Kaos i Wien på Nyårsafton – muslimer försvarade område genom att elda upp julgran

På Nyårsafton var det stort kaos i centrum av Wien, när en grupp på omkring 40 unga invandrare trotsade coronaförbudet och löpte amok med våld och ödeläggelse som följd.

Enligt österrikisk media beskriver parlamentsmedlemmen Nico Marchetti hur polisen blev hårt angripna. Flera butiker fick rutorna krossade och blev beskjutna med fyrverkerier. När polisen ryckte ut blev de också angripa med raketer. Dagen efter fann man patronhylsor från en pistol och väldigt många fyrverkeripjäser.

Enligt polisens rapport ska det ha rört sig om muslimer som försvarade ett muslimskt område och målet för ödeläggelsen var inte bara butiker samt caféer utan även en julgran.

Julgranen dränktes i diesel och bensin, vartefter den sattes i brand samtidigt som det ropades ”En julgran har ingen plats i ett muslimskt område” samt ”Allahu akbar”.

Lite tragikomiskt att de attackerade en julgran, men budskapet går inte att ta miste på och ingen hindrade denna maktdemonstration.

Det påminner en del om det vardagliga livet i Sverige, där vi dagligen bevittnar dessa maktdemonstrationer genom rån, mord, bränder, våldtäkter samt vandalism – ofta med förnedrande inslag – orkestrerade av främst unga män med invandrarbakgrund. Det går visserligen inte att knyta till en viss religion, men även här har polisen stora svårigheter att stoppa förövarna, så man låter detta maktutövande mot oskyldiga offer fortsätta medan våra politiker försöker hitta på nya avfärdande svepskäl till varför samhället ser ut som det gör.

Men det är tydligen bra för BNP eftersom tung kriminalitet kan framkalla polis- och rättsinsatser som höjer BNP – månne en god anledning för våra styrande att fortsätta blunda och fortsätta importera kriminalitet på löpande band?!

#vigillarintefegapolitiker

https://denkorteavis.dk/2021/jutrae/

21 reaktioner till “Kaos i Wien på Nyårsafton – muslimer försvarade område genom att elda upp julgran

 1. Tänk att man skulle leva i en tid när arvet från våra förfäder skändades och vår civilisation tydligen ska förgöras.
  Det såg man inte komma.
  Europa RIP.

  Gillad av 1 person

  1. Skolan får ju inte längre lära ut kunskap om Sverige och vår historia. Inte ens de svenska så kallade arbetarförfattarna har ungdomar en aning om längre. Bland dem finns Nobelpristagare.

   Det har genom historien varit en känd strategi att försöka utplåna ett folks, ett lands kultur när landet ska erövras.

   Inte såg vi det komma att våra egna folkvalda skulle gå i spetsen för detta. Beväpna de inträngande och peka var du skulle slå till. Folkvalda som gav order till nationell indoktrinering av befolkningen. Folkvalda som beordrade polis och rättsväsende att backa och låta inträngandet fortskrida.

   Dags för ett riktigt uppror på historiskt vis? Dags för ett nytt Stockholms blodbad?

   Gilla

 2. Det måste vara minst 2:a generationens invandrare som aldrig varit i sina fädernesländer. För där finns det massa blinkande jättedekorerade julgranar. Skicka dit dem och tvinga dem räkna julgranarna till nästa jul.

  Gillad av 1 person

 3. Svårt att förstå att det har med ena eller andra generationens
  Invandrare att göra.
  Tror mer det har med att göra att de inte gillar svenska värderingar.
  Vissa människor skapar problem överallt.

  Det är väldigt sällan som riktiga svenskar är terrorister.
  Men man ser i gasa hur barn och ungdomar kastar sten
  På motståndarna och eld.

  Jag tror det har med kultur och moral att göra.

  Afghanistanier är kända för gruppvåldtäkter på
  Både tjejer och killar.

  Oavsett så är det mesta och grövsta brotten importerade.

  En kriminell kostar samhället 50 miljoner det är femtio pensioner
  I tio år.

  Gillad av 1 person

  1. Att det ”är väldigt sällan som riktiga svenskar är terrorister” är väl ändå en sanning med modifikation? Många av svenskarna är bombliberaler vad gäller att invadera andra nationer vilket skapar ond bråd död och misär, samt att sekteristiska terrorister kommer till makten. Svenskarna har röstat för de där terror-politikerna i val efter val, vilket goivetvis gör dem till terrorister själva.

   Den kriminella invasionen av Libyen är väl det bästa exemplet på terror, där t.o.m. Vänsterpartiet röstade för att skicka in Jas-plan.

   Sedan har samma terror-politiker, och det folk som har röstat för dem, varit för massmigrationen av terrorister över Medelhavet, segregeringen under nyspråket ”mångkultur”, samt barnmisshandeln och balkongflygningarna som de sekterna utsätter sina medlemmars barn för.

   Svenskarna röstar även för försäljningen av drönare som terror-bombar sönder Jemen. Barnen svälter till döds där. Sveriges folk är ett riktigt djävla terror-folk, om du frågar mig.

   Gilla

 4. Det är islam som religion som dessa människor använder på sitt sätt. Alla vet vad islam tillåter (och även kristendomen), alltför många muslimer är islamistiska terrorister. Åtminstone benämns de så utomlands.

