Det kostar att ligga på topp men det bekymrar inte den svenska politikeradeln

Under förra året fick vi otaliga gånger höra om hur migrationen minskat till EU och Sverige från såväl media som politiker. Sanningen är dock att invandringen fortsatte precis som tidigare och förra året fick nästan 89.000 personer uppehållstillstånd i Sverige enligt Migrationsverkets senaste siffror.

Anhöriginvandringen var även den fortsatt hög och landade på 29.468. Antalet asylsökande slutade på 10.409 och andelen barn födda i Sverige till föräldrar med permanent uppehållstillstånd uppgår till hela 7.819.

Spektaklet lär fortsätta även i år och antagligen öka ytterligare med tanke på regeringens migrationsöverenskommelse och så klart EU:s migrationspakt som lovar fortsatta öppna gränser och plats åt alla i behov av en fristad – det vill säga betald bostad och bidrag till det mesta man behöver på svenska skattebetalares bekostnad.

Att denna oansvariga politik inte genererar någon vinst för samhället utan bara suger ut systemet är irrelevant för våra styrande som kan fortsätta dränera oss eftersom de inte möter något motstånd från det kuvade folket.

Det kostar så klart att vara hela världens samvete, men det är det värt för att få knapra godhetspoäng medan vi vänder ryggen åt våra egna medborgare samtidigt som samhället faller samman. Maggan kan alltid låna nya miljarder när det krävs – det kan vi alltid lita på!

#onlyinsweden

#vibetalar

https://www.friatider.se/89000-invandrare-under-2020-7000-fran-syrien

15 reaktioner till “Det kostar att ligga på topp men det bekymrar inte den svenska politikeradeln

 1. I ett normalt land hade oppositionen ställt misstroendevotum.
  Då har väljarna något att förhålla sig till.
  Men detta är inget normalt land och vi har ingen opposition.
  Sänk skatten, avveckla bidragen.

  Gillad av 1 person

 2. Det är inte bara det att landet saknar en opposition värd namnet, vi har också en majoritet av befolkningen som inte bryr sig det minsta om vad som sker i landet och detta är faktiskt det allra värsta. Den som förväntar sig att det ska bli en förändring till bättre kommer att bli grymt besviken. Påhoppen från media, kändisar och staten på oss som insett och kritiserar alla falsarier som pågår kommer att bli värre, mycket värre.

  Gillad av 2 personer

 3. S har ju makten att stoppa detta. Flera alternativ finns för dem. Ett är att avgå ur regeringen.

  Det kommer inte att ske. Löfven har upprepat att han tänker fortsätta som ledare efter 2022. Så agerar socialdemokratin numer, sedan 30 år cirka. Vilket lättlurat folk svenskarna är.

  En hel större svensk stad med bidragstagare och kriminella. Var har de fått lägenheter någonstans? Är det lägenheter våra barn kunde ha fått? Vet du det Rolf?

  Gilla

  1. Min erfarenhet säger att ungefär hälften av dem kommer att under en period av fem ha varit inskrivna minst en gång på en kriminalvårdsanstalt.Bostadsfrågan därmed löst.

   Gilla

   1. Och ja,blir de därefter utvisade åker de till Rumänien och köper ett förfalskat pass för 5000 kr och är strax tillbaka i Sverige.Det är alldeles för djävligt som det går till.

    Gilla

   2. Ja visst är det för djävligt. Dock är det väldigt få, alltför få enligt min mening, som blir utvisade. Och skulle de bli utvisade så blir de inte utvisade på livstid. 10 års utvisning är det som är vanligen förekommande. Nå om vi nu skulle vara lite realistiska och rakt på sak så skulle minst en miljon utvisas ur landet och det på livstid. Men detta kommer inte att ske för detta land har begåvats med politiker vars ryggrad består av ett gummiband som kan töjas och sträckas i valfri riktning. Vi har fått gummipolitiker och de röstberättigade vad gör de? Jo de tuggar tuggummi och vänder ögonen ut och in varvid de upptäcker att det är lika tomt inuti huvudet som det är i en politikers meningslösa svada som maler på och maler på i det oändliga. Dårarnas paradis, var i världen kan vi finna det..?

