Har Vänsterpartiet fått nya systerpartier och samarbetspartners i riksdagen?

Så svor Joe Biden till slut presidenteden och ingen protesterar trots att valet inte gått rätt till – helt klart ett stort svek mot det amerikanska folket som inte röstade fram den korrupta Biden som deras president. Detta kommer skapa ännu mer polarisering och många spår att ett inbördeskrig kan stå för dörren.

I USA:s 51:e delstat Sverige, har såväl media som alla politiker och dess svans från höger till vänster som förväntat gått helt bananas och tokhyllar de som stulit segern. Ett tips till de svenska politikerna är att kolla in Bidens plan för vad han ska genomföra under sina första 100 dagar vid makten, så kanske skrattet fastnar i halsen.

Det är obegripligt hur högerpolitiker kan hylla vänsterpolitik. Vet inte politiker på högerkanten vad Bidens politik går ut på? Man skulle kunna tro att Vänsterpartiet fått nya syskonpartier och samarbetspartners i riksdagen.

Det är häpnadsväckande att de är så ryggradslösa att de helhjärtat stödjer en skrupelfri person som tillträtt ett så pass viktigt ämbete på ett diskutabelt sätt och bara följer den stora massan för att vinna lättköpta politiska poäng. Det får en att ifrågasätta deras kompetens med tanke på deras oförmåga att tänka i flera steg.

Framtiden får utvisa hur den här sagan slutar, kanske är inte sista kapitlet skrivet ännu.

#followthemoney

Bildkälla: Aftonbladet

21 reaktioner till “Har Vänsterpartiet fått nya systerpartier och samarbetspartners i riksdagen?

 1. Clownerna i Absurdistan levererar.
  Intressant också att se hur förträdarna för Republikanska partiet i ”Förenta” Staterna har fuktat fingern och känt av vindarna för att behålla sin privilegierade tillvaro.
  The Deep State värnar varandra och håller varandra om ryggen.
  Samma där som här.
  Kan bara tala för mig själv men föraktet för dessa aktörer är enormt och ökande.

  Gillad av 2 personer

 2. Jenny Piper – om alla domstolar och tjänstemän Republikaner som Demokrater säger att valet gått rätt till – på vilka grunder kan du påstå något annat. Mitt Romney har redan före valet 2016 – Trump är en korrumperad gangster – och det har ingen någon gång förnekat. T.o.m. Trumps närmaste erkänner hans lögner.

  Gilla

  1. Man kan inte förvänta sig att den stora massan i Sverige ska sätta sig in i vad som händer bakom kulisserna i USA där bevisen på valfusk är många – särskilt inte när media underlåter att rapportera om det – när de inte ens orkar sätta sig in i vad som händer i Sverige med dess ruttna styre. Du tillhör den stora massan. 🤷‍♀️

   Gillad av 1 person

   1. Jag tillhör dem som undersöker via kanaler som jag har. Har sen 1984 haft nära kontakter med folk nära vita huset och som känner Trump sen början av 1990-talet. Du Jenny är en tyckare – helt ok- men utge inte dig som domare.

    Gilla

   2. Då borde du byta kanaler. Om du nu är så insatt är det ett under att du missat att det förekommit allvarligt valfusk som inte borde sopas under mattan!

    Gilla

   3. Det man kallar demokrati kräver korruption för att fungera. Om systemet producerar två korrupta politiker att rösta på är det bara att bestämma sig vilken man skall rösta på, för det är meningslöst att rösta på något annat. Fusk förekommer i alla demokratival, det verkliga problemet är, påverkar det resultatet. Om en person valfuskar, och motståndaren vinner med 100,000 röster, är det skäl att göra om hela valet, och är det någon som tror att dom får det rätt andra gången. Knappast. ”Demokrati”, folkmakt, betyder att de som påverkas av ett beslut skall ha rätt att påverka det, men så fungerar det inte idag. Teknologin är lösningen, men lösningen är makteliten värsta skräck. Vanligt folk kunde ju få inflytande. Sådant tolererar inte den verkliga makten. Den Djupa Staten.

