Danmarks åtstramning av migrationspolitiken visar att Sverige styrs av ett gäng fega krakar

Samtidigt som det i Sverige är omöjligt att ens andas om en mer restriktiv invandring utan att brunmålas som rasist, nazist och främlingsfientlig trots att behovet aldrig har varit större, satsar man i grannlandet Danmark på att ha nollvision vad gäller antalet asylsökande.

Den socialdemokratiska regeringen i Danmark har nämligen satt ett nytt mål för sin invandringspolitik med inga asylsökare alls utan man ska utgå från en nollvision, något som Danmarks statsminister Mette Frederiksen presenterade i Folketinget tidigare i dag.
”-Det är vårt mål. Vi kan inte ge ett löfte om noll asylsökande, men vi kan ha det som en vision. Vi vill ha ett nytt asylsystem och vi ska göra vad vi kan för att införa det. Nu måste antalet invandrare minska, annars kommer Danmark mista sin sammanhållande kraft.”

Statsministern kritiserade också tidigare regeringar för att de inte ställt tillräckligt hårda krav på invandrare med försörjningskrav och krav på att anpassa sig till danska värderingar.

Förra året registrerades 1.547 asylsökande i Danmark, vilket är den lägsta siffran sedan 1998, medan Sverige som alltid ska vara bäst I klassen kunde stoltsera med 12.991 asylsökande.

Man behöver inte fundera särskilt länge över varför så få vill söka asyl i Danmark och istället väljer att söka sig till det kravlösa Sverige, där politikerna gläds åt en ökad BNP medan det kuvade folket utan större protester betalar de skyhöga summorna det kostar att årligen försörja hundratusentals bidragsberoende individer som aldrig kommer komma ut i arbetslivet. Att danskarna nu stramar åt sin migrationspolitik ytterligare lär göra valet ännu lättare för all världens lycksökare framöver.

Sedan att vårt eget välfärdssystem brunnit inne, kriminaliteten slagit i taket, klaner tagit över hela områden, bidragssystemen utnyttjas å det grövsta av bedragare, extremismen breder ut sig och religionen fått en särställning i samhället är väl inget att bry sig om – lika lite som att demokratin och yttrandefriheten är hotad. Sverige är fantastiskt!

#onlyinsweden

#vibetalar

https://www.friatider.se/danmarks-mal-noll-asylsokare

9 reaktioner till “Danmarks åtstramning av migrationspolitiken visar att Sverige styrs av ett gäng fega krakar

 1. Tänk om vi kunde få Danmark att erövra Sverige? Dansk lag i norra provinsen! Vilket fotbollslag vi skulle få? Dansk öl och wienerbröd inland!

  Rolf, kom tillbaka, du saknas!

  Gillad av 1 person

  1. På vilket sätt är den bra och hur ska vi kunna fortsätta att bekosta den när vi redan nu måste låna stora summor dagligen och den gröper stora hål i kommunkassorna?

   Gilla

  2. Att Johan Karlson är nöjd förvånar mig inte det minsta.
   Är man så intelligensbefriad att man helhjärtat stöder pedofilpartiet C, så kan man förvänta sig vad som helst.

   Gilla

 2. Det är inte säkert att det går som ”eliten” vill. Historien lär oss att det oftast händer något oväntat, att ödet kastar skit i fläkten. Detta virus alltså, kanske får det större återverkningar än vad många trodde först.

  Det har ju redan fört med sig mer av gränser mellan länder, mer av kontroller av folk mellan länder. Vi har också sett hur länder inom EU prioriterar sig själva när det blir allvar (munskydd, testapparater, vaccin mm). Vi har också sett hur näringslivets ”just-in-time”-leveranser inte funkar. Transportkedjorna bryts. Redan har vi kunnat läsa om flera svenska företag som flyttar hem igen med den motiveringen.

  Kanske kan de glada globalisterna få champagnen i vrångstrupen när deras ordförande säger att ”du grabbar (jovisst finns det kvinnor där säkert, men de är säkert där inte för att sitta och lyssna utan för att ligga och jobba), du grabbar, vi går med förlust. Vi måste ändra på saker och ting. Vi måste hålla befolkningen frisk så den kan jobba för oss. Vi måste också tänka igenom det här med de där korkade tech-bolagen och hela det där köret. Folk börjar bli förbannade och går inte på det där längre med algoritmerna och block-kedjorna”.

  Så vi får se, kanske finns det helt enkelt inte pengar längre att leva på så stor fot som S och en del andra är vana vid. Militären kräver nu på allvar mer stålar, civilförsvaret måste byggas upp så att Sverige inte står lika handfallna vid nästa pandemi. Det är det som är grejen, hela världen måste ta höjd för att det kan komma en ny pandemi. Att bygga upp ett civilförsvar, totalförsvar kostar många miljarder per år och tar 5-6 år minst.

  Sådär går det att fundera vidare. Kanske kommer politiken underfund med att de måste ha ett mer utbildat folk om de själva ska kunna vara så många och resa överallt klotet kring och mysa.

  Trevlig och frisk helg önskas alla, dig också Rolf.

  Gillad av 1 person

 3. De danska regeringen är klok och sätter landet först
  Och dess medborgare.
  Garanterar att de inte har höga tankar om våra politiker.

  Önskar att man bodde i Danmark nu.

  Hoppas L vågar gå vidare och stoppa den nyamigrationslagen.

  Hur kan politikerna vara så vidriga , det verkar som det ända som kan stoppa
  Massinvandringen är att politikerna blir utsatta för allt de våld vanligt folk har upplevt
  I decennier.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s