Tysk vårdpersonal vill inte vaccinera sig och i Frankrike växer motståndet mot vaccinet

En ny undersökning från Odoxa som beställts av tidningen Le Figaro och FranceInfo, visar att 58% av de tillfrågade inte vill vaccinera sig mot Covid-19. Helt nyligen var denna skillnad 8% lägre och enligt Gaël Sliman, ansvarig för Odoxa-institutet, verkar det som att ju mer forskare prisar vaccinet, desto färre fransmän vill vaccinera sig. Dessutom är det fler kvinnor än män som är emot vaccinering – 69% kvinnor vs. 54% män.

Motståndet mot vaccinet växer även i Tyskland, där det ser ut som att tyska pensionärer som bor på äldreboenden kan få sin vaccinering tidigare än beräknat tack vare att så många av den prioriterade vårdpersonalen valt att avstå vaccinationen mot corona.

Den tyska tidningen Spiegel citerar information från ”Association of Statutory Health Insurance Physicians” och enligt rapporten är rädslan för vaccin vanlig i vårdsektorn där ingen vill vara försökskanin. Detta till trots att den tyska hälsoministern Jens Spahn har arbetat hårt för att sälja in vaccinet och på en presskonferens i Berlin nyligen uttryckte ministern att det är en fråga om sunt förnuft, att det handlar om att skydda människor man tar hand om samt att människor som arbetar inom sjukvården har ett särskilt ansvar.

Samtidigt kommer det fram alltmer tveksamheter om vaccinen. I dag skrev bland annat SVT om att Matti Sällberg, professor och vaccinforskare på Karolinska Insitutet, sagt att det är en rimlig gissning att Modernas vaccin (som är på väg att godkännas i EU) bara skyddar i nio månader. Man vet med säkerhet att det åtminstone skyddar i tre till fyra månader, vilket gör att det finns belägg för att ifrågasätta varför man ens ska vaccinera sig om det måste förnyas flera gånger per år.

Den 2 januari publicerades en video på Epoch Times YouTube channel som ifrågasätter Pfizer/BioNtechs vaccin. Den tyska läkaren och statistikern Zacharias Fögen från Kassel, har studerat det 376 sidor långa protokollet som lämnats in för utredning av säkerhet och effektivitet av Covid-19-vaccinet som Pfizer och BioNtech gett till American Medicines Agency (FDA) för godkännande av coronavaccinet.

Dokumenten visade att icke-vaccinerade personer var mer benägna att få Covid-19, men att färre än 2,5% av dem riskerade att utveckla en allvarligt variant. Däremot är andelen personer som riskerar att utveckla en allvarlig sjukdom bland de vaccinerade 12,5%, vilket betyder att om man vaccineras så är chansen att inte få corona mycket bättre, men om det händer ändå har man fem gånger högre risk för en allvarlig sjukdom.

En tilläggsbilaga som publicerades separat för protokollet, avslöjade också att vaccinationen visade livshotande biverkningar hos 44 av cirka 44.000 försökspersoner som krävde akut medicinskt ingripande. Protokollet uppgav också att upp till 84% av försökspersonerna visade biverkningar på vaccinationen, vilket särskilt är fallet hos yngre människor och de som tar den andra dosen vaccin. Ofta rapporterades allvarliga försämringar i vardagen.

I förhållande till det totala antalet 18.000 deltagare i studien, skyddade vaccinationen 154 personer, dvs. mindre än 1% av de vaccinerade. Om man även tar hänsyn till de vaccinationsreaktioner som kan förväntas, kommer det redan överbelastade hälsosystemet inte att gynnas av vaccinationerna.

Enligt Fögen finns det dessutom vissa bevis för att vaccinationens effektivitet minskar efter två månader, liksom immuniteten efter en infektion under samma period. Om allt detta är sant kommer den helt fysiska integriteten hos många helt friska människor att äventyras av vaccinationen utan någon fördel samtidigt som det är ett stort slöseri med skattebetalarnas pengar.

