Bilden för det ultimata sveket mot folket

Givetvis ser Sveriges egen Pravda DN de tidigare presidenterna Clinton, Bush och Obama som symboler för enighet och demokrati – för oss som inte går omkring med ett filter framför ögonen visar bilden dock något helt annat, nämligen ett gäng som är så långt från demokratiska värderingar man kan komma och medvetet har medverkat till att föra befolkningen bakom ljuset.

#hycklare

#followthemoney

43 reaktioner till “Bilden för det ultimata sveket mot folket

 1. The Deep State.
  Fångad på bild.
  Då får man väl hoppas att medborgarna i det landet får rejäla skattehöjningar, massinvandring, inskränkt yttrandefrihet, ett antal ”demokratiseringskrig” i random land osv.

  Gillad av 3 personer

 2. Dagen de släckte ljuset i USA. Uppenbart vet inte alla vad demokrati är för något. Ytterst få inom media och inte heller överlöparen Bush, som visade var han egentligen står politiskt.

  Gillad av 2 personer

 3. Jag tittade på installationen och skämdes.En mentalt frånvarande president som verkar sjuk.Nä fy fan för att behöva bo där.Jag trodde inte att jag skulle reagera så starkt med avsky.Oväntat måste jag säga.

  Gillad av 2 personer

  1. Så tänker jag ofta när jag ser nyheter från Sverige. Jag känner tacksamhet var dag att jag slipper bo där, i Sverige alltså. Samtidigt är det fullt av bitterhet, det är mycket jag saknar, bara att det inte finns kvar. Det finns inget att återvända till.

   Gilla

   1. Djävla skitsnack! De är dock duktiga på att ikläda sig offerroll.Det är inte muslimer som med framgång driver åsiktsförtryck.Tro vad du vill.

    Gilla

 4. Sverige leds av en Sverigefientlig regering.

  Den regeringen utför det ultimata sveket. Den sviker det egna folket.

  ”Införseln av människor från arabvärlden inklusive Afrika måste fortsätta till varje pris, oavsett kostnader och oavsett hur det påverkar landet framöver. Demokratin måste i detta fall åsidosättas tills målet är uppnått”.

  Gillad av 1 person

  1. Men jag skall villigt erkänna att mitt hat mot alla judar är lika obefogat som ditt hat mot alla muslimer.Jag försöker att undvika att dra alla judar över en kam men tankarna på vad de djävlarna utsatte mig för,intrång i mitt hem osv får mina känslor att dra iväg med förståndet.Jag vill ändå tro att det finns åtminstone en enda god jude i världen.Finns det det Realist?

   Gilla

 5. I Finland är Sannfinländarna nu större än socialdemokraterna.

  Norge skickar tillbaka dubbelt så många muslimer dit där de hör hemma som Sverige gör.

  Gillad av 1 person

   1. Jag är både intresserad av islam och har även en del kunskaper inom området.

    Närmare 2 miljoner införda människor som till största delen är faktiskt muslimer, som är tärande, begår en extrem mängd av brott är ett synligt bevis på att Sveriges regering inte tillvaratar svenskarnas intressen.

    Din retorik är precis som den officiella, förneka verkligheten och benämna en person som muslimhatare när du inte har andra argument att komma med. Du gör precis såsom vår regim gör, tystar meningsmotståndare.

    Varför skriver du på denna sajt när du inte vill diskutera utan endast tysta de som vågar se vad som pågår och som dessutom i dina ögon tydligen har fräckheten att uttala vad vi ser.

    Hoppas du bor i Malmö med dina kamrater. Du trivs säkert bättre där än i Sverige.

    Gilla

 6. Så blev Sveriges mest ökända terroristfamilj ett fall för socialen.

  Mamma bodde i al Qaidas träningsläger i Afghanistan. Pappa lämnade Sverige för att bli andreman för al Qaida i Irak. Bröderna tog värvning i Islamiska Staten. Det kan låta som ett fall för insatsstyrkan. Men i Sverige tas familjen omhand av socialen.

  Gilla

 7. Najah al-Shammari, 53, tjänstgjorde som försvarsminister i Irak med full lön och fick samtidigt bidrag i Sverige.

  Nu är alla brottsmisstankar nedlagda – och han har flyttat tillbaka till Sverige.

  Nu vill han bli svensk medborgare.

  Kanske behöver Sverige två försvarsministrar eftersom den svenske S-ministern inte tillvaratar Sveriges intressen?

  Gillad av 2 personer

 8. Jag får intrycket att Rolf inte vaknat på rätt sida. Eller att han festade något förskräckligt igår. Nån måtta på hur man skriver här ska det väl vara Jenny?