    Gilla

  2. Kjellkratz, hur mycket ogrundad hatfull dravel har du lyckats stuva in i dina 3 meningar:

   om alla domstolar (FEL) och tjänstemän Republikaner (LÖGN) som Demokrater säger att valet gått rätt till (LÖGN) – på vilka grunder kan du påstå något annat ? Mitt Romney (MR är en nevertrumper och RINO, har aldrig yttrat ett enda sakligt ord om Trump under 4 år) har redan före valet 2016 – Trump är en korrumperad gangster (dina okvädningsord gör inte detta påstående korrekt. Hur är DT korrumperad och vad är det som gör honom till gangster ???) – och det har ingen någon gång förnekat (FETT LÖGN). T.o.m. Trumps närmaste erkänner hans lögner (Mary Trumps anklagelse mot honom och andra i familjen har lika mycket substans som dina ounderbyggda tirader här). Detta var ett stulet presidentval och det kommer inte att sluta väl.

   Gillad av 2 personer

   1. Det verkliga problemet är inte om det gått rätt till, för det tror jag inte det har, utan om någon kunnat bevisa att det gått fel till. Ingen har kunnat bevisa det.

    Gilla

 3. Det blir intressant att se vad som nu kommer med Biden. Det gäller globalt, inom EU och så i lilla märkvärdiga Sverige.

  Många inom vänster-PK-etablissemanget här i Sverige kommer bli rejält besvikna. Även inom EU har förväntningarna varit orealistiska.

  USA:s politik under Biden kommer inte skilja sig avsevärt från det Trump sade att han ville göra. USA:s gränser kommer tätas. Till invandringsfascisternas oerhörda häpnad kommer även Sveriges gränser tätas även om det sker långsamt.

  Gillad av 1 person

  1. Om Trump hade varit kvar hade de tätats ja. Jag ger det några dagar innan jag vänder blad och om Biden inte plockats bort av militären vid det laget är det bara att konstatera att även Europa går en mörk tid till mötes.

   Gillad av 1 person

   1. Militären har redan gjort klar att dom inte kommer att stödja någon statskupp. USA har väl gått mot mörka tider länge, men Europa har i alla fall tagit första steget år andra hållet med det ny avtalet med Kina. Även Turkiet har ett nytt avtal österut, och sedan har vi Rysslands och Kinas kryptovalutor, och RCEP, CPTPP, BRI, eller AIIB, osv. som kommer att underminera USAs dollarmakt. Redan nu är Euron den största handelsvalutan, inte dollarn. Vad som är mest intressant är om USA kommer att anpassa sig till verkligheten, eller att man fortsätter och banka huvudet i en tegelvägg och klagar på att den kinesiska muren står i vägen.

    Gilla

  2. Själv tror jag att man kommer att görs sitt yttersta för att USA:s politik under Biden inte kommer skilja sig avsevärt från det Trump sade att han ville göra. Samtidigt tror jag att verkligheten kommer att komma ikapp dom, USA har inte längre orken, kraften, och makten att med våld och hot styra världen dit dom själva vill. Deras interna problem, våld, motsättningar, ekonomi, sönderfall, ineffektivitet, inkompetens, teknologisk eftersläpning, osv är ofattbart stora. USA kommer att ha två vägval, antingen självförstörelse eller att anpassa sig till och söka samarbete med världens framväxande centrum, främst länderna öster om Sverige. När kartan och verkligheten inte stämmer överens, då gäller verkligheten.

   Gilla

 4. För mig är det enbart Trump bort, han hade chansen. Gjorde mycket bra men tyvärr ändå en icke seriös pajas.

  Gilla

 5. Vänsterpartiet i Sverige har i sitt idéprogram att en elit ska gripa makten för de stora massorna begriper inte sitt eget bästa. Därefter ska makten enligt idéprogrammet överlämnas till massorna. Det har aldrig skett, se Sovjetunionen, Kina, Kuba osv.