Intressant information och något att ta med sig inför beslutet om man ska vaccineras eller ej.

#followthemoney

Number of French opposed to Covid-19 vaccination increasing

Significant numbers of German nursing staff refusing Covid-19 vaccine

14 reaktioner till “Tysk vårdpersonal vill inte vaccinera sig och i Frankrike växer motståndet mot vaccinet

 1. Många tycks leva i den villfarelsen att den egna kroppen saknar ett effektivt immunsystem, vilket är helt felaktigt.
  Kroppens egna immunsystem är vida överlägset dessa vacciner. Immunsystemet varierar naturligtvis bland olika individer, mycket beroende på hur man lever sitt liv. Ett sunt leverne och en god och allsidig kosthållning som tillför kroppen de vitaminer och mineraler som kroppen behöver är viktigt. Att hålla kroppen i trim är också mycket viktigt för att upprätthålla ett gott immunsystem. Dessa vacciner rubbar kroppen egna immunsystem, i vissa fall blir kroppens eget immunsystem oreparabelt skadat och kraftigt nedsatt. Vilket i sin tur kan leda till att personen i fråga blir mer känslig för infektionssjukdomar av olika slag. Den som vaccinerar sig med dessa vacciner gör det på egen risk. Tänk efter före.

  Gillad av 2 personer

   1. Ja verkligen! Började läsa hennes blogg för några år sedan mest angående 5-G som skrämmer mig. Tycker själv Solveig gör ett bra jobb alltid med källförteckningar, sen har hon bra kunskap om mycket.
    Klart läsvärt om man är vill fördjupa sig i olika ämnen hon har på sin blogg.

    Gillad av 1 person

  1. Man visste att en virusepidemi skulle komma, men inte vilken eller när. Vi vet idag att det kommer fler efter ”covid-19”, men inte vilka, eller när. Covid-19 har funnits i minst tre år i USA, men var inte identifierat. Att den identifierades när den kom till Kina beror på att Kina har ett system på plats för att identifiera nya virus, vilket inget annat land har. Få känner till detta.
   RNA är ribonucleic acid och innehåller den genetiska koden för ett virus. DNA är deoxyribonucleic acid och innehåller den genetiska koden för människan. Ett däggdjur, som människan, kan fortplanta sig, skapa avkomma, genom att det ena genus befruktar det andra. Växter likaså. Virus har inte den förmågan, utan behöver en DNA cell som hjälp, alltså att parasitera på. Virus är alltså varken ett djur eller en växt i den definitionen. Viruset kopplar upp sig till och invaderar DNA cellen, använder sitt RNA för att förändra cellens DNA, och då producera DNA cellen ett nytt virus, ett ”barn” om ni vill. Inte alla virus kan ta sig in i DNA cellen, och därför smittas vi inte av alla virus. Virus har alltså en ”nyckel” för att ”öppna” och ta sig in i DNA cellen för att förändra den och använda den för att producera ett ”barn”, ett nytt virus. RNA vaccin fungerar så att det förhindrar att nyckeln passar, och viruset kan inte ta sig in i DNA cellen för att utnyttja den att ”föda” ett nytt virus. Både RNA och DNA muterar naturlig, vilket är anledningen till att vi inte längre lever i trädkronorna. Teoretiskt går det att på konstgjord väg förändra vårt DNA, eller RNA, ”gensaxen”, så att virus inte kan ta sig in i cellen, vilket var vad den kinesiska läkaren gjorde i Shenzhen. Problemet är att vi vet väldigt lite om effekterna. Förenklat, om vi förändrar vårt DNA, förändringen fortplantas då till kommande generationer, så att vi blir immuna mot alla virus från fladdermöss, kommer alla människor då i framtiden att få fladdermöss – öron.

