Det riktiga hotet mot demokratin kommer från Socialdemokraterna själva

När man trodde att S inte kunde sjunka längre slår de till på nytt i ett extremt osmakligt inlägg där man på nytt visar att deras uttjatade budskap om ”allas lika värde” och ”alla ska med” inte betyder ett dyft, utan enbart riktar sig till de som tycker politiskt korrekt.

Godhetsapostlarna Heléne Fritzon och Evin Incir, varav den sistnämnda ironiskt nog är ledamot i utskottet för medborgerliga fri- och rättigheter, skriver i dag ett inlägg där man under förevändning att man vill skydda demokratin attackerar såväl USA (där skitstöveln Trump får bära hundhuvudet), Ungern och Polen samt utesluter SD från demokratiska samtal genom att enbart bjuda in övriga partier till möte.

Det är direkt pinsamt att man sprider sådan här smörja där man envetet fortsätter hålla fast vid att det inte förekommit något valfusk i det amerikanska presidentvalet och dessutom påstår att det var Trump-supportrar som attackerade Kapitolium, trots att det i efterhand visat sig vara iscensatt av vänsterextremister och ett tiotal Antifamedlemmar har gripits.

Men Fritzon och Incir bygger således en hel artikel på detta scenario där man kräver att EU:s medlemsländer måste stå upp för rättsstatens principer och mänskliga rättigheter. Dessutom vill Socialdemokraterna i EU bjuda in sina kollegor i M, KD, C, L, MP och V till ett digitalt möte om hur vi från svensk sida kan ta initiativ och bidra i arbetet med att säkra demokratin i Europa. Sverigedemokraternas representanter Jessica Stegrud, Peter Lundgren och Charlie Weimers är således inte välkomna i detta ”viktiga” samtal över partigränserna trots att de är ditsatta av en stor del av Sveriges befolkning eftersom de enligt Socialdemokraterna hyser ”fel” åsikter.

Allt detta snack från Socialdemokraternas sida om nazism och fascism som präglat debatten i decennier genom att brukas som ett politiskt slagträ för att styra kuvade väljare, kan härledas direkt tillbaka till partiet själva som inte besitter förmågan att respektera väljarnas olika åsikter utan har för avsikt att tysta oliktänkande.

Sådant här äcklar mig och det är inte bara svenska folket som dessa två översittare spottar på, utan även på den amerikanska, ungerska och polska befolkningen. Men att sopa framför egen dörr har aldrig varit partiets starka sida – bättre då att kasta skit på andra samtidigt som man undgår granskning och tillåts styra vårt eget land käpprätt åt helvete!

#onlyinsweden

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/bnLKyl/vi-maste-ga-samman-och-radda-demokratin

15 reaktioner till “Det riktiga hotet mot demokratin kommer från Socialdemokraterna själva

 1. Sozzeriet ger folkföraktet och arrogansen ett ansikte.
  Jag skäms inte för att säga att jag avskyr och föraktar det mesta inom politiken idag och då i synnerhet sozzeriet.
  Man får väl uthärda till pensionen, om det blir någon, eller oväntad kapitalförstärkning. Då ska jag skapa mig en behaglig livssituation där man slipper ovanstående företeelser.
  Men det blir väl Gulag innan dess.
  Sverige RIP.

  Gillad av 1 person

 2. Vad trött jag är på utlänningar (typ denna Incir i detta fall) som frivilligt bosätter sig i Sverige bara för att sedan ändra allt till det sämre för Sverige och spotta på dess medborgare. Åk hem och ändra era egna länder.

  Gilla

  1. De är inte utlänningar i första hand utan Nazister,både Fritzon och den här Incir.En svensk Nazist och en turkisk.De passar bra ihop ideologiskt.

   Gilla

 3. Nä det är ingenting som förvånar när man ser bakåt i historien och konstaterar att det var Bondeförbundet i maskopi med Socialdemokraterna på fyrtiotalet tillät tyska trupper färdas genom Sverige för att ockupera våra grannländer.Vilket djävla svek mot Norge.Likaså skall inte glömmas hur man på tysklands begäran byggde koncentrationsläger att fängsla judar och romer i bland annat.Sozzarna och Zentern förnekar sig inte än idag.Man har från Sozzehåll pekat ut att det skulle röra sig om lokala nazister i Sjöbo som ville bygga läger men de drivande var samlingsregeringen Sozzar och Zenterpartister.Jag har släktingar som kunde berätta.

  Gillad av 1 person

  1. Inte att förglömma att Socialdemokraterna och Nazisterna var två skott på samma stam med rötter i sovjetkommunismen. Flera riksdagsmän och en statsminister var uttalade nazister. Redan 1909 bildades Svenska sällskapet för rashygien. Statens institut för rasbiologi grundades 1922 i Uppsala i syfte att bygga en vetenskaplig grund för rashygieniska åtgärder och var fullt självständigt och arbetade fram till 1958. Det stöddes av regering och riksdag. Det finns kvar idag på Uppsala universitet och kallas nu Institutionen för medicinsk genetik. Det lade grundet för Tysklands rashygien. Sverige var i praktiken en allierad vasall till Nazityskland precis som Sverige idag är en allierad vasall till USA. Därför invaderade aldrig Tyskland Sverige. Det behövdes inte.