    Gilla

 4. Politikerna bryr sig inte ett dugg om Sverige.
  Så länge de får sina höga löner och så länge
  Som brottslingarna och alla illigalt flyktingar röstar på dem
  Kommer de ha Sverige öppet.

  Den dagen tillräckligt många galna muslimer invaderat Sverige
  Hoppas de att de är döda.

  För ingen normal människa vill leva i ett muslimskt land.
  Där mord, våldtäkter och krig är det ända de vet.

  Vi är redan på helt fel väg för ingen myndighet vet hur mycket
  De betalar till kriminella klaner och illigala människor.
  Men de bryr sig inte heller för de får sin lön varje månad.
  Och ju fler som dör ju färre kan klaga på att de inte får
  Någon pension.

  Politikerna har öppnat välfärden för hela världens
  Kriminell organisation att starta företag med svenska
  Skattebetalarnas pengar som bidrag.

  Klanerna har fått arbete i alla myndigheterna vilket har gjort
  Plundringen busenkel.
  Eftersom Svenska myndigheter utgår från att alla är ärliga
  Och får kontrollera sig själva.
  Så förstår vi alla att det inte finns några pengar kvar.
  Företag skriver att de utfört rot uppdrag för en miljon
  Skatteverket skickar dem en halv miljon.
  Kunder meddelar att något jobb inte gjorts.
  Skatteverket gör inget.
  Hundratal miljarder har betalats ut till bedrägerier men politikerna
  Fortsätter ta in bidragsfuskare och fortsätter betala ut bidrag till
  Kriminella.
  Samtidigt som Svenska arbetare utesluts från välfärden och
  Tvingas jobba gratis för kriminella företag.

  Hundratusentals Svenskar har fått utländska företagsägare som
  Lurar dem på deras löner och rättigheter.
  Men ingen vågar säga något för då får de inga jobb alls

  Kanske var det det politikernas mål att utrota
  Mänskliga rättigheter för Svenska folket och bygga upp den diktatur.

  Gilla

  1. Det är fan inte klokt.Här i min kommun sköts sophämtningen av ett spanskt företag,fjärrvärmeverket är norskägt och posten delas ut av ett danskt företag.Det finns säkert fler exempel på vansinnet.Politiker har sålt ut allt.

   Gillad av 1 person

  1. Och medborgarna är ansvariga för att rösta fram politikerna partier, vilka inte behöver ta något ansvar för tillståndet i landet.

   Gilla

 5. Med tanke på den nationalkapitalistiska avsändaren så undrar jag om man inte försöker vinkla statistiken något och enbart peka på invandringen som ett problem. Många av de som får uppehållstillstånd handlar säkert om förnyade sådana, tror jag. Äkta barn och kära kan vara inblandade såväl som amerikaner och australiensare som redan arbetar i Sverige. Att kallt ge sig på oskyldiga barn födda i Sverige kommer aldrig ge pluspoäng i den svenska humana själen.

  Barn födda i Sverige till föräldrar med permanent uppehållstillstånd kommer med svensk skolgång som följer barnkonvention och läroplan, samt ett jämlikare samhälle med låg arbetslöshet, sannolikt bli helt assimilerade.

  Det är främst segregerande ”multikultur” kombinerat med hög arbetslöshet och ett ojämlikt samhälle som kommer leda till totalt kaos, tror jag. Så fort barnen delas upp och kommer in i klasser med minst 50% etniskt svenska elever, där det är lite djävla ordning, så får de svenska demokratiska värderingar. Då kan vi även inleda nedväxt till balans med naturen till ekologisk hållbarhet, genom att bekämpa avelskosse-beteendet hos olika sekter som förstör naturen. Och det finns även högst svenska och kristna sådana, tyvärr.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s