Den sansade mediabevakningen kring Covid-19 lyser med sin frånvaro

När man inte trodde det var möjligt har media nått nya höjder i sin masspropaganda kring coronaviruset. Häromdagen hade siffrorna stabiliserat sig en aning så nu måste man ut med nya skräckrubriker om hur smittan skenar i andra länder, att vi inte ska träna på gym samt en grupp forskare och läkare varnar nu dessutom för en tsunami av nya coronafall i Sverige, varför vi nu måste stänga ned hela samhället.

Det går inte att varken lyssna på radion eller läsa en tidning utan att drabbas av denna hysteriska stämning som media bidragit till att piska upp.

Det rapporteras däremot inte lika utförligt om alla protester på gatorna mot restriktioner och nedstängningar i andra länder, precis som man inte gärna belyser antalet dödsfall till följd av vaccineringen.

Läkemedelsverket skriver i alla fall i sin senaste biverkningsrapport att 23 personer i Sverige avlidit efter att ha fått det nya coronavaccinet, varav en person som är under 70 år drabbades av feber och plötslig död efter att ha vaccinerat sig.

Det är intressant att Läkemedelsverket i det här skedet propsar på att dödsfallen drabbat äldre personer med en eller flera underliggande sjukdomar – precis samma grupp som främst drabbats hårdast samt avlidit med Covid-19 det senaste året, men det har media varit duktiga på att skyla över.

I dag blev jag genom jobbet påmind om alla som drabbades av narkolepsi vid massvaccineringen mot svininfluensan och vilket odrägligt liv de är dömda att leva. Med det i färskt minne är det obegripligt hur människor knappt kan bärga sig innan de får ett vaccin baserat på oprövad teknik injicerat i kroppen utan garantier varken från läkemedelsbolagen eller staten.

Men när allt kommer omkring fattar var och en sina egna beslut och det enda jag begär är en opartisk medierapportering samt en sansad debatt, men det verkar vara alldeles för mycket begärt.

#followthemoney

https://www.friatider.se/sverige-23-doda-efter-coronavaccinering

10 reaktioner till “Den sansade mediabevakningen kring Covid-19 lyser med sin frånvaro

 1. Och medan regeringen gör vad den kan för att ljuga på om Corona …..så flyger Sveriges internationellt skandaliserade och oförskämda utrikesminister, den S-märkta fru Ann Linde utrikes IGEN i Corona-tider.

  Denna gång går den CO2-framkallande och fullständigt onödiga resan till Ryssland. Hon, den människan, tänker den här gången läxa upp herr Putin för hans sätt att behandla Navalnyj. Vi säger lycka till med den saken och hoppas att herr Putin skickar någon till Sverige för att läxa upp regeringen för att den inte avgått.

  Herr Putin säger i ett uttalande till Dagens Nyheter att den svenska regeringen beter sig odemokratiskt mot befolkningen. Dessutom lägger Ann Lindes näsa i Rysslands interna angelägenheter säger herr Putin. Han påpekar också att fru Linde inte borde resa så mycket i Corona-tider och att hon inte bar munskydd.

  Visst vore det kul med en tv-sänd debatt mellan herr Putin och Löfven?

  Gillad av 5 personer

 2. Astra Zenecas vaccin mot Covid-19 skyddar inte personer över 65 år och kan därför stoppas från användning i åldersgruppen, säger källor till tyska tabloiden Bild, enligt Reuters.

  Gilla

 3. När man ser eländet som människor skapar i världen mot oskyldiga barn så är ”feber och plötslig död” för en person som har levt hela sitt liv ändå milt och i sammanhanget. Det bör nästan ses som en belöning, för vad 75% av alla människor förtjänar, p.g.a. hur de röstar, är i princip lång utdragen kvävning till döds.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s