Migranter attackerade ICA-butik med brandbomber

Tragiskt att lyssna på ICA-handlaren John Curovac vars affär i Växjö dagen innan nyårsafton utsattes för brandbomber och polisen gör ingenting. Curovacs är som många andra trött på att betala hög skatt i ett land där pengarna inte går till medborgarna eller välfärden, utan till att främst försörja migranter som ”flytt” hit från krigets fasor och betalar tillbaka genom att utsätta människor för fara och aktivt strävar efter att förstöra landet som gett dem en fristad där de blir försörjda utan minsta motkrav.

Curovac känner sig nu nödgad att beväpna sig med basebollträ för att själv försvara sin egendom och sin personal.

Vad gör polisen, politikerna och media i det här landet förutom att stoppa huvudet i sanden? Bedrövligt! 👎

#vadfanfårviförpengarna

19 reaktioner till “Migranter attackerade ICA-butik med brandbomber

 1. Man får ju utgå ifrån att väljarmajoriteten är nöjd med utvecklingen.
  De röstar ju fram dessa ondskans hantlangare till maktpositioner i val efter val.

  Gillad av 1 person

 2. Frågan är hur långt detta ska få fortsätta innan det händer något? De måste finnas många fler som blir rädda av den samhällsutvecklingen vi har idag. Någonstans finns ju även en gräns för vad svenskarna tolererar, även om inte politikerna verkar förstå det. Själv drar jag paralleller till starten på ett inbördeskrig, de flyttar fram sina positioner allt mer, de råder ett likgiltighets tillstånd hos svenskarna, ingen verkar bry sig, alla har nog med sitt medan de fortsätter med förnedrings våld, rån, bilbränder och mord. De vill vi ska underkasta oss deras religion en religion där toleransen för oliktänkande är lika med noll, där PK, media och politiker gör allt för att ge en bild som bara behagar en sida. Man undrar vad de är som skrämmer dem till att ge en mer nyanserad bild av deras religion, den bilden allt fler svenskar både lever i och ser dagligen.

  Gilla

 3. Ett intressant inlägg i debatten. Jag tycker att alla sidor och åsikter måste få komma fram. Som det är nu verkar vissa tystas. Tala inte om problem verkar vara ett mantra.

  Gillad av 1 person

 4. Brandbomber. Mot en ICA-butik. I Sverige. I nutid. Det är inte krigstid nu.

  De allierade använde brandbomber mot Tyska städer i slutet av andra världskriget, Dresden t ex jämnades ju med marken och återuppbyggdes sedan av de energiska tyskarna. I Japan använde USA brandbomber i verkligt stor skala innan man tog till kärnvapen mot Hiroshima och Nagasaki.

  Nu har vi brandbomber i Sverige också. Tänk om nästa steg i den utveckling som pågår i världen är riktiga brandbomber från plan mot svenska städer?

  Sverige som land kan inte således inte hantera kriminella som inom landet oavbrutet begår terrorliknande handlingar. Hur ska Sverige kunna bemöta hot från andra länder om de skulle uppstå? Sverige har ju i princip inget försvar annat än ett rätt hyggligt flygvapen?

  Vad krävs för att ICA-handlare ska få ha sin butik i fred för terrorister? Var går gränsen för när en sittande regering till slut måste vidta åtgärder när hela landet utsätts för terrorliknande handlingar? Som det verkar är det ännu långt dit när regering och folkmajoriteten säger stopp, sådant tolereras inte i Sverige.

  Den rörelse som nu går att skönja lite tydligare även för vanligt folk är att USA drar sig tillbaka från Europa och andra delar av världen för att kunna kraftsamla mot Kina. Kina expanderar och har uttalade ambitioner om att bli den världsledande stormakten. Vad får det för konsekvenser för Sverige och alla ICA-handlare?

  Antingen man vill se det/acceptera det eller ej så är Sverige nu tämligen skyddslöst militärt. Vi är neutrala men har inte något försvar som kan garantera den neutraliteten. Vi är inte heller med i Nato som ju genom fördrag garanterar militär hjälp till sina medlemmar. Försvaret har efter åratal av mycket sega förhandlingar lyckats få lite mer fickpengar. De som blockerat en upprustning av försvaret är S.