  Gilla

  1. Jag å andra sidan anser att alla ska få komma till tals och detta oavsett åsikt eller hur man uttrycker sig.
   Yttrandefrihet är något vi ska värna om och slåss för med alla medel. Ingen människa ska tystas.

   Gillad av 2 personer

  2. Jag tycker inte Rolf uttryckt sig mer olämpligt än Realist. Den ena ogillar muslimer överlag och den andra judar. Jag brukar inte ta bort kommentarer om det inte är något extremt – var och en ansvarar själv för vad man skriver.

   Gillad av 1 person

 9. Jag hoppas att någon kan uppmärksamma denna bloggs muslimhat och få den nedstängd.Tack för mig och för denna tid,det är vämjeligt att gång på gång behöva läsa obefogat muslimhat.Det är skrämmande.Man har ingen rätt att obefogat ge sig på etniska eller religiösa grupper.

  Gilla

  1. @Rolf
   ”Man har ingen rätt att obefogat ge sig på etniska eller religiösa grupper.”
   Vilket är precis det du själv gör.
   Snacka om att kasta sten i glashus!
   Ridå.

   Gillad av 2 personer

  2. Men Rolf tagga ned – han kritiserar muslimer och du judar. 🤷‍♀️Alla har rätt till en åsikt som man själv ansvarar för och jag tar inte bort kommentarer eller blockerar människor om det inte är något extremt. Du vet väl att Expo läser här ibland och du vill väl inte att dina antagonister ska försöka stänga ned bloggen, så akta dig för vad du önskar.

   Gillad av 1 person

   1. Bra att Expo läser så att de vet att jag vet och vem.Ber om ursäkt,dumt önskat av mig.Expo är fö av FOI utpekade att ha nära kontakt med våldsbejakande vänsterextremister.Än en gång ber jag om ursäkt

    Gillad av 2 personer

 10. Förmågan att diskutera och samtala är en förutsättning för demokrati. En annan förutsättning för att ett öppet samhälle ska kunna fungera är att det är tillåtet att beskriva hur det ser ut i samhället.

  Om inte hamnar man i ett samhälle som det George Orwell beskrev.

  Stackars den som blir så styrd av känslan att förnuftet fördunklas. Det är väl ungefär det vi ser inom stora delar av miljörörelsen? Man tar sig rätten att bryta mot lagen bara för att det känns så! Vi minns det som nästan var ett skrik från Greta när hon talade i FN! Rösten vibrerade av ilska och säkert en massa annat.

  När känslor och till slut hat får styra får vi totalitära samhällen. Så blir det när det offentliga samtalet tystnar. Här, på denna sajt borde det vara tillåtet att diskutera oavsett vilken åsikt vi har. Annars blir vi ju bara en spegelbild av hur det är i alltför många länder i världen!?! Olikttänkande jagas, sätts i fängelse och dödas.

  Man kan tysta ner människor en tid, som i Sovjet, som i Saudiarabien, som i Sverige. Men till slut går det inte längre.

  Så Rolf, stanna kvar på denna sajt och fortsätt diskutera. För fram dina argument så blir du begriplig även för dig själv. De argument som inte tål dagens ljus eller att läsas andra är nog inte några bra argument. Man kan som person ta till sig kunskap, åsikter och kanske tom förstå en meningsmotståndare.

  Så än en gång Rolf, stanna kvar på denna sajt.

  Jag är inte muslimhatare, jag bara hatar de våldsdåd de utför. Det har blivit lite väl mycket nu.

  Gillad av 2 personer

 11. ”Regeringen i Nederländerna drar in sin finansiering av den omstridda biståndsorganisationen Islamic Relief Worldwide (IRW). I november gjorde den tyska regeringen samma sak och hänvisade till IRW:s ”tydliga personliga kopplingar till Muslimska brödraskapet”. Det svenska biståndsorganet Sidas avtal med IRW går ut i februari och under våren fattas beslut om eventuell förlängning, där Sida i så fall kan komma att bli organisationens enskilt största bidragsgivare”

  En sådan här sak, är det verkligen nödvändigt? Varför förklarar vår regering inte varför så mycket av svenskarnas pengar måste ges till muslimska samfund? De flesta av de muslimska länderna har ju ofattbart mycket pengar pga av oljeexporten. Varför måste Sverige, ett litet land i Europas norra del, skänka miljarder till dessa länder???

  Det är många hål i vägarna landet runt. Varför lagas de inte? Svensken kan inte längre åka in i Stockholm med bil utan att betala tull som de gröna har beslutat om. Om vi ska använda elbilar, varför är de då så oerhört dyra? Varför finns det inte laddstolpar som man kan använda?

  Varför kan de som fått PUT inte sättas i arbete av något slag??? Nödhjälpsarbeten ordnade ju socialdemokraterna åt svenska folket när det behövdes. Alla skulle göra rätt för sig och bidra. Varför är det inte så nu?