   Gilla

 4. Samma lika pågår här i Sverige såväl som i USA. USA har ju åtminstone på ytan haften större frihet att uttrycka sig i det offentliga medan vi i Sverige sedan länge jagat SD och allt höger om hela tiden…. Likaså har det offentliga i Sverige varit en scen där alla som öht passerar hamnar i rampljuset…. bara de 12 som beskrivs i ”Priset” skrivet av var och en och sammanställt av KOA. Likaså har bokmanus nekats publicering utan som det verkar för att det är annat än PK´a kapitel. Och sedan har bibliotek etc. vägrat köpa böcker inte pga lågt intresse utan fastmer pga fel innehåll…… MEN som i ett nafs, har följt den ”mörka sidan” av media där borta och det ger en helt annan bild än våra medströmsmedia i Sverige , stängdes plötsligen POTUS av från Twitter, 80miljoner förjare eller så…. sedan ger man sig på, precis enligt mallen för SD alla republikaner eller iaf alla som inte ordentligt gjort avbön….. vissa extremvänster talar om banning osv en mass . vänstern har plötsligen lyckats mjölka hårt arbetande, lågavlönade, på det mesta POTUS vände detta men nu ska man enligt uppgifter ge cirka 25miljoner illegala amnesti….. plus öppna gränserna…… fokusera på ras osv…. förr kröp vänstern upp över arbetande nu försöker man hitta varenda grupp det är synd om och vara deras språkrör.. (påminner om något, eller hur) osså denna massiva tryckning av pengar . vilket bara är ett lån från våra barn och barnbarn och fortfarande plockar vi in, trots en pandemi som knappt låter oss gå ute länger, 100.000 som erhåller UT.. till en kostnad persistent på typ 20miljarder årligen…. vad kan bli rätt av detta?

  Gilla

 5. Ja Jenny, precis så är det nu, i dessa tider sedan 30-40 år! Det är S som är de som nu allvarligt skadar demokratin.

  Socialdemokraternas strategi för att behålla makten efter 2022 syns nu tydligt. S använder sig av odemokratiska metoder för att nå sitt mål. S vet att nyckeln till fortsatt maktinnehav är att SD inte tillåts bli en maktfaktor utan hålls utanför alla demokratiska samtal. Om så sker kommer S åter kunna sälja sig till vem som helst med det enda villkoret att S får behålla statsministerposten och lite till. S är nu helt utan egen ideologi, makten är allt.

  S strategi fram till valet tycks bli att utmåla sig själva som den enda garanten för bevarad demokrati. Strategin går ut på att svartmåla SD som ett odemokratiskt, fascistiskt, ja nästan nazistiskt och rasistiskt parti.

  Vi minns vänsterpartisten Dinamarcas oerhörda tilltag att i riksdagen 2014 bära en svart T-shirt med texten ”SD = Rasister”. Hon bar den öppet i riksdagen samma dag som riksdagen skulle välja nya talmän. När hon polisanmäldes blev hennes svar ”jag bara skrattade när jag hörde det”. Det kommunistiska vänsterpartiet stormade Sveriges riksdag 7 år innan Kapitolium blev stormat.

  I USA kommer stormningen av Kapitolium inte att passera obemärkt. Domstolsprocesser kommer hållas. Det beror på att den amerikanska konstitutionen är robustare mot sådant än vad den svenska regeringsformen är. Här i Sverige fick detta allvarliga brott mot demokratin inte några konsekvenser. Tvärtom, det gillades och öppnade dörren för mycket av det vi ser idag.

  Gillad av 1 person

 6. Hur kunde det bli så här?

  Det finns en mängd samverkande faktorer. Bland det viktigaste är att det inom den socialdemokratiska rörelsen blev allt tystare med åren. När folkhemsbygget var klart fanns inte några idéer vad S ville med makten. Det startades inte heller något öppet samtal om den saken, vare sig inom partiet eller offentligt. Folket fortsatte rösta på S som i de goda tiderna kunde muta folket med pengar och bidrag mot deras röster.

  De som kom till makten inom S gjorde det allt oftare via en förutbestämd karriärgång. SSU, Bommersvik, fortsatt skolning men alltmer sällan någon akademisk utbildning. Allt förre hade någon erfarenhet från yrkeslivet.

  När det politiska samtalet tystnar, när det blir allt lägre i tak för vad man får säga, när olika uppfattningar och åsikter inte längre bryts mot varandra då fick vi ett parti som inte hade några idéer om vad de skulle göra med makten annat än att inneha dem.

  Likt hur en person börjar begå brott för att få pengar till nästa sil agerade S. De gled längre och längre ut på ”brottets bana” i hur de hanterade demokratin. Till slut finns nu i maktens centrum enbart ja-sägare, likasinnade brottslingar som bara vill ha makten och inte för ett ögonblick tänker på att göra något som kan gynna Sverige. Myndigheter är tystade av rädsla för att personerna där ska få sparken eller av rädsla för att inte få tillräckligt med pengar nästa år. S använder i mycket stor utdelningen av pengar och poster som maktmedel. Det är ren och mycket tydlig korruption.