  Vänsterpartiets idéer är att hela världens förtryckta ska enas i kampen mot utsugande fabrikörer och bankirer.

  De är djupt troende och totalt faktaresistenta. Precis som Miljöpartiet. Fast V är hemskare. Deras ideologi har tagit livet av flest människor i världen de senaste hundra åren.

  Gillad av 1 person

  1. Intressant att du nämner Kina, för det var precis sant som du säger när det gäller kommunismen från 1949 till 1978. Ingen makt överlämnades till ”massorna”. Makten låg kvar hos en liten elit, precis som idag i Sverige. Mao Zedong var omgiven av en då ganska osynlig grupp som senare gick till historien som ”de fyras gäng” som ständigt ”viskade i hans öra” vad han borde göra. Mao Zedong var karismatisk, men otroligt naiv, han trodde på vad han hörde och kollade aldrig. Man talar ofta om Mao-tiden som en diktatur, men den var mer likt en religiös kult. Deng XiaoPing avslutade kapitlet kommunismen 1978, idag är den helt borta i Kina, bara i väst hänger namnet kvar, för bättre vet man inte. Idag har man i Kina, efter en väldigt krokig väg dit, utvecklat vad man kallar socialism med kinesiska förtecken, och där har faktiskt makten överlämnats till, inte ”massorna”, utan de lokala folken, grupperna, familjerna och individerna, men inte bara makten utan även ansvaret. När det gäller ”utsugande fabrikörer och bankirer”, lägg särskilt märket till Jack Ma tilldragelsen som pågår just nu. Jack Ma började uppträda som USAs Den Djupa Staten och började försöka styra Kinas regering istället för folkstyre, han har oceremoniellt blivit nedtagen på jorden igen, och det har inte rapporterats i fejkmedia i Sverige, men han är inte ensam. Kina sätter stopp för att just ”utsugande fabrikörer och bankirer” tar den verkliga makten som i USA. Facebook, Google, Twitter, Instagram, osv.

   Gilla

 6. Att Moderaterna hejar på Demokraterna är inget nytt, jag har noterat detta fenomen sedan ungefär efter Reagan, vilket givit mig mycket huvudbry. De förklaringar jag fått är att Moderaterna ligger mer mot mitten och att Republikanerna ligger ”mycket långt åt höger”. Min förklaring på varför då, är att de flesta i Moderaterna gått den vanliga Svenska skolan och indoktrinerats på samma sätt som alla andra, men de tror själva att de är höger, men många vet inte riktigt vad det betyder, man kan säga att de gått vilse, även om viss styrning internt åt ”rätt håll” såklart sker mer eller mindre öppet. När man inser detta lämnar man Moderaterna. Samtidigt ska man inte förringa UKs muttrande på svenska till journalisten som frågade ungefär följande ”om de lyder globalisterna snarare än sina väljare” när UF var på väg ut ur flygplansterminalen till den väntande taxin på väg till Bilderberggruppens möte: ”välkommen till verkligheten”. Två böcker värda att nämna i sammanhanget är ”The non working generation” och ”Det sovande folket”. Citatet från Anders Borg i NewYork, ”you make wars – we get refugees – it’s a win win situation” är talande från Reinfeldt-tiden och vår tid, ingen större skillnad. Slutsatsen, blir till slut, att oavsett vad man röstar på (av dagens riksdagspartier) så är partierna som fingrar med olika namn som utgår från samma arm…demokratur säger en del – anarkotyrrani säger andra. Majoritet – opposition – allt bara en illusion.

  Gillad av 1 person

  1. Håller helt med. Svenska partier som helhet står till vänster om kommunismen. Ur det perspektivet är amerikanska demokraterna ett högerparti.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s