Årets första balkongflicka?

Tidningarna skriver om att en kvinna vid lunchtid i dag ska ha ”ramlat” från en balkong i Frölunda och senare avlidit. Grannar ska ha hört skrik, men det är oklart om kvinnan varit ensam på balkongen och hur det gått till. Två personer med anknytning till lägenheten är hämtade till förhör, en av männen är skriven på adressen, men det är däremot inte den avlidna kvinnan. Polisen har inlett en förundersökning gällande mord alternativt dråp.

Det kan så klart röra sig om alkoholister eller någon som var drogpåverkad, men en tråd på Flashback ger vid hand att det ska vara tre män med utländska namn som bor på adressen i den lägenheten och tankarna går därför till balkongflicka – en företeelse som verkar öka alltmer i Sverige. Det vill säga hedersmord där kvinnan ofta får ett val, hoppa själv eller så mördar vi dig. Det är bättre för familjen om en flicka som bryter mot reglerna själv tar livet av sig, men oavsett om kvinnan hoppar själv eller andra ser till att hon gör det, så räddas familjens heder.

Tragiskt att detta begrepp överhuvudtaget existerar i vårt samhälle och att man ens ska behöva tänka tanken varje gång man läser om en kvinna som fallit från en balkong, men det är som med så mycket annat i det nya Sverige – saker vi tvingas leva med tack vare att våra styrande har en sjuklig förkärlek för att blanda olika kulturer utan att ta hänsyn till konsekvenserna av de kulturkrockar som uppstår samt inte har för avsikt att agera när det sker.

#detnyasverige

https://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/kvinna-d%C3%B6d-efter-fall-fr%C3%A5n-balkong-misst%C3%A4nkt-mord-1.39404489

11 reaktioner till “Årets första balkongflicka?

 1. Så är det när man har politiker som tvingar cansersjuka jobba
  För att bjuda kriminella och mördare till landet.

  Inga normala människor vill till Sverige.

  För ingen är väl dum i huvudet och vill jobba och slita och betala 70 %
  I skatt så att kriminella får all inclusive.

  Vänner och bekanta säger att Sverige är ett paradis för kriminella
  Och psykopater.

  Sverige har miljontals brottsoffer som fått men för livet av det
  Dissfunktionella rättsväsendet.
  Och vi har hundratusentals mördare, terrorister, rånare och balkong mördare
  Som sitter säkert i sina bostäder betalda med skattepengar. Och med förtur
  Köpta av stater.

  Alla galningar från hela världen är välkomna, de behöver varken asyl skäl eller
  Leg.

  Gillad av 1 person

 2. Om man lever i den villfarelsen att förbjuda fyrverkerier får slut på raketskjutandet så tror man likaledes att om man river alla balkonger så får man slut på alla balkongflygningar också. Det är varken fel på fyrverkerier eller balkonger. Det är grava fel på de som inte kan hantera dessa. Vad gör de här?

  Gilla

  1. Det kommer säkert tillsättas en utredning med direktiv att utvärdera om alla balkonger i Sverige ska rivas. De som inte kan rivas, hur ska man hantera detta? Utredningsdirektivet kommer inrymma möjlighet till förslag om så kallad ”permanent inglasning” med skottsäkert glas. Rut-avdrag kommer föreslås för dessa arbeten. Vilka som ska utföra dessa arbeten?

   Samtidigt kommer även att utredas om all vårdpersonal inom sjukvård, primärvård, äldrevård osv ska få tillgång till skyddsvästar.

   Gilla

   1. Du är på tok för optimistisk ang.rivning av balkoner,nä här kommer vi att få se en tvångsomförflyttning där vi som inte tillämpar balkongflygningar får se våra villor tvångsinlösta och vi som inte har som tradition att tillämpa balkongmord får lov att flytta in i högre hus med balkong.Sanna mina ord…

    Gilla

 3. 2021. Får vi se ett nytt Sverige? Ett Sverige där politiken beslutsamt tar itu med landets problem?

  2021 kommer förhoppningsvis och rimligen se annorlunda ut än 2020, åtminstone på den politiska arenan. Positioneringen inför valet 2022 är sedan en tid i full gång. Senaste rörelsen vi ser är när medlemmar inom L vill ha medlemsomröstning om att partiet ska återgå till den borgerliga famnen.

  Kommer MP kunna fortsätt bluffa sig fram med sagan om att de är ett parti som på riktigt värnar miljön? Eller kommer det bli tydligt för alla att det är den socialistiskt/liberala agendan som är huvudsaken, förklädd till omsorg om miljön? Ska Sverige bli ett fattigare land för att miljön ska kunna ”räddas”? Ska Sverige bli ett fattigare land så att andra, fattigare länder, kan bli rikare? Är det så miljön ska ”räddas”? Varför har då MP gjort det till sin viktigaste fråga att importera människor och att inte på allvar bry sig om miljön?

  Det numer skräckslagna och handlingsförlamade S, vart vänder de sig i sin desperation 2021? S anar på allvar att de kan bli av med makten. S anar på allvar att de, för att kunna behålla makten, kan tvingas till FÖR stora eftergifter. Så stora eftergifter att tom deras trogna väljare SER och FÖRSTÅR vad S håller på med. Finns det människor inom den socialdemokratiska rörelsen med både intellekt och äkta omsorg om Sverige och svenskarna?

  Kommer polisen och rättsväsendet kunna matcha terroristerna? Kommer polisen tillåtas att skjuta om en terrorist attackerar med kniv – UTAN att efteråt bli svårt ansatt och utpekad som islamofob? Kommer domstolarna att döma efter lagens möjligheter till hårdare straff? Och, inte som nu, efter lagens möjligheter till lindrigast tänkbara straff?

  Den som kommer kunna kontrollera informationen till svenskarna är den som går segrande ur 2021. Makten över media. Den som uppträder bäst som föredöme och ledare är den som går segrande ur 2021. Löfven är inte en ledare, han är en vald chef utan ledaregenskaper. Han är en chef som inte går först och genom sitt uppträdande får andra att frivilligt följa med. Han är en chef som i kraft av sitt ämbete står på en scen och säger ord som ingen tror på längre. Han gömmer sig längst bak med övriga i regeringen när landet som bäst behöver en ledare. Vem vill ha en sådan befälhavare i krig? En som sitter långt bakom krigsfronten och gömmer sig?

  2021. Får vi se att den svenska kulturen och vår historia får finnas igen? Blir det tillåtet att vara svenska och att ha en svensk kultur, en svensk historia? Blir det tillåtet att intet behöva buga och böja sig för alla andra och allt annat? Den som klarar av att för svenska folket visa på att vi är ett folk med en egen historia att vara stolt över, den kommer också gå segrande ur 2021.

  Gilla

 4. Årets första balkongflicka således.

  Undrar hur många sådana det blir i år?

  Frågan är hur många fullbordade våldtäkter det blir anmälda i år?

  Frågan är hur många fler muslimer och annat folk som importeras i år`

  Frågan är om vår polis törs säga ”snälla, låt bli” till terroristerna och frågan är då vad terroristerna gör.

  Undrar vilken politiker som kommer producera den största lögnen i år?

  Undrar vilken person inom regeringen som kommer med flest antal undanflykter och som kommer skylla på andra flest antal gånger 2021?

  Undrar hur många fler pedofiler som kommer avslöjas av pedofilringen inom C?

  Undrar hur stor arbetslösheten är i mars 2021?

  Stackars Dan Eliasson, ännu en myndighet som han misslyckats i. Vilken myndighet ska bli den nästa som han utsätter? Eller, kommer all press leda till att han får en hjärtinfarkt igen?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s