  Varför förklarar vår regering inte sådant för oss, svenska folket, så att vi förstår? GÅR det att förstå ens??? Det är ju därför vi är upprörda och vill ha svar!

  I fjol betalades 122 miljoner ut till Islamic Relief Worldwide. Totalt har SIDA gett bort 761 miljoner av svenskarnas skattepengar till denna organisation. Den som vågar läsa med öppna ögon, läs länken nedan. IRW är enligt västerländskt sätt att se på saken en djupt odemokratisk rörelse. Varför stöder regeringen den???

  https://bulletin.nu/fokus/all/nederlanderna-drar-in-bidrag-till-islamic-relief

  Gillad av 1 person

 12. Trump väckte orimliga och orealistiska förhoppningar hos så många som levde med nackdelarna av nuvarande system. Han fick massorna att tro att en förändring till det goda samhälle så många eftersträvade, att en sådan förändring skulle vara möjlig. Att han, Trump, skulle kunna störta den bestående ordningen och ersätt den med något helt nytt och gott.

  Detta har historien upplevt om och om igen, ända sedan Spartacus utmanade Romarriket. Det slutade med att han och största delen av hans arme av slavar slaktades och de överlevande korsfästes.

  Gillad av 1 person

 13. Här är den sanning som ingen i den svenska regeringen eller MSM kommer att uttrycka! De på bilden; aldrig har så få människor medverkat till så mycket död och elände för så många samtidigt som de berikat sig själva med astrnomiska belopp. De är ingenting annat än lejda hantlangare till det mörker som döljer sig i skuggorna bakom dem.

  Gillad av 3 personer

  1. Råskäll och upprepande av slagord är inte analys. Vad är mörkret????

   Världen har blivit ett bättre ställe att leva på än någonsin för för allt fler människor. Det har skett genom det den s k moderniteten gav oss OCH genom demokratin. Det kan vara värt att påminna sig om hur det såg ut i världen för 100-200-500-1000 år sedan osv. En härskare och ett folk närmast i slaveri där det dessutom i mycket stor omfattning annat folk hölls som slavar.

   Numer är det inte så mycket så mycket som skiljer demokrater och republikaner i sakfrågor. Där har det däremot blivit en ”identitet” att var antingen demokrat eller republikan. Man kan nästan se det på vilka som bär munskydd (demokrater) och vilka som inte bär munskydd (republikaner). Det är bara att hoppas att de börjar samtala med varandra för att lösa USA:s enorma problem. De som stöder Trump har fått ca 13 % lägre inkomst jämfört med deras föräldrar. Landet USA har blivit enormt rikare under de senaste 30 åren samtidigt som inkomsterna totalt sett minskat, även för medelklassen.

   I Sverige ser vi en liknande utveckling. Socialdemokraterna är de som driver denna utveckling mot avgrunden. Socialdemokraterna är de som i sin retorik svartmålar alla andra och som vägrar samtala med andra än de som knäböjer inför vad S anser vara rätt och riktigt.

   Det slutar inte väl i Sverige om oppositionen inte kan formera ett trovärdigt alternativ.

   Gilla

   1. @Realist
    ”Det slutar inte väl i Sverige om oppositionen inte kan formera ett trovärdigt alternativ.”
    Vilket vi kan konstatera, så här långt, att de inte kan.
    Frågan är om de kan det framöver?
    Jag är på goda grunder starkt skeptisk till detta.

    Gillad av 1 person

   2. Om du inte vet vad det mörker jag anspelar på är så har du inte analyserat klart utan befinner dig på ytan av allt som sker. Politik är ett skådespel för folket för att hålla undersåtarna i ständig tvist med varandra medan den s k djupa staten driver världen i en riktning som berikar dem själva och försvårar för oss ”onödiga brödätare” som de gärna kallar oss. Du kanske inte har lagt märke till att oavsett vilken sida av det politiska spektrumet som är vid makten så fortsätter utvecklingen utan att någon hänsyn tas till väljarnas åsikter och protester.
    Det finns en mångfald litteratur som kan förtydliga det jag här påstår och jag tänker inte övertala någon att tro på det jag säger utan vi måste var och en ta ansvar för att finna ut vilka som egentligen styr oss och till vilket mål. Det är det enda sättet för oss att finna ut vart vi vill styra utvecklingen eftersom vi, folket har en makt som vida överstiger de som styr oss men vi måste skaka av oss de lögner som de använt för att styra oss och ta ansvar för varandra, vårt eget land och de länder utanför oss för att skapa en bättre värld med frihet för oss själva som indivier och för mänskligheten och en planet vi bor på.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s