Var det här allt är orden på mångas läppar och Antifa ser sig själva som den stora vinnaren

Några dagar efter presidentinstallationen har baksmällan börjat lägga sig och trots att media gör halvhjärtade försök att skriva nyheter om Biden, är det långt ifrån samma clickbait som Trump var. Många människor hade höga förväntningar på att något stort skulle ske i samband med att Joe Biden skulle sväras in som ny president – antingen att han skulle stoppas från att tillträda på grund av sin inblandning i en stor muthärva, eller att man skulle dra ned byxorna på de som regisserat valfusket. Men i slutändan fick de se sig snuvade på konfekten och istället beskåda hur de som fuskat sig till valsegern klev över mållinjen.

De senaste månadernas hade Trump och hans team gjort en hel del förberedelser, exempelvis infört en krigstribunal och utsett Sidney Powell till militäradvokat. När bevis lades fram för att röstsystemet Dominion varit manipulerat med hjälp av andra länders inblandning och alltfler visselblåsare trädde fram samtidigt som tvivelaktiga domare avvisade målen, fanns det anledning att tro att det skulle avgöras i militärdomstol. Att den Bidentrogna CIA-chefen dessutom avgick tätt inpå installationen, trots att hon borde vara i sitt esse och vädra morgonluft under Bidenadministrationen, föranledde hopp om att något stort var på gång.

Men inget av detta skedde och 78 miljoner besvikna väljare frågar sig nu om det här var allt och om det nu är över. Detta är exakt vad man vill att människor ska tro, man vill att de ska tappa hoppet eftersom ett missnöjt folk är det största hotet och får man de att tro att loppet är kört så har man vunnit.

De styrda medierna har under hela tiden bistått den korrupta sidan och som många säkert märkt kommer det inte ut någon information alls just nu och det ligger som en våt handduk över alltihop. Men hoppet verkar leva hos många amerikaner som tror att saker pågår för fullt bakom kulisserna och det anses vara en del av strategin från team Trumps sida att avslöja bedrägeriet för omvärlden. Efter bara några dagar vid makten har herr Biden omkullvält det mesta och många som tidigare stött Biden har nu börjat ångra sin röst och undrar vart Amerika är på väg. Intressant att notera är också att tre delstater har inlett nya utredningar om valfusk och att militären visat sig ha vetorätt i flera frågor, vilket Biden inte hade räknat med.

Således är det omöjligt att i dagsläget sia om det verkligen är över nu eller inte och eftersom mycket tyder på att så inte är fallet, är det nog sunt att inte vända blad riktigt ännu.

Några som däremot tror att det är över är Antifa som tydligt utropat sig själva till vinnare, för går man in på deras hemsida så kommer man nämligen till Vita Husets hemsida. Står sig det här resultatet är dock Kina den stora vinnaren.

Framtiden får utvisa om marionetten Bidens tid vid makten snart är över och om den korrupta elitens dagar vid världsherraväldet är räknade när de slutligen står utan kläder. Kommer de onda att vinna eller ska rättvisan segra?

För demokratin och yttrandefrihetens skull får vi hoppas på att det inte är över. I annat fall är det uppenbarligen fritt fram för alla länder att manipulera sina val framöver och i Sverige behöver således inte Socialdemokraterna smyga med det längre. Frågan blir då varför vi överhuvudtaget ska fortsätta hålla ”demokratiska” val och låta folket ”rösta fram” sina representanter när allt bara är ett menlöst spel för gallerierna där samma uppblåsta typer sitter på makten år efter år utan att ha folkets bästa för sina ögon?!

#followthemoney

18 reaktioner till “Var det här allt är orden på mångas läppar och Antifa ser sig själva som den stora vinnaren

 1. Den politik Biden kommer föra blir till stor del den Trump ville föra bortsett från diverse miljöförorenande åtgärder (oljeledningen från oljesandsfälten i Canada är t ex stoppad nu).

  Jösses vilka problem USA står inför internt! Externt kraftsamlar USA mot Kina. EU kommer med saknad minnas tiden när Trump bara skällde på EU.

  Allt det där galna pratet om den vita rasens privilegier kommer förhoppningsvis försvinna. Kanske blir det så också i Sverige? Kanske blir det så att det kommer krävas hårt, hårt arbete av individen i det här landet, annars får man skylla sig själv?

  Vem kommer föra en politik som bäst gagnar landet, Biden eller Löfven?

  Vem har arbetat hårdast av de två för att nå sin position? Vem av de två verkar som den största anhängaren av demokrati?

  De som ofta benämns eliten har inte fått sina ”privilegier” just för att de är en elit. De är i stort sett alltid de som arbetat hårdast, oerhört hårt faktiskt. Det gäller sällan politikerna dock även om de seriösa lägger ner säkert bortåt 15 timmar per dygn på jobbet.

