Brandbombsattack mot Spånga kyrka

Som jag skrev om tidigare i dag har all fokus på det amerikanska presidentvalet, klimatet och coronahysterin det senaste året gjort att många av våra inhemska problem hamnat i skymundan. Detta är givetvis en medveten strategi från etablissemangets sida för att invagga folket i en falsk trygghet, trots att allt från ekonomiska bekymmer till ökad kriminalitet samt växande extremism är överhängande problem som hotar att slå undan benen för oss.

Vandalism mot kyrkor har blivit ett alltmer förekommande problem i landet och tidigt i morse skedde en attack mot den kulturskyddade Spånga kyrka från1100-talet, då tre brandbomber i form av molotovcocktails hade kastats mot kyrkporten, mot fönstren till sakristian och mot ett kyrkfönster. Alla brandbomber slocknade men det blev rökskador och kyrkan är nu avspärrad. Branden utreds som mordbrand och polisen har ännu inte gripit någon misstänkt för händelsen.

Denna allvarliga händelse har dock inte fått särskilt mycket uppmärksamhet i media, det är trots allt bara en sketen kristen kyrka, men man kan bara föreställa sig vilket liv det hade blivit om måltavlan istället hade varit exempelvis en moské eller en synagoga. Var är alla kärleksbombningar av diverse organisationer och bekymrade medborgare? Varför är det inga politiker där och gör ett stort nummer av det som hänt? Just det, de är fullt upptagna med att försöka vinna politiska poäng på händelser utanför landet och varken nationalism eller kristendom ger några pluspoäng.

Sådant är livet i det nya Sverige, där löneslavarnas enda syfte är att dra in stålar till staten så att de kan göra av med pengarna på strunt samt göda de grupper som inte borde stå högst på listan. Kort sagt ska vi bara ska dra vårt strå till stacken och hålla klaffen!

#onlyinsweden

https://www.mitti.se/nyheter/brandattack-mot-spanga-kyrka-i-natt/repuat!qWE0iUzRHGraEJQn6vibyQ/

6 reaktioner till “Brandbombsattack mot Spånga kyrka

 1. Svenskar är fega. Och lojala.
  Det har importerats människor med fruktansvärda våldskapital
  och som plundrar allt och alla utan moral och etik.
  De kommer riva ner och bränna ner allt vi byggt upp.
  Men ingen vågar säga något ”för då är man rasist” eller ”det är inte lönt politikerna
  Gör som de vill”.
  Samla protestlistor och kräv en folkomröstning.
  Politikerna är för maktgalna och struntar i demokratin.
  Dags att påminna dem.

  Eller så kan vi köra allt gödsel som våra bönder inte lyckas göra sig av med
  Till regeringshuset eller till alla partiledarna.

  Alla problem Sverige har är importerat och politikerna är de skyldiga och

  Gilla

 2. Tänk om det eldades lika ofta i Sveriges många moskéer som i kyrkor i Sverige?

  Det är inte svårt att förstå vad som skulle hända då. Upplopp av muslimska män, vandalism, brända bilar, misshandlade poliser, hot, stenkastning, vapen, våldtäkter….

  Ovanpå det skulle vår regering skrika åt svenska folket att vi är islamhatare, att vi är rasister……

  Svenska kyrkan skulle le i mjugg och fråga om islam ville ha påtår på kaffet…..

  Svenska kyrkan har ju krokat arm med islam och övergett svenskarna.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s