias framställning av coronapandemin har enligt Aftenposten den senaste veckan fått över 90.000 visningar på Youtube. Filmen med titeln ”Covidfilmen 2020 – Historien om hvordan tall og ord lammet en hel verden” säger sig utgå från fakta och hävdar bland annat att vi inte kan lita på coronatester, är kritisk till om pandemin är så dödlig som det hävdas och menar att prognoserna inte har införlivats. Det hävdas också att WHO har lurats om definitionen av en pandemi samt man belyser också riskerna med det nya mRNA-vaccinet.

Jag har inte hunnit titta på filmen, men lägger upp den här då det finns många som intresserar sig för ämnet.

11 reaktioner till “Norsk film som ifrågasätter corona lockar många tittare

 1. Nog tusan har vi en pandemi med sjuka och döda. Jag kommer låta vaccinera mig när vår regim äntligen lyckas få hit tillräckligt med vaccin. De är ju så skrämmande ineffektiva och senfärdiga med även detta.

  Det finns alltid ifrågasättanden av det som sker i samhället. Det är bra och friskt. Med nätet har alla möjliga sorters ideér och tankar kunnat spridas. En ”säker källa” betydde förr i tiden en utredning, forskning osv. En säker källa idag är när några stycken skriver samma sak om vad de tycker eller känner.

  Tillåt mig tvivla på att någon inte skulle vaccinera sig om Corona hade varit riktigt dödlig. Som Spanska sjukan t ex.

  Lycka till med valet! De flesta som smittas verkar ju tillfriskna hemma. Men många dör. Jag vill inte chansa.

  Gilla

 2. Har sett denna film och väl värd att ta del av…… sedan kan man ju fråga sig hur ett demokratiskt land kan ha så dålig koll på röstlängder osv vi har ju mycket striktare regler här i sverige…… speciellt vad gäller poströstning…

  Gilla

 3. Vi ser nu hur ”nationalismen” breder ut sig pga Corona. Varje land tänker bara på sitt. Världen står inte still, men omvälvande saker sker.

  Med de här raderna vill jag helt oblygt påminna om min bedömning från dag ett i princip om konsekvenserna av Corona. Jag skrev ordagrant ”det här är en game changer av guds nåde”. Det blev det ju också, det ÄR det. Jag skrev också att först 2022 får vi facit.

  Gilla

 4. Nyheterna om att det förekommer korruption om att chefer inom de olika samhällssektorerna ser till att de och deras anhöriga är de första att se till att de vaccineras mot covid 19. Jag kan inte förstå ”avundsjukan” i detta. Kanske dessa drar Svarte Petter och blir allvarligt sjuka p g a biverkningar som härrör från vaccinet. Jag ligger lågt och kommer att tillhöra de sista att ta vaccinet för observation av dessa som står längre fram i kön och jag ställer mig ganska långt bak i den mån det går.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s