  Löfven och vårt lands justitieminister uppträder som om de vore diktatorer i något fjärran land. De har passerat alla gränser för vad som är tolerabelt i en västlig demokrati. Man utmålar demokratiska partier som ett hot mot demokratin. ”De vill gripa makten”. Regeringen Löfven klamrar sig fast vid makten som afrikanska diktatorer. Mutor och hot är ett av deras främsta vapen för att fortsätta som regim.

  Den socialdemokratiska rörelsen är praktexemplet på hur en elit gynnar sina egna, oavbrutet. De som gynnas har sällan arbetat över huvud taget. Dessa människor, ja hela det socialdemokratiska maskineriet är de som är räddast att förlora de privilegier de inte vare sig har arbetat hårt för eller har rätt till längre. Det gäller också större delen av eliten inom fackföreningsrörelsen. Dessa som regel tjocka och arroganta människorna med orimliga löner, bostäder och andra förmåner. Pösmunkar.

  I USA sparkas den av eliten som inte levererar. I det socialdemokratiska Sverige placeras generaldirektör efter generaldirektör till slut i socialdemokraternas elefantkyrkogård när de gjort bort sig tillräckligt många gånger. Med bibehållen lön, för Eliassons del 160 000 kr i månaden.

  Men tro inte annat än att de som ”lyckas” av det som kallas eliten som regel har arbetat mycket, mycket hårt. Kan man säga det om alla de som gnäller högst?

  Gilla

   1. Tänk om vi kunde slå vad Jenny! Vi kan väl minnas och kanske skratta år hur fel vi båda hade så småningom?
    Mitt stalltips ser alltså ut som så:
    – USA kommer inte samarbeta med Kina, tvärtom! USA ser Kina som huvudfienden och kommer kraftsamla mot Kina.
    – EU:s länder kommer bli rejält besvikna när de förstår att USA inte backar ett dugg från Trumps krav att EU-länderna själva ska bidra mer ekonomiskt till Nato.
    – Både demokrater och republikaner kommer gemensamt försöka minska techbolagens makt OCH Biden kommer schyssta till villkoren något för vanligt folk. Först ett gigantiskt stödpaket med 1 600 dollar per familj etc som helikopterpengar.
    – Gränser mellan länder blir åter på modet och globalismen ändrar form. Den är allvarligt skadad och något annat, något nytt kommer växa fram så sakta. Kanske skapas nya internationella institutioner för att hantera gemensamma problem, ungefär som FN. Kanske en internationell miljödomstol?
    – S gör bort sig alltmer ju närmare valet vi kommer. Många trogna S-väljare kommer svika. Förmodligen tappar S makten.
    – Pengar kommer i ökande utsträckning tas från SIDAS budget.
    – Välfärdssystemet kommer stramas åt rejält efter valet.

    Det kan väl räcka. Jag skulle kunna skriva ngt om Storbritanniens väg och vad som väntar. Får bli en annan gång. Strax väntar jobbet igen.

    Gilla

   2. Men hur tänker du då? Det har visat sig att Kina är delaktiga i valfusket och Biden har dessutom fått en ansenlig summa under bordet. Kina måste in på den amerikanska marknaden annars är man körda och med marionetten Biden vid makten är det fritt fram.

    Gilla

   3. Själv tror jag att Den Djupa Staten i USA kommer att göra sitt yttersta för att USA:s politik under Biden inte kommer skilja sig avsevärt från det Trump sade att han ville göra. Samtidigt tror jag att verkligheten kommer att komma ikapp dom. USA kommer inte att kunna styra den allians av länder i öst där Kina ingår och är den ledande modellen, och där allt mer av världen ansluter sig. USA kommer att ha två vägval, antingen sin egen väg som leder till självförstörelse eller att anpassa sig till och söka samarbete med världens framväxande centrum, främst länderna öster om Sverige. När kartan och verkligheten inte stämmer överens, då gäller verkligheten. USA kommer att vilja splittra det blocket av nationer som bildas runt Kina-Ryssland, men ingen litar längre på USA. USA har petat alltför många i ögat nu.

    Gilla

   4. Kina behöver inte USA som marknad, det trodde USA när Trump införde tullarna, men resultatet blev det motsatta. Det var USA förlorade handelskriget med enorma förluster och fick krypa till korset. Snart kommer beroendet av dollarn att vara avslutat, kryptovalutor, och även beroendet av USAs teknologi.

    Gilla

 2. Jag är INTE någon vän av Biden.

  Jag bryr mig helt enkelt mycket mer om vad som sker i stackars Sverige än i USA. Även om det självklart har den allra största betydelse för Sverige vad som sker där borta.

  Jag bryr mig också om sanningen eller vad som kan vara sant. Jag tror mer på sanningen är på politiker.

  Gillad av 1 person

  1. Krabbe är energisk men ligger för det mesta ett halvt steg efter. Hans analyser präglas lite för mycket av att domedagen kommer. Historien, om vi orkar lägga ner tillräckligt med tid och möda på att studera, historien lär oss att allt sker i cykler och att det aldrig blir som folk tror.

   Globalismen har en längre tid varit i en djup kris. Pandemin skadar ytterligare ”globalismen” och förtydligare att nationalstaten behövs med gränser.