  I Sverige bor de i stackars utsatta områden och är för unga för att ansvara för sina handlingar. Någon mamma och pappa har de inte och inte har de någon klanhövding heller som kan tala om för dem vad man får och inte får göra.

  Islam är en våldsbejakande religion med politiska ambitioner och ett framträngande av militärt snitt. Samförstånd är omöjlig, det enda sättet att bemöta islamistiska terrorister av alla grader är obönhörligt våld från statens maktapparat. Den insikten kommer att tränga in i varje politiskt partis kansli allteftersom åren går. Om inte förr så när det kastas in en brandbomb i kansliet och när kvinnorna där våldtas.

  Gilla

  1. Våldtäkten är väl sannolikt vad myndigheternas kvinnor drömmer om i all hemlighet. Dels att få sex, av annat än toffeln där hemma, men även att få den där offerrollen som ger kvinnor status bland andra naiva kvinnor, som inte vill se att de själva är orsaken till eländet.

   Gilla

 5. Alla ser och hör kraven på Trumps avgång då han pekas ut som ansvarig för att människor trängde in i maktens boningar. (var det Biden och Harris som beordrat bort polis och vakter så att inträngandet kunde ske?)

  Tillämpar man samma synsätt i Sverige? Här har regering och alla partier utom SD uppviglat och gett stöd åt otaliga terrorister i vårt land. Man har stött dem med pengar, bostäder, mat, kläder, sjukvård och allt annat gott i livet. Man har importerat terrorister trots att det stått klart för hela världen att det är terrorister som importeras. Man fortsätter importera, 2021 blir det nog en hel stor svensk stad i antal som skeppas in i gott samförstånd med maffia, Soros och alla andra aktörer.

  Om Trump ska avsättas, vad borde ske med våra ansvariga? Stening till döds enligt islam?

  Gilla

  1. Bombliberalerna är i allians med terroristerna mot självständiga nationer i världen. Det finns flera ord för det som sker. Monopolkapitalism, imperialism och fascism. Sekterism är hjälpsamt för att kunna lura ut sinnessvaga människor i krig.

   Gilla

 6. Eliasson, MSB:s förra chef, är mannen som förstörde varje myndighet han blev chef för.

  Ständigt nya myndigheter med helt olika verksamheter. Den mannen har varit enbart en pratkvarn, en av nutidens ofantligt många kommunikatörer. Vi minns när han som polischef ömkade brottslingar och känslomässigt vädjade till svenska folket att hjälpa polisen. ”Hjäälp oss, snälla”! Han hade ju kunnat beordra polisen att använda våld i stället. Varför gjorde han inte det? Svaret kommer nedan.

  Vad har han uträttat för Sveriges medborgare? Han har hjälpt till att rasera förtroendet för myndigheter men också för den svenske statstjänstemannen (ja för fan då, kvinnan också, men uttrycket är ”statstjänsteman” även om det mest är kvinnor som jobbar där).

  Eliasson är förmodligen muslim såsom han förstör allt svenskt i sin väg och alltid och konsekvent blåljuger om sina gärningar. Under alla omständigheter gick hans uppdrag som rikspolischef ut på att skydda muslimerna. Det var mycket tydligt och så agerade han.

  I vems tjänst var han som chef för MSB? I varje fall inte i de svenska medborgarnas tjänst.

  Gilla

 7. Den här norska satiren om Covid, vaccination och äldre är faktiskt riktigt jäkla rolig och elak. Ingen skulle våga eller kunna skriva något sådant i Sverige idag, de skulle stängas av och stenas till döds.

  Undrar när vi får hudfärg, kön och religion på de drygt 9 000 som dött av Corona i Sverige?

  https://www.nrk.no/satiriks/regjeringen-haper-a-kunne-vaksinere-de-eldste-for-de-dor-av-alderdom-_nrk-satiriks_-1.15315759

  Gillad av 2 personer

 8. Jenny, Gudmundsson fortsätter idag behaga makten i Bulletin. Säkert siktar han i all ödmjukhet på en post som chef för en borgerlig tidning när den tiden kommer.
  Widar Andersson påstår något och Gudmundsson slår tillbaka på känt maner. Det handlar om muslimerna, helt ointressant läsning.

  Gillad av 1 person

 9. 124 000 illegala invandrare från Afrika och Mellanöstern trängde sig in i Europa förra året. Yngre män.

  Det är islams spjutspets som tränger sig fram för att erövra Europa och Sverige särskilt då.

  Gilla

 10. Bränner man ner träd och förtrycker kvinnor så blir det lätt öken… dåligt med mat… stridigheter… och *trumvirvel* migration till länder där träden fortfarande är gröna. Om dessa kriminella sekterister någonsin kommer förstå det är nog mer tveksamt, tror jag. Utbildningsnivån lär inte vara särskilt hög bland dem.

  Fast det är klart att det lika gärna skulle kunna vara motståndare till sekten utklädda till annan sekt, eftersom vissa sekter helt tydligt livnär sig på konflikt mellan andra ”otrogna”. Källa för det påståendet ligger i den nyhet som Democracy Now uppmärksammade i samband med WTC, i vilken israeliska spioner, utklädda till dansande high-fivande araber, filmade de brinnande tornen, samt Sion Vises protokoll, som jag har översatt och kommenterat.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s