Rädslan är tydlig hos Trumps antagonister

Spektaklet som i dag utspelade sig i Capitol Hill när underhuset skulle rösta om Trumps riksrättsprocess är ett slöseri med både tid och resurser, dessutom kan man fråga sig varför Demokraterna måste impeacha president Trump nu – sju dagar innan han officiellt förväntas lämna ämbetet om de nu är så säkra på valseger och varför är Joe Biden så tyst? Allt tyder på att de är rädda. Nu återstår senatens omröstning och frågan är om den ens hinner ske innan den 20 januari.

Många republikaner levererade dock väldigt bra anföranden i debatten till stöd för Trump och det fria ordet, till exempel ledamoten La Malfa som sade ett sanningens ord om varför Nancy Pelosi och Demokraterna hatar Donald Trump.

Noterbart är för övrigt att Pelosi, som driver denna process mot Trump inte varit på sitt jobb varken i går eller i dag och det synes märkligt att hon inte deltager när hon är den som står bakom hela cirkusen.

Intressant är också att samtidigt som valfusket klarlagts, där Italien är ett av de länder som tycks ha varit inblandade, sprack i dag den italienska regeringen. Det måste vara slumpen igen.

Även om media vägrar att rapportera om det, så försvinner inte bedrägeriet och många kan komma att få stå till svars framöver. En spännande vecka väntar nu och om Biden svärs in trots valfusket eller om Trump sitter kvar återstår att se. De 20.000 soldater som kommit till Washington och setts vila i grupper i korridorerna sägs vara där för att upprätthålla ordningen under riksrättdebatten, men en del tror att det finns ett helt annat syfte. Fortsättning lär följa, vare sig vi vill eller inte.

#itaintovertilitsover

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2937486289874242&id=1771156219840594

23 reaktioner till “Rädslan är tydlig hos Trumps antagonister

  1. Ingen brist på konspirationsteorier uppenbart. Erfarna politiker med något vett håller alla idag låg profil. Man är noga med att inte låsa in Biden med uttalanden. Trump är ute om några dagar. Trump är redan inför krigsrätt genom senatens beslut. Bekräftar en kvalificerad majoritet i representanthuset det beslutet, åker han ut på dagen, och alla hans politiska möjligheter i framtiden blir stängda, förmodligen även affärsmöjligheter. Uppenbart finns det en sådan majoritet. Trump har uppenbart av republikanernas ledare blivit tillsagd att öppnar han munnen eller försöker göra något dumdristigt, då sammankallar man ledamöterna och kastar ut honom. Man sägs redan ha tagit av honom kärnvapen koderna. Trump är helt enkelt under kontroll nu. Han är i praktiken maktlös, man bara väntar ut tiden tills han dumpas.

   Gilla

   1. Det är inte bara min uppfattning, den har mycket omfattande spridning bland mer kompetenta USA politiska bedömare. Själv tror jag inte ”det kommer att sluta”. Cirkus Trump föreställningen kommer bara att fortsätta länge än. Trump ville dränera träsket, men träsket har slagit tillbaka, även den svenska delen. Wolodarski har ju just upplyst SVT att medias uppgift är att vara partiska och ”guida” befolkningen till att ha rätta åsikter, och det är ju precis vad DN och Bonniers sysslar med. Han läxar upp SVT för att inte vara mer kritiska mot Trump.
    https://www.friatider.se/wolodarski-kraver-att-svt-guidar-tittarna-ratt
    Igen, det systemet med att styra folkets åsikter som Romarna uppfann och nazisterna fulländade. Uppfostra befolkningen i vilka åsikter dom bör hysa, och avled all uppmärksamhet från allt dom in bör veta. ”Bröd och skådespel” sa man i Rom.

    Gilla

   2. Konspirationsteorier och rykten. I Kina har man inte allmänna val på samma dag som i väst. Dels sker det med handuppräckning på kongresser, dels med ett otroligt vattentätt system, jag har fått vara med. Faktiskt väldigt imponerande. Nu experimentera man med kryptosystem liknande Bitcoin, som inte går att fuska med. Att domstolarna inte har tittat på bevisen är för inga bevis har presenterats. Bara lösa muntliga åsikter, precis som ”Frankensteins monster – slumpmässigt ihopsatta teorier och anklagelser”. Experter har granskat både valsedlarna och röstningsmaskinerna, och inget fel har hittats, utom några obetydliga misstag. Kina använder överhuvudtaget in typ amerikanska valsedlar. Bara ryktesspridning. Man har även granskat, både officiellt och media, ryktena om avlidna och omyndiga, och visserligen har avlidna varit registrerade som röstberättiga, men har inte röstat. Det har även publicerats i Sverige.