   Israel hälsade Trump som en Gud och han har varit deras allra bästa vän. Israel får över 30 miljarder dollar om året EXTRA utöver allt annat och skrivningen är sådan att pengarna inte går att stoppa.

   Det som är riktigt farligt och som påverkar vår tid oerhört negativt är tech-bolagen med sina algoritmer. Tech-bolagen tar bort vår ork, vår uppfattning att vi själva inte kan forma vår framtid. Tech-bolagen med sina algoritmer fördummar och låser in oss. De får oss att tro att info är kunskap. DE är de verkligt farliga.

   De som beskrivs som hemska, banker, kapitalister, läkemdelsföretag, matproducenter osv har ALLTID funnits även om det varit på annat sätt. De typerna slipper vi aldrig undan, de finns alltid. Den stora skillnaden nu mot förr är nätet, tech-bolagen. Som tur är håller både EU (Vestager, en danska såklart, inte en mesig S- eller MP-politruk) och både demokrater och republikaner i USA på och försöker begränsa tech-bolagens makt. Mer kommer.

   Krabbe är kul men också dyster och inte så lite demogogisk.

   Hinner inte mer, nu måste jag arbeta.

   Gilla

  2. Krabbe, konspirationsteoretikern i landsortsbyn som söker verkligheten. Krabbe är en mycket underhållande predikant, men saknar helt erfarenhet i det han försöker mässa om.

   Gilla

 3. P.S. Det Sverigedemokraterna ville, stod och står för är att motverka globalismen, att återupprätta nationalstaten, landet Sverige med gränser. Det innebar också att landet inte skulle översvämmas av främmande människor och Sveriges historia och kultur faktiskt finns och spelar roll.

  Gilla

  1. Det finns två sorters globalism. Den ena är den amerikanska modellen där nationalstaten raderas, och där främmande människor driver dit som lättast kan leva på andras arbete. Den drives diktatoriskt från Washington och hålls på plats med massövervakning, ekonomisk centralstyre, och militära medel. Den andra globalismen är Kina-modellen där nationalstaten stärks och har rättighet att sköta sina egna affärer utan inblandning utifrån men där nationalstaterna fritt handlar med varandra och utbyter kunskaper och erfarenheter i olika ämnen som teknologi eller kultur.

   Gilla

  2. Ja de stod för detta ja. Men nu vete fan vad de står för? Mer pengar i den egna fickan tycks vara deras ledmotiv, precis som de andra i riksdagen. Det är skillnad på olika eller snarare alla är likadana kålsupare.

   Gillad av 1 person

   1. Man måste förstå att i riksdagen sker allt viktigt arbete i de 15 olika utskotten. Det är där allt arbete sker, ledamöterna förbereder de beslut som riksdagen sedan fattar. Jag klipper in nederst från Sveriges riksdag hur det bestäms vilka som får sitta i riksdagen.

    SD mobbades och mobbas offentligt. Om ett parti, i detta fall SD, ska få ett reellt inflytande över den praktiska politiken så är de tvungna att sitta i utskotten. I utskotten kan övriga partier blockera allt vad SD föreslår om de vill. SD har skickligt skaffat sig respekt ledamöter emellan och får rätt ofta igenom sådant de önskar. MEN, rätt ofta är de tvungna att ”bita i det sura äpplet” för att de i fortsättningen ska kunna få igenom delar av det de önskar.

    Det är en balansgång, det går inte att råskälla, säga sanningar och allt det där. Då får man inte något inflytande. Ett parti kan välja att strunta i sådant och bara vara demagogiska. MEN sådant håller bara en tid. SD har fått ALLA övriga partier att FÖRHÅLLA sig till vad SD anser och vill. UTAN SD hade det antingen blivit sämre eller dröjt längre INNAN det vänder. För vänder gör det. Se bara hur desperata framförallt S är i regeringen. Det sätt de uttrycker sig på agerar osv har passerat vad som är acceptabelt snart för övriga partier.

    Så misströsta inte, SD står mer för sådant som S förr stod för, välfärd, mer av rättvisa, mer av rimlighet mellan brott och straff, mer av att gemensamma nyttigheter (skola, tåg, elbolag osv) ska vara ägt av staten. Det är deras idé, de är vad de vill. Sen går det inte att få allt förverkligat. S genomför i praktiken sedan många år en riktig högerpolitik. Det är de som släppt in kapitalet i skolan så en skola kan ägas av ett bolag. Det är de som gått med på alla privatiseringar. DÄRFÖR att de hade kunnat stoppa allt detta om de velat. MEN, de ville till varje pris behålla makten, till varje pris, om det så gällde att föra in flera miljoner utlänningar.

    Utskotten ska alltid bestå av ett udda antal ledamöter, och vara minst 15. För närvarande har varje utskott 17 ordinarie ledamöter. Antalet bestäms av riksdagen efter varje val. Sammansättningen på ledamöterna i utskottet speglar fördelningen av platser i riksdagen. Det största partiet i riksdagen har också flest platser i varje utskott.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s