  Självklart fungerar sådant endast en tid för en politisk rörelse, för ett politiskt parti. När partiet blir svagare ideologiskt och inte längre attraherar tillräckligt många medborgare uppstår motkrafter. Makten blir dessutom öppen för korruption. S har nu som vi sån länge sett tillåtit extremistpartiet MP, det miljöfascistiska partiet, att få ett oerhörd och skadligt inflytande. S har likt en lakej utfört politik som centerpartiet har beställt – mot att C stött S.

  C har så stort inflytande att de självklart skulle ha ministerposter. Men, skickligt har C förstått att få som de vill utan att riskera befläckas av mycket av det galna som S levererar. Var så säkra, C:s ambitioner är att Annie Lööf ska kunna bli statsminister 2022. Det gick ju inte förra gången, men nu kanske, kanske…..

  Samtidigt har övriga oppositionspartier (utom SD) svikit sin viktiga uppgift.

  Ett parti utan själ, utan ideologi och moral blir ett parti som förstör sig självt. Det är det plågsamma vi nu bevittnar. Alla, tom de mest godtrogna bland de som röstar på S kan nu se vad som pågår.

  Gilla

 7. Det stora skiftet, den stora förändringen i svensk politik skedde när SD kom in i riksdagen.

  Det blev starten på socialdemokratins synliga färd nedåt i den politiska rutschkanan.

  Från och med det att SD fanns i riksdagen har alla övriga partier blivit tvungna att förhålla sig till SD:s partiprogram. SD har haft en oerhört stor betydelse för att bryta socialdemokratins långa och på slutet synnerligen destruktiva maktinnehav.

  S hatar SD och är beredda att gifta sig med vem som helst, tom islam för att skada SD.

  Som om det vapnet skulle funka för S i längden. Det kommer det INTE att göra.

  Gillad av 1 person

 8. S, fy fan! Alla vet väl om deras försök att under julhelgen kuppa igenom lagförslaget som skulle leda till kraftigt ökad invandring om det gick igenom. Flera remissinstanser hann inte svara. M har genom Stenergard anmält landets justitieminister till justitieutskottet. Det formella skälet till anmälan är att lagförslaget inte uppfyller regler grundlagen ställer upp för ny lagstiftning.
  Vi minns alla den s k Afghanlagen som hastades igenom trots lagrådets totala sågning av det lagförslaget. Vi minns också när S ville driva igenom en pandemilag i våras. Förslaget skickades ut en lördagskväll och remisstiden var 24 timmar. Den gången stoppades förslaget av M.

  Jennys rubrik att hotet mot Sveriges demokrati vansinnigt nog kommer från ett parti med ordet ”demokraterna” i sitt partinamn är alldeles korrekt. Det är dessutom Sveriges egen justitieminister som anmäls för sitt sätt att försöka driva igenom ännu en lag på samma sätt han flera gånger tidigare gjort och nästan lyckats.

  Det är precis det sättet som afrikanska och andra diktatorer gör.

  Gilla

  1. Jo jag såg att de KU-anmält Johansson, men dessa KU-anmälningar tenderar att vara tomma slag i luften så jag har inga högre förhoppningar att det ska hjälpa nämnvärt.

   Gilla

   1. Sverige behöver tre saker, en politiskt oberoende konstinstitutionsdomstol, en nationell Granskningsnämnd för alla media och utan mediainflytande, och Sverige behöver införa folkstyre där det går att avskeda olämpliga politiker och tjänstemän med kort varsel.

    Gilla

 9. Många flyktingar med vidriga åsikter har kvoterats in överallt i Sverige
  Framför allt i De olika partierna.
  De har lurat många outbildade politiker med deras krokodil tårar.
  De vill ha rätten till all men de har aldrig haft rätten till asyl.
  De har kommit olagligt och lätt till enorma skatte höjningar
  Och massa nya onödiga kostnader som välfärden aldrig var tänkt
  Att använda till.

  Den irakiska ministern som lurat till sig medborgarskap och hans familj
  Får massa bidrag fastän de aldrig skulle fått något. De skulle begära tillbaka
  pengar.
  Men istället vill han bo här nu igen.
  Att de som tydligt lurat till sig medborgarskap och massa pengar inte utvisas utan
  Får stanna och plundra oss på mer pengar.

  Är så fruktansvärt vidrigt och sen har de och kalla andra för rasister.

  Svenska politiker är fruktansvärt vidriga de föredrar att finansiera terrorister,mördare och plundrar,
  Och hela världens vidrigaste kriminella klan .

  Håller med dig Jenny om allt.
  Det riktiga hotet mot demokratin är våra politiker
  Och framför allt deras migrationspolitik och deras
  Syn på de Kriminella som offer.
  Det vänder hela världen upp och ner när man finanserar
  Och skyddar kriminella

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s