Om Epstein lever kan det bli en intressant tid framöver

Intressanta tweets från advokaten Sidney Powells kollega Lin Woods angående domaren och Trumphataren John Roberts. Om det stämmer att pedofilanklagade Jeffrey Epstein fortfarande lever och sitter i någon bunker någonstans så är det sprängstoff och lär generera magont hos många i eliten framöver.

Vi går en intressant tid till mötes och vem som blir president är mer ovisst än någonsin.

#itaintovertilitsover

2 reaktioner till “Om Epstein lever kan det bli en intressant tid framöver

 1. Ordet pedofil såg jag i Jennys text.

  I Sverige profilerade sig Centerpartiet som pedofilpartiet. L profilerade sig under slutet av året som partiet som vill tillgripa våld mot SD. V vet vi har sedan starten, marxism och kommunism med planekonomi och förakt för den enskilde. Hos V är det en elit som ska bestämma eftersom massan är okunnig. Det får räcka med dessa rader.

  Hoppas pressen påminner svenska folket 2021 om hur C blundar för pedofiler inom partiet. Våldtäkter då, går det också an? Vad mer är det som går an inom C? Att svika och förråda landet Sverige kanske? Säkert är det så. Från att ha varit ett parti som stolt marscherade i hembygdsdräkter och med svenska fanan är det nu ett utpräglat maktparti som är bulvan för globalisterna.

  Dessutom ett parti som blundar för pedofili hos de egna.

  Gilla

 2. Nja chanserna att Epstein skulle leva tror jag är väldigt låga, eftersom han spelade in många av de ”mötena” som hans rika vänner hade med hans flickor så såg nog alla som har varit hos honom att hans död kom lägligt. Däremot tror jag att Epstein blev mördad under tiden han satt i fängelset, han hade många mäktiga vänner som gärna såg att han var död. Bill Clinton sa att han var på Epsteins ö i Västindien 2 gånger, enligt loggboken på Epsteins privata flyg hade Clinton varit där många gånger, tror de va 22 gånger men är lite osäker där. Men Clinton är i gott sällskap allt från prins Andrew till många många andra rika människor som vi aldrig får reda på, såvida inte töserna som var med om eländet vill prata, alla som åkte dit ville doppa de lilla de har i små unga töser, sjuk värld de lever i. Hans vän/flickvän Ghislaine Maxwell är den som troligen står härnäst på listan, men när hon greps så sa hon att skulle hon råka dö så släpps alla filmer på nätet, så detta är hennes biljett till livet. Detta är en sjuk klubb där allt handlar om makt och begär och det var inte bara rika män som var där, enligt dokumentären var där även kvinnor med. Mycket av det som borde ha kommit fram har tystats ned av allt från advokater till Epsteins mäktiga vänner som inte vill att deras ”nöje” ska komma fram i ljuset.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s