    Gilla

 1. Snarare är dom sluga än rädda. Anledningen till impeachment nu är att man vill stoppa Trump från att ställa upp 2024 till presidentvalen, eller ens som guvernör eller någon offentlig position. Trump är en mycket duktig kampanjer. Att Joe Biden är tyst är därför att ju mindre han säger nu ju mer frihet att agera efter att han blivit installerad som president. Valfusk, man har hittat en person som valfuskat, hur mycket har det påverkat resultatet, inte alls, och när hittar man den person som fuskat åt andra hållet. En fuskare ogiltigförklarar inte hela valet. Om man gör om hela valet, blir det då inte fusk eller fel. Knappast, allt man har åstadkommit är en ”perpetuum mobile”. Fortsättning följer helt klart, cirkus Trump tar aldrig paus.

  Gilla

   1. Hittills har ingen när det gäller USA framfört några bevis på valfusk som påverkat valresultatet. Om en person har fuskat är ointressant när det gäller resultatet då marginalen är 80,000 röster. Som en domare sa om Trump’s argument, ”precis som Frankensteins monster – slumpmässigt ihopsatta teorier och anklagelser”. Italien har jag inte följt. Vad allt detta visar dock är hur lätt det är att fuska i ”demokratiska” val. Största problemet är inte röstningen, utan hur folks aktioner, som hur dom röstar, och åsikter kan styras med propaganda.

    Gilla

  1. Kanske bäst att förbjuda alla republikaner att kandidera…
   Eller bara tillåta journalister från MSM att kandidera….
   Eller direkt utse Big Tech till President….
   Här i Sverige är det kanske bästa att bara tillåta godkända sozzar att bli ”folkvalda”…
   Eller skriva in i grundlagen att oavsett valresultat så ska sozzeriet alltid ha den yttersta makten…
   Totalitärt mörker.

   Gillad av 1 person

   1. Jamen det ÄR ju bara godkända sossar som är ”folkvalda”!!! Karriärgång via Bommersvik, blind lojalitet, helst aldrig ha arbetat och en gnutta förakt för kunskap och bildning är meriterande.

    Gillad av 1 person

 2. Sabuni gjorde misstaget att bara lyssna på det som kom ur Löfvens ena
  mungipa, inte det som kom ur den andra. Ur den andra kom förakt för de som inte tänker och tycker som S. Sådana ska krossas precis så som Åkesson krossats av den rättroende Bommersviks-maffian.

  Gillad av 1 person

 3. Rädslan finns i Sverige också. Den är tydlig hos ämbetsmännen i Sverige efter det att ämbetsmannaansvaret togs bort. Ämbetsmannaansvaret gjorde det möjligt att för en ämbetsman visa en hel del civilkurage gentemot en regering, vara självständig helt enkelt.

  Löfvens regering har utvecklats i otäck riktning. Ämbetsmän, myndigheter och andra är rädda och lyder husse i allt större utsträckning. Ämbetsmännen lyder husse och hela myndigheter vågar inte göra något av rädsla för att husse ska anse att de gör fel. Vi ser då också hur det mesta i Sverige gått i stå, det mesta utom importen av muslimer och annat löst folk.

  USA:s konstitution är MYCKET robustare mot maktmissbruk än den svenska, t ex regeringsformen. Få har märkt hur regeringen Löfven över tid har överskridit de demokratiska spelreglerna. Riksdagen har inte haft något att sätta emot regeringen Löfven konstitutionsmässigt eller maktmässigt.

  Regeringen Löfven och spinndoktorerna har ett budskap som trummats ut i flera år nu. Vid varje debatt kan man höra hur Löfven och andra S-politruker för ut budskapet, endast S och regeringen Löfven är en demokratisk regering. Alla andra är odemokratiska och ett hot mot demokratin.

  Visst är det förrädiskt?

  Gillad av 1 person

 4. Igår var det partiledardebatt i riksdagen. Glädjande nog var det sista gången vi behövde se och lyssna till Lövin. Hon pratade på samma sätt som MP agerat under hela sin existens, visade förakt för demokratin, förtalade och smutskastade SD, propagerade för utomparlamentariska metoder vilket ju är ett av MP:s främsta kännetecken.

  Gillad av 1 person

 5. Om någon år är det val.

  Idag är det poppis att vara PK.

  Efter andra världskriget var det poppis att INTE vara nazist.

  Undrar om det kommer vara poppis att INTE vara PK efter valet?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s