   Gilla

 2. En fundering, varför betalar vi miljarder för ett vaccin? När dessa pengar hade kunnat läggas på vården, äldreomsorgen i förbyggande syfte? Varför lånar staten flera miljarder just nu? Detta hade de kunnat gjort för några år sedan och byggt upp den undermåliga sjukvården, äldreomsorgen som de mycket väl visste var just katastrofalt undermålig. Vem tjänar på detta virus?
  http://foliehatteniteckomatorp.blogspot.com/2021/01/ar-det-lobbyisterna-och-deras-stora.html?m=1 längst ner i kommentarsfältet skriver en person under Unknown ett intressant inlägg.
  Läs det gärna personen har gjort bra iakttagelser.

  Gillad av 1 person

  1. Glöm inte BigPharma’s affärsmodell. En botad kund är en förlorad kund och förlorad framtida inkomst. Ett piller som tas var dag under hela livet för att dämpa symptom är mer värt än ett piller som botar på en dag. Att låna miljarder för att bygga upp förebyggande sjukvård och minska antalet sjuka är kontraproduktivt mot att vänta tills miljoner är sjuka och sedan låna miljarder för att producera medicin för dom. Det gäller BigPharma, BigFinance och BigBusiness, alla samarbetar. Glöm inte heller att politiker, som kontrollerar pengarna, är huvudsakligen obildade och okunniga tyckare, och leds att välja rätt ”expert” med en åsikt som passar BigPharma. Dessa falska ”Kina experter” ett typisk exempel. För att bli statsminister i Sverige fordras ju inte ens att kunna läsa och skriva. Det är just en av anledningarna att Kina attackeras så intensivt med lögner och propaganda, för i Kina arbetar man med förebyggande sjukvård. Traditional Chinese Medicine (TCM) är rena skräcken för BigPharma för det förstör deras affärsmodell och därför vill dom ha det klassat som receptbelagt för att stoppa det.

   Gilla

 3. Ja det är knappast inte bara att vaccinera sig som gäller. Flera kommer nog ihåg svininfluensan och narkolepsisviterna som vissa råkade ut för.
  Det skulle vara väldigt intressant med berättelser från de som har råkat ut för corona och klarat sig då den verkar slå så väldigt olika. Det ser jag fram emot, ja berättelserna menar jag.

  Gillad av 1 person

 4. Jag sökte lite om vaccin och hamnade på vaccinationshistoria.
  Följande från Wikipedia:

  ”År 1796 använde den engelske läkaren Edward Jenner sekret från kokoppor för att odla fram ett vaccin mot smittkoppor som nästan utrotade sjukdomen i Europa. Vacca betyder ko på latin; därav benämningen.

  Jenner hade under flera år hört historier om mjölkerskor, kvinnor som mjölkade kor, och hade fått kokoppor inte drabbades av smittkoppor. Den förste att ”kliniskt pröva” att bli immun mot smittkoppor genom att smitta familjen med kokoppor var bonden Benjamin Jesty i Downshay, England 1774.[1] Dock var det Jenner som 14 maj 1796 använde sekret från kokoppor och gav till en pojke för att senare smitta pojken med smittkoppor för att visa att han hade blivit immun, och sedan spred denna praktik till andra läkare. Eftersom Jenners immuniseringsmedicin var baserad på kokoppsviruset, som på latin heter vaccinia beslöt han att kalla metoden för vaccination.[2] Jenner visste ingenting om virus. Hans upptäckt byggde på slump, god iakttagelseförmåga och god slutledningsförmåga.[3]” Kul med historian bakom hur vaccinationer kom till.
  Praktisk tillämpning för oss som bor på landet bör vara att gå ut i stallarna och pussa en ko mot Covid-19.

  Gilla

  1. Ännu mer intressant är att man i Kina använde både vaccin och penicillin i Traditional Chinese Medicine (TCM) för över 2,000 år sedan, och det är dokumenterat. Penicillinet användes bara dermatologiskt, alltså externt, man visste att vissa mögelsvampar stoppade infektioner.

   Gilla

 5. Det burde alle takke nej tak til! Det er ikke en vaccine i gængs forstand, det er et gen der tilføres kroppen! Mange vil iflg. viraloger, læger osv. verden over blive meget syge eller dø! Ingen aner en dyt om konsekvenserne!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s