  Sveriges regering visar att den tar lätt på terrorismen som svenska folket, ICA-handlare, kvinnor och barn och Sverige utsätts för inom landet. Regeringen visar också att den inte förmår hantera hot utifrån mot vårt land. Det förändrade omvärldsläget kommer innebära ökat militärt hot mot Sverige. Militära hot ser numer ut på många sätt, alltifrån ockupation av militära styrkor till IT-krig. Ryssland vill vara en europeisk stormakt och kommer nu få möjlighet att expandera när USA drar sig tillbaka. I Nordkalotten finns alla stormakterna, tom Kina. Sverige är som vanligt illa utrustat för att tillvarata sina intressen även där.

  Det är ett mycket illavarslande tecken när inte bara terrorister tillåts bryta mot svensk lag utan när statsministern och andra ministrar inom regeringen och generaldirektörer också gör det med arrogans som om de vore afrikanska diktatorer! Än värre och ännu mer illavarslande är när det är vardagsmat att vanliga ICA-butiker terroriseras. Befolkningen är ju terroriserad sedan länge och har fogat sig. Ska vårt hopp åter stå till att det är näringslivet som ska starta upproret för att Sverige ska bli fritt från dessa terrorister? Ska ICA-handlarna bli de som tvingas gå i spetsen? Beväpnade med bananer och streck-kodläsare?

  Kanske dags att kalla hem generaldirektören för Myndigheten för samhällskydd och beredskap och kommendera honom att göra sitt jobb? Nu när polisen uppenbarligen inte får göra sitt jobb? Eller, ska kanske hemvärnet göra polisens jobb? Eller, ska Jägarförbundets medlemmar bli de som i skydd av mörkret äntligen visar svenska folkets vilja att försvara sig mot terroristerna? Medan vår regering shoppar och gör något annat någon annanstans?

  Gillad av 1 person

 5. Kom ihåg att ICA och deras handlare tjänat/tjänar fina pengar genom att invandrare/migranter använder deras kort o handlar i affärerna utan nån riktig id koll , så myntet har två sidor..
  Men detta är fördjäkligt och att polisen är så tandlös, feg och bakbunden.
  Dags att sätta ner fötterna och göra samhället en trygg plats vilken floskelmaskinerna lovat länge och lurat många väljare med.
  Självklart ska de som inte trovs i vårt land och inte vill bidra ges returresa hem, en vinst för landet från dag ett o inte på lång sikt.
  Man blir fundersam och förbannad då det aldrig grips nån förövare heller, törs inte polisen?

  Gillad av 1 person

 6. Har hört att handlarna mobiliserar med mögelost från Skånemejerier och gammal ommärkt fläskfärs.Den stackars enskilde handlaren fick väl ta emot all uppdämnd ilska som kunderna har mot ICA.VÄGRA MÖGELOST OCH OMMÄRKT FLÄSKFÄRS säger jag.

  Gilla

   1. Hahah,nä speciellt om man som jag jobbat där och sett vilket svineri och nonchalans mot livsmedelslagen.Verklugheten överträffar all fantasi det kan jag lova.Råttan i pizzan må vara en skröna men råttan,nermald i Ica’s färs är ingen skröna.Jag spyr nästan av att bli påmind om det.

    Gilla

   2. Svineriet fortsätter inom ICA. Mitt förslag: bojkotta ICA!

    ”Ica-handlare ska utbildas i hur de ska anpassa sig till den så kallade mångfalden.

    – Den första dagen av utbildningen handlar om vilka produkter man ska beställa in och hur man ska exponera dem. Under andra utbildningsdagen, som de flesta köper, så går vi igenom hur man ska jobba vid olika högtider som eldfesten och eid al-fitr, säger Johan Bylger till Fri Köpenskap.

    Redan under 2021 ska ett hundratal Ica-butiker ställas om till mångkulturellt läge.”

    https://www.friatider.se/beslutet-nu-ska-icas-butiker-bli-mangkulturella

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s