Klimathysterin och coronahysterin följer samma mönster

Massmedia har trappat upp pro-vaccin propagandan rejält nu och dagligen matas vi med skräckpropaganda och friserade siffror som syftar till att få så många som möjligt att vaccinera sig samtidigt som man konsekvent nekar till att inrapporterade biverkningar av vaccinet där människor både avlidit samt fått skador kan kopplas till vaccinet.

I dag gick Expressen ett steg längre och hängde ut människor som inte är pro-vaccin med namn samt bild i tidningen, där man stämplar oliktänkande som kvacksalvare och konspirationsteoretiker som man kallar ”anti-vaxxers”. Tänk om man kunde granska Big Pharma-bolagen och deras kopplingar högt upp i maktens korridorer på samma sätt, då hade det åtminstone framstått som seriös journalistik.

Exakt samma sak gjorde man under den värsta klimathysterin förra året när man hängde ut flera pålästa personer som hyser en annan åsikt om klimatet än FN:s klimatpanel och Greta Thunberg, däribland Lars Bern och Elsa Widding, som stämplades som ”klimatförnekare”.

I sin strävan efter att få människor att räta in sig i ledet och följa den styrande elitens agenda, gör man allt för att tysta meningsmotståndare genom att häckla dem offentligt för att skada förtroendet samtidigt som man vill påskina att enbart den presenterade lösningen är den rätta. Vad blir nästa steg – att i sann kommunistisk anda fängsla oliktänkande?

Eftersom människor i regel inte ifrågasätter eller ids tänka själva i det här landet går det givetvis utmärkt att göra på det här sättet. Att media skulle göra sitt jobb och opartiskt gräva genom att lyfta på stenar, låta båda sidor få komma till tals på ett sakligt sätt samt följa pengarna är en omöjlighet i dagens samhälle där media går maktens ärenden.

Att detta obehagliga mönster går igen är så klart ingen slump – när det gäller att sälja in en lögn är alla medel tillåtna!

#followthemoney

#onlythedeadfishfollowthestream

8 reaktioner till “Klimathysterin och coronahysterin följer samma mönster

 1. Hahaha, Expressen denna boulevardblaska om några år;
  Eva, 31-halva min släkt dog som följd av vaccinet
  Nils, 45-Vaccinet tog död på flera i byn
  Mohamed,19-Jag kräver svar på varför mina föräldrar inte längre fungerar
  Expressen kräver svar från läkemedelsbolagen!
  Tidningen granskar, vem äger vad i svensk sjukvård…
  Det sista ett önskereportage från min sida men expressen har liksom DN ibland trots allt lyckats publicera intressanta inlägg, men alltsomoftats är de mest behövliga som toapapper i ett nödläge, rent usel jouralistik från förstasidan till vädret på sista